Beoordelingen Autobedrijf Van Gestel

8,9
58 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
51 t/m 58 van 58 beoordelingen

roel uit nuland

20-12-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Amsterdam

14-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Autobedrijf Van Gestel in mei 2012 een mooie BMW 530D gekocht. En hoewel de auto er perfect uitzag, en heerlijk reed, bleken er toch wat kleine dingetjes te zijn aan de auto.
Na contact hierover met Jan, bood hij aan alles tiptop in orde te maken. Binnen een week was alles geregeld. En was de auto in perfecte staat.
Jan, dankjewel!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Fijnaart

06-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

gerwin uit liempde

09-02-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Sint Oedenrode

14-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi,

2,5 maanden geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. Tot nu toe geen enkel probleem. Vandaag de auto helemaal na laten kijken bij mijn garage. Ze hebben niets kunnen constateren. Kortom een perfecte auto gekocht. Ook zat er een sportfilter op de auto. Ik wilde die niet, maar wilde een originele. Ze hebben hem besteld en er kosteloos ingezet.
Ik ben dus hartstikke tevreden en kan dit bedrijf dan ook aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Mark

02-01-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eigen auto ingeruild op een nette Fiat Grande Punto. Eerlijke man, nette ontvangst en fijne eerlijke gesprekken gehad over de auto's.

Fiat Grande Punto moet binnekort nog wel door de 1e APK, verwacht hier verder geen bijzonderheden.


Auto kon ter plekke worden betaald, overgeschreven en meegenomen naar huis, een afleverbeurt hebben we achterwege gelaten.

Naar mijn mening een topzaak!


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Eindhoven

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geachte lezers

Ik heb bij dit bedrijf mijn BMW 530i gekocht, de auto was bij aflevering netjes gewassen en zag er zeer netjes uit. Evenals het terrein waar het bedrijf zich bevindt. De mensen hebben mijn netjes behandeld en de transactie was vlekkenloos verlopen.

Met andere woorden kan ik niets op Autobedrijf van Gestel aan merken.

Mvg R. Kusters


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Eindhoven

15-01-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan