Beoordelingen Autobedrijf Van Kooten Veenendaal B.V.

7,7
20 beoordelingen
  • Service 7,7
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Jaqueline

30-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en een nog betere prijs kwaliteit verhouding.
Wij zijn netjes geholpen met de aanschaf van onze nieuw gebruikte Fiat 500

De auto elders laten keuren/nakijken was geen enkel probleem. Dit gaf ons al een hoop vertrouwen. Na goedkeur van onze vaste garagebedrijf gekozen voor de aanschaf van de fiat.

Bij het ophalen van de 500 nog een heerlijke taart meegekregen. Top

Team van Kooten. Nogmaals hartelijk dank.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Dieren

05-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer slechte autobedrijf, geen service en onprofessionele organisatie. Heb in totaal 5 auto's daar gekocht. Maar uiteindelijk bij een alfa dealer achterstallig onderhoud moeten laten repareren. Totaal was ik 8000,- euro aan extra kosten kwijt.


Ruud uit ede

24-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Alfred

15-10-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Jong gebruikte skoda citigo wezen kijken, gebeld en werd verteld dat auto netjes was.
Bij bezichtiging viel dit erg tegen, diverse deuken en krassen, maar goed, ik begrijp dat het een gebruiktenauto is.
Bij openen motorkap blijkt er een stuk van de koplamp af te zijnen ook een gat in de wielkuip, niet goed herstelde schade dus.
Wat blijkt bij goed kijken, het linker voorwiel zit bijna tegen het voorscherm aan, staat dus gewoon 2 cm naar achter...

Let heel goed op voordat je hier iets koopt,dit kan echt niet,
Ze adverteren ook nog met bovag...


Wilbert uit veenendaal

07-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: toen ik pas savonds om 9 uur weg moest, starte mijn auto niet. wat nu? ik was geen lid van wegenwacht en had daar ook geen zin in. ik keek wat op internet en kwam bij van kooten uit. zij namen de telefoon op binnen 10 min waren ze bij mij en kreeg ik een gratis vervangende auto mee De volgende dag de auto weer zelf opgehaald. de rekening was maar 56.- euro
wat een super service jongens bedankt ik kom zeker vaker


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Veenendaal

27-11-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant en onze kinderen inmiddels ook, zowel qua onderhoud als aanschaf gebruikt en ook nieuw. Hier ben je geen nummer en wordt goed meegedacht. Heel belangrijk om vertrouwd auto te kunnen rijden en vooral daarvan te genieten. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit veenendaal

23-06-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben net in veenendaal komen wonen en kwam bij van kooten tericht was een super prettige ervaring, ik kreeg een gratis vervangende auto mee en alles is zeer goed overlegt. ze lieten de oude onderdelen zien. mijn auto heeft nog nooit zo fijn gereden
ook leuk om te zien wat ze allemaal hebben staan. ik denk dat ik er snel een auto ga kopen


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Veenendaal

21-06-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Veenendaal

02-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rijd inmiddels al geruime tijd met een Alfa Romeo Brera van dit autobedrijf en ben bijzonder tevreden. De auto werd toentertijd keurig afgeleverd en de na service is werkelijk hartverwarmend geweest. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Dronten

15-05-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb daar een Alfa 156SW diesel gekocht die reeds 270.000km op de teller had en al 11 jaar oud is. Het is een prima auto die perfect is afgeleverd met APK en Bovag garantie voor een aantrekkelijke prijs.
Bedrijf komt zeer betrouwbaar over en staat achter het product dat zij leveren. Professioneel en vriendelijk geholpen. De auto ziet er nog prima uit en is technisch nog in zeer goede staat.
Ik ben er erg blij mee, bedankt Gert van Kooten


Ja, ik beveel dit aan