Beoordelingen Autobedrijf van Leersum & Zn.

8,8
223 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 223 beoordelingen

Simon uit Rotterdam

17-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend... werd naar huis gebracht, weer opgehaald en auto gratis gewassen.. De Mini rijdt weer perfect. Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Berkel en Rodenrijs

13-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super, kan niet beter!!!! Zeer tevredenšŸ‘!!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Kwintsheul

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend, prima service en goede uitleg van werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Eindhoven

12-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf eerste kennismaking, aanschaf, en onderhoud van auto, zeer persoonlijke en goede service. Afspraken worden goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Berrie uit Gaanderen

12-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen er wort meegedacht door de personen die je helpen top
Er wordt moeite voor je gedaan


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Ergens in Belgiƫ

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik vond het personeel erg schattig. Er was helaas erg weinig gebak voor de klanten. Vrij groot minpunt! Gelukkig liep er wel een oudere man in de werkplaats die wel kennis van zaken had. De rest moet nog veel leren zoals het aanzetten van een lichtschakelaar.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Delft

01-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaring, zeer klantvriendelijk met ook nog een geintje op ze tijd, en een goede service altijd even tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rotterdam

01-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vriendelijk, goede werkplaats, super beleefd. kortom fijne mensen


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Castricum

01-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en duidelijk advies gekregen, fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Moes uit 's-Gravenzande

26-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onlangs weer langs geweest voor een onderhoudsbeurt, een paar kleine dingetjes en een probleempje met een sensor maar die viel binnen de garantie en zonder enig probleem opgelost. Altijd correct en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan