Beoordelingen Autobedrijf van Loon B.V.

8,6
15 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Raoul uit Wouw

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

joke uit Bergen op Zoom

10-05-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk, betrouwbaar,flexibel


Ja, ik beveel dit aan

peter uit roosendaal

03-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Roosendaal

02-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij dit bedrijf, voor zowel aanschaf van auto's als het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Samir uit Weert

14-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer zeker een van de betere garages. Het is de tweede x dat ik hier een m32 versnellingsbak heb laten reviseren en zou het zo weer doen. Alleen dit x kreeg ik een telefoontje dat de rekening een heel stuk hoger uitkwam ivm een nieuwe koppeling en vliegwiel, na wat bellen en netjes over en weer contact toch heel netjes korting gekregen.
Dus ben je opzoek naar een garage doe je auto met net zoveel liefde behandeld als jij zelf, dan moet je niet verder zoeken en gewoon hier je auto heen brengen.


Ja, ik beveel dit aan

cees uit wouw

23-08-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sta je altijd te woord
Op alle vragen een goed en duidelijk antwoord
Vaktechnisch personeel in de werkplaats
Help je zoeken naar de gewenste auto die je wil hebben


Ja, ik beveel dit aan

marietta uit roosendaal

04-02-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben ook tevreden je weet inderdaad van tevoren wat het kost en ze laten je het ook zien wat er kapot isof ver versleten dik tevreden marietta


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Roosendaal

22-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht. Zeer goed geholpen. Nemen de tijd en geven deskundig advies. 100% tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Hengelo (ov)

20-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al geruime tijd op zoek naar een goede, mooie en betrouwbare peugeot 206 cabrio.
Verschillende autobedrijven bezocht, maar dit liep telkens op een teleurstelling uit. Afgelopen zondag zag mijn man op internet deze peugeot 206 cabrio staan bij autobedrijf van Loon.Direct telefonisch contact gezocht en we konden zelfs nog op zondagavond komen kijken. De peugeot 206 cabrio zag er echt prachtig uit, keurig onderhouden en rijdt fantastisch. De eigenaren zijn vakmensen die je goed adviseren en hun afspraken nakomen. Kortom zeer goede ervaring met dit autobedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij andere mensen!


Ja, ik beveel dit aan