Beoordelingen Autobedrijf Van Kooten Veenendaal B.V.

8,7
112 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

Jacob uit Veenendaal

19-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vakkundige werkplaats. BMW 320 cabrio weer zomer klaar gemaakt. De 6 cylinder staat te popelen tot het mooie weer er aan komt .-)


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Rhenen

19-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor onderhoud bij Van Kooten geweest. Je wordt vriendelijk ontvangen en de antwoorden worden deskundig beantwoord.
Auto netjes schoon afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Tina uit Lunteren

14-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van Kooten is een klantvriendelijk bedrijf en staan altijd klaar. Zowel voor reparatie als advies.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Gerrit uit Ede

04-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig en deskundig advies, fijn personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Hasselt Belgie

03-03-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen die snel reageren op je vragen via mail.
Graag zaken mee gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Veenendaal

01-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen. Professioneel en toch het gevoel van auto liefhebbers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en betrouwbaar garagebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Deniz uit Kerkrade

03-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijne vriendelijke verkoper. Heb een testrit mogen maken en zijn er over de prijs goed uitgekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Renswoude

01-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en eerlijk zonder Poeha of gladde autoverkopers


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Veenendaal

30-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijna 10 jaar klant, meerdere auto's hier gekocht en ook in onderhoud gehouden. Zeer tevreden. Klant vriendelijk bedrijf, goed advies en deskundig. Zo blijft autorijden leuk en zonder gedoe.


Ja, ik beveel dit aan