Beoordelingen Autobedrijf van Loon B.V.

8,8
9 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

cees uit wouw

23-08-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sta je altijd te woord
Op alle vragen een goed en duidelijk antwoord
Vaktechnisch personeel in de werkplaats
Help je zoeken naar de gewenste auto die je wil hebben


Ja, ik beveel dit aan

marietta uit roosendaal

04-02-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben ook tevreden je weet inderdaad van tevoren wat het kost en ze laten je het ook zien wat er kapot isof ver versleten dik tevreden marietta


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Roosendaal

22-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht. Zeer goed geholpen. Nemen de tijd en geven deskundig advies. 100% tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Hengelo (ov)

20-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al geruime tijd op zoek naar een goede, mooie en betrouwbare peugeot 206 cabrio.
Verschillende autobedrijven bezocht, maar dit liep telkens op een teleurstelling uit. Afgelopen zondag zag mijn man op internet deze peugeot 206 cabrio staan bij autobedrijf van Loon.Direct telefonisch contact gezocht en we konden zelfs nog op zondagavond komen kijken. De peugeot 206 cabrio zag er echt prachtig uit, keurig onderhouden en rijdt fantastisch. De eigenaren zijn vakmensen die je goed adviseren en hun afspraken nakomen. Kortom zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij andere mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Wouw

27-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

martin

25-09-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: net een occasion gekocht ,perfekt afgeleverd een aanrader voor iedereen die een goede gebruikte auto zoekt


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zaltbommel

28-07-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een bedrijf waar ze hun uiterste best doen voor de klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Wouw

05-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na stukken aan mijn auto ben ik gelijk en goed geholpen. Het probleem werd duidelijk uitgelegd, en de kosten waren vooraf doorgegeven. Precies zoals ik door een goede garage geholpen zou willen worden.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Wouw

25-03-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze vakkundig zijn,snel, op alle vragen een antwoord hebben, modern maar ook voor de oudere auto vaktechnische kennis in huis hebben.


Ja, ik beveel dit aan