Beoordelingen Autobedrijf Van Kesteren B.V.

8,8
497 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 497 beoordelingen

Marco uit Heerlen

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo.we hebben hier net een Nissan Note gekocht...wat een goede en vriendelijke service..niets was teveel.fijne prijs overeen gekomen.vriendelijkheid kent hier geen grenzen...bedankt verkoper Raymond.......


Ja, ik beveel dit aan

B.J. uit Heerenveen

16-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jarenlang auto van de zaak in onderhoud. En privé ook al een keer een auto gekocht. Perfecte garage.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Julianadorp

14-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn contact met Renault Dealer Van Kesteren is altijd prettig. Ook op de momenten als je met pech langs de weg staat.
De service en klantgerichtheid is zeer goed, ik voel me serieus genomen, en er wordt met mij meegedacht. Ze laten me nooit in de kou staan.
En de betrokkenheid van medewerkers onderling over een pechgeval is ook bewonderenswaardig. Als je belt met een vraag over je auto of de reparatie, maakt het niet uit wie je aan de lijn krijgt, elke medewerker kan je vraag beantwoorden.
Ik woon niet dichtbij (139 km afstand) maar rij graag voor deze service om.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Dronten

11-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima, netjes en conform afspraak geregeld + fijn vanaf huis de auto opgehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Kampen

10-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden. Altijd goede en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Genemuiden

27-12-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant van dit bedrijf en met prima ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Hasselt

17-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al 7 jaar naar volle tevredenheid klant bij deze dealer in Kampen-IJsselmuiden. Van wege de kortere reisafstand (6 km) heb ik dit najaar de overstap gemaakt naar de vestiging in Zwartsluis. Ook over deze vestiging ben ik zeer tevreden. Men is ontzettend klantvriendelijk en service-gericht. Tijdens de APK-beurt stond er keurig een leenauto voor mij klaar. Over aftanken werd niet gesproken. Het was trouwens heen en terug ook maar slechts 12 km in totaal. Kortom, alle lof voor deze garage. Maar voor alle duidelijkheid, die lof komt ook Kampen-IJsselmuiden toe. Gelet op de grotere reisafstand, heb ik hier trouwens wel altijd keurig afgetankt. In beide garages is de klant nog echt koning en zijn er korte lijnen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sint Jansklooster

13-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word altijd goed geholpen door goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Alblasserdam

10-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring die ik heb opgedaan van dit bedrijf is dat je overal mee goed geholpen word en dat je ook een deskundig antwoord krijg.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

07-12-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan