Beoordelingen Autobedrijf Van Kooten Veenendaal B.V.

8,6
84 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Benjamin uit veenendall

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht. Auto is netjes afgeleverd en de service is super echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Veenendaal

24-08-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant bij van Kooten en bevalt zeer goed. Ze doen alles voor je, zodat de auto snel weer klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Wageningen

02-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en vriendelijk ontvangst en behandeling. No nonsens! Men doet wat men zegt en zegt wat men doet. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Apeldoorn

06-07-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en snel geholpen zonder afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Barneveld.

05-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen, vriendeljke mensen,
Prima deal gesloten.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Veenendaal

25-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: onderhoudsbeurt met apk. als extra is de auto uitgelijnd en airco opnieuw gevuld. auto rijdt weer als nieuw ! Een zeer deskundig team . Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R uit Veenendaal

19-06-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De service is prima, men heeft hart voor (Italiaanse) auto's en denkt mee.
Gelukkig geen grote gelikte garage maar een ambachtelijke dorpslocatie en uitstraling.
Jammer dat Italiaans rijden niet zo goedkoop is, maar dat zul je bij andere specialisten ook tegenkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Uffelen

15-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel positief. Snelle service, vriendelijke en coulante houding. Goede nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Nijkerk

11-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrokken, vriendelijk , deskundig, klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan