Beoordelingen Autobedrijf van Lunsen

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

A uit Leusden

24-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik met een geknapte distributieriem (zat er nog geen 20.000 km om) gestrand was op de snelweg, mijn auto bij dit bedrijf af laten leveren. Eigenaar Frank heeft er alles aan gedaan om de oorzaak van dit euvel te achterhalen. Super goede service en goede prijs kwaliteit . Top bedrijf, Frank dank je wel!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Hoogland

25-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na enig ongemak met onze auto hebben ze dit zeer goed geregeld en opgelost.
De service is perfect en zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Hoogland

29-04-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enthousiaste en correcte jonge vakmensen.
Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amersfoort

14-10-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf van Lunsen heeft inmiddels mijn 2e bedrijfsauto in onderhoud. Bij gebreken kan ik deze als ondernemer nooit voor langere tijd missen en dus doen ze altijd hun best het probleem zsm te verhelpen. Waar mogelijk nog dezelfde dag tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zelden heb ik een garage meegemaakt die zo klantgericht en vriendelijk te werk gaat, altijd bereid is mee te denken en te zoeken naar de beste en snelste oplossing en reparaties snel en efficient uitvoert. Een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Hoogland

14-10-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tijdens vakantie ging mn auto kapot. Bleek de gasklephuis te zijn die een half jaar eerder was vervangen door erkende dealer.Bij deze dealer werd de gasklephuis opnieuw vervangen maar de storing bleef. Volgens dealer zouden de klepppen moeten worden gesteld en evt vervangen (kostbaar). Aangezien ik een oude auto heb, moest ik me afvragen of ik dat nog zou doen. Dit verhaal verteld aan garage van Lunsen. Hij kon zich niet vinden in het verhaal en bood aan om eens mee te kijken. Na lang zoeken kon hij ism Visser en visser in leusden maar één ding concluderen en dat was dat de gasklephuis nog steeds kapot was. De dealer ermee geconfonteerd maar die vond het ongeloofwaardig. Omdat het onder garantie viel toch maar weer met de auto naar de dealer. Gasklep opnieuw vervangen en probleem opgelost! DANKZIJ DE VASTBERADENHEID VAN GARAGE VAN LUNSEN IS MN AUTO NIET OP DE SLOOP TERECHT GEKOMEN EN KAN IK NOG VELE KM ERMEE RIJDEN! Met lof en dank voor Frank en Gert van garage van Lunsen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Amersfoort

31-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastische service en fijne mensen om contact mee te hebben.
Nemen echt de tijd voor de klant en denken vooral mee.


Ja, ik beveel dit aan

Arianus

07-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig autobedrijf met uiterst vriendelijk personeel.
Personeel en eigenaar doen doorgaans nooit moeilijk, en zijn waar nodig behulpzaam.

1 keer een probleem gehad, en direct contact opgenomen, hoewel het bedrijf al dicht was, hebben ze me toch nog even geholpen. Fantastisch, waar vind je tegenwoordig nog zulke service?

Heb mijn familie ook dit bedrijf aanbevolen, en ook zij komen inmiddels bij dit bedrijf over de vloer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-11-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Hoogland

19-11-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Amersfoort

17-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan