Beoordelingen Autobedrijf Van Gestel

8,9
58 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
41 t/m 50 van 58 beoordelingen

Marcel uit Helmond

04-11-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Friesland

09-07-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne verkoper, en uiteindelijk een fijne punto gekocht.
Alles ging vlotjes en goed geregeld. Op naam zetten kon volgens mij op locatie (alweer meer dan een jaar geleden gekocht), en dat is ideaal!

Wel veel drama met de airco (kosten: 2000 euro) maar daar kan het bedrijf natuurlijk niets aan doen.

Ook na anderhalf jaar krijg ik nog prima service van ze mbt opvragen van reparatiefacturen.

Al met al een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Exmorra

26-04-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke mensen, top wagen gekocht voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

gunter uit Best

08-02-2014
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb auto bij dit bedr.gekocht zo als gezien. auto-radiois uitgeboud terwijl
ik deze mee betalt heb.is vrkocht met trillende banden. naar 2keer uitgebalancert te zijn is het nog het zelfde. maar dit auto-bedr zol ik
nooit of de never iemand aanraden ik find het oplichtereij
mag nog wel werk van zoiets verkop jij toch niet. erst reparen of sloop
auto-bedr. had het geld binnen en jij bend bedankt datis prima service
maar nooit meer en auto van dar

m.v.g.
de hr dittrich


Andre uit Amsterdam

06-02-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels al een aantal dagen verder en de auto rijd heerlijk. Mijn auto ingeruild voor een andere auto. Het is een familiebedrijf en dat maakt het allemaal net wat aangenamer. Jan is de eigenaar en samen met zijn zoon runnen ze de zaak. Het zijn leuke en betrouwbare mensen. Jan is begripvol,ik had een papiertje kwijt geraakt van de auto. Toch alles netjes kunnen afhandelen zoals het was afgesproken. Zelfs mijn cd is nog met de post terug gestuurd. Deze autobedrijf doet goed zijn werk om klanten tevreden te houden en ook jij als koper een fijn en goed gevoel in je nieuwe auto kan rijden. Ook al is de auto al bij mij thuis ze zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Kortom TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Gemert

13-01-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Autobedrijf v Gestel een hele mooie BMW gekocht, we hadden wat afspraken gemaakt wat er nog aangepast moest worden deze zijn ze netjes nagekomen.
Super service en afspraak is afspraak, bij de volgende aanschaf gaan we zeker eerst bij Autobedrijf v Gestel kijken.
L vd Elzen Gemert


Ja, ik beveel dit aan

Sureya uit Arnhem

16-10-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht aan van Gestel. In mijn ogen een eerlijk en goed bedrijf.
Heb wel eens anders meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo (O)

29-05-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb op 24 mei 2013 bij Autobedrijf Van Gestel een Mercedes A-klasse gekocht waarbij een Ford Fusion is ingeruild. De manier waarop wij (mijn vrowu en ik) te woord werden gestaan kwam zeer vriendelijk, deskundig en betrouwbaar over. De eigenaar, Jan van Gestel, was o.i. zodanig open en betrouwbaar dat de deal binnen een half uur werd gesloten. Onze eindconclusie: dit bedrijf is een AANRADER.


Ja, ik beveel dit aan

Johan

18-01-2013
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht aan van Gestel. In mijn ogen een eerlijk en goed bedrijf. Heb wel eens anders meegemaakt. Dus zeer positief betrouwbaar, redelijk en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Emmen

06-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren (5-01-2013) vanuit Emmen naar Eindhoven gereden om een MB E200 Kompressor hier te bekijken. Ik kende het bedrijf niet, dus het was ook voor mij een gok, maar na de positieve beoordelingen via BOVAG.NL dus toch de gok genomen. Bij aankomst werd de MB net gewassen en na een korte kennismaking mochten we direct een proefrit maken. De auto was in 1 woord PERFECT onderhouden! Ik kon geen enkel minpunt vinden. Zelfs alle reparatiefacturen van de vorige eigenaar lagen nog in het dashboardkastje. Na de proefrit heb ik besloten de auto te kopen. Eigenaar was erg makkelijk en het was heel erg prettig zaken doen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan en zal ook zeker de site in de gaten houden voor eventuele andere auto aankopen.


Ja, ik beveel dit aan