Beoordelingen Autobedrijf van Meegen

8,7
130 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Henk uit Langenboom

17-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee maanden geleden bij dit bedrijf een auto gekocht. Na aankoop nog een paar keer contact gehad met eigenaar Martijn. Steeds prima geholpen. Een zeer betrouwbaar bedrijf waar vriendelijkheid en goede dienstverlening voorop staan. Zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Elsloo

12-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een bedrijf waar vertrouwen, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan, zowel bij het kopen en het verkopen van een auto. Prima geholpen door Martijn.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Druten

13-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op en top! Duidelijk verhaal bij de aanschaf van onze Punto. Uitgebreide testrit kunnen maken en een zeer nette aflevering van de auto. We houden Van Meegen ook zeker in ons achterhoofd voor reparatie, onderhoud en APK!


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Bemmel

07-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een auto gekocht. Martijn en de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Komen de afspraken goed na.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bemmel

27-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Erik en Monique uit Nijmegen

23-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We kwamen hier voor de eerste keer en voelde ons meteen heel erg thuis.Erg vriendelijk personeel.Onze oude auto is niet door de apk gekomen dus waren we opzoek naar een nieuwe.De nieuwe auto vonden we ook bij hun.De service was top.We kregen een leenauto tot dat onze nieuwe auto klaar was.Wij zouden dit bedrijf zeer aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Bemmel

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wel zijn zeer tevreden over het bedrijf van megen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Trudy uit Oosterhout

21-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service , fijne mensen ,ben vriendelijk en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Huissen

20-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan