Beoordelingen Autobedrijf Van Kesteren B.V.

8,8
427 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 427 beoordelingen

Mladen uit IJsselmuiden

07-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: thuis gevoel


Ja, ik beveel dit aan

M.R.- René uit Zwartsluis

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een zeer slechte ervaring bij autobedrijf Matter te Steenwijk (Renault Garage) een meer dan uitstekende ervaring bij van Kesteren Renault te Zwartsluis!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Vollenhove

01-09-2018
5,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De aircopomp zingt mee van mijn Trafic van 2016. Heren Paauw en Halfmouw horen het niet, doen alsof het zo hoort en kunnen er niks van maken?. Vergelijk met de servicebus slaat nergens op, deze is nl wel stil. Ook hier voor de derde keer voorscherm laten vastzetten. Deze reparatie heeft het deze keer ca 200 km volgehouden. Erg frustrerend allemaal. Nwe voorruit zit er wel netjes in, deze klus was uitbesteed. Cijfer 1 maar die komt niet door


Piet uit Zwartsluis

31-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede service met medewerkers die het vak verstaan


Ja, ik beveel dit aan

Lucy uit Dronten

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Zwolle

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kom er graag, dit keer een APK gehad met onze oude Twingo. Fijn geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Vollenhove

29-08-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De aircopomp zingt mee van mijn Trafic van 2016. Iedere passagier verbaasd zich over het achtergrond gejengel. Heren Paauw en Halfmouw horen het niet, doen alsof het zo hoort en kunnen er niks van maken. Vergelijk met de servicebus slaat nergens op, deze is nl wel stil.
Ook hier voor de derde keer voorscherm laten vastzetten. Deze reparatie heeft het deze keer ca 200 km volgehouden. Erg frustrerend allemaal.
Nwe voorruit zit er wel netjes in, deze klus was uitbesteed.


Wout uit Kampen

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht en deskundig. Klant en auto zijn in goede handen. Als het kan 'klaar terwijl u wacht'. Koffie, PC en krant op de leestafel en auto in de garage. Niet vervelend om even bij Van Kesteren langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Kampen

22-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede grote beurt + APK en reparatie stuurbekrachtiging


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Emmeloord

21-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan