Beoordelingen Autobedrijf van Leersum & Zn.

8,8
421 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 421 beoordelingen

Richard

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles correct en snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Sender uit Zoeterwoude

17-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere bedrijven geweest. maar nergens zo warm vriendelijk ontvangen als bij van Leersum. echt familiebedrijf met aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Honselersdijk

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Michael

13-11-2018
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas geen goede ervaring gehad met autobedrijf van leersum. Kwam met een klacht dat er een raar geluid onder de motorkap te horen was en de auto starte moelijk. Uiteindlijk bleek het de injector voor de brandstof te zijn die ratelde dit was volgens autobedrijf van leersum niks aan te doen. Wel is er een nieuwe accu er ingezet dit moest het probleem verhelpen volgens auto bedrijf van leersum. Tot dat ik 1 maand later optrok bij het stoplicht en plots was het vermogen weg. Ik kon de auto ook niet meer starten. Ik naar een andere auto bedrijf gegaan bleek het de injector te zijn die defect was. Helaas heb ik dubble kosten moeten maken.


Michael

13-11-2018
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas geen goede ervaring gehad met autobedrijf van leersum. Kwam met een klacht dat er een raar geluid onder de motorkap te horen was en de auto starte moelijk. Uiteindlijk bleek het de injector voor de brandstof te zijn die ratelde dit was volgens autobedrijf van leersum niks aan te doen. Wil is er een nieuwe accu er ingezet dit moest het probleem verhelpen volgens auto besrijf van leersum. Tot dat ik 1 maand later optrok bij het stoplicht en plots was het vermogen weg. Ik kon de auto ook niet meer starten. Ik naar een andere auto bedrijf gegaan bleek het de injector te zijn die defect was. Helaas heb ik dubble kosten moeten maken.


Peter

11-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Vlaardingen

08-11-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Positief, goed contact en ze weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Schiedam

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super fijn geholpen, verkoper die naar me luisterde en niet alleen wilden verkopen. familiebedrijf, mevrouw van Leersum schonk de koffie in. Een nette inruil prijs en veel vertrouwen voor de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit eindhoven

04-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service. haal en breng optie. oprecht goede zorg voor de wagen


Ja, ik beveel dit aan

John uit Boskoop

17-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles heel professioneel en netjes geregeld. zeer vriendelijke mensen en kundig bovendien. Geen onnodige vervangingen en onzin zoals in Amsterdam. Lekker kunnen werken en koffie gekregen terwijl de Ram een beurt kreeg.


Ja, ik beveel dit aan