Beoordelingen Autobedrijf van Meegen

8,8
278 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 278 beoordelingen

Bart uit Nijmegen

18-04-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn al jarenlang klant bij Martijn en Giel. Persoonlijk contact en goede service. We hadden laatst onze airco voor de tweede keer in 2 jaar defect. Ondanks dat de fabrikant niet tegemoet wilde komen heeft Martijn het grootste gedeelte van de kosten op zich genomen. Zeer tevreden met deze tegemoetkoming!


Ja, ik beveel dit aan

Peter en José uit ELST GLD

16-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat ons betreft direct, attend, duidelijk, vriendelijk. Kortom prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Haalderen

16-04-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: mijn ervaring ,ik heb onlangs voor het eerst een reparatie laten uitvoeren ben er zeer goed geholpen en zeer te vreden met de reparatie en de klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Arnhem

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette firma met een breed assortiment mooie gebruikte wagens ,waar wij voor drie weken geleden er een van hebben gekocht te weten een Toyota yaris hybride


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn eigen auto verkocht aan dit bedrijf. Nette communicatie, aardige lui.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Leusden

09-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke verkoop en na snel optreden storing, keurig en kosteloos opgelost! Nieuwe katalisator!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Veenendaal

29-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lekker open, aardige vakbekwame mensen


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Angeren

22-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een echt familiebedrijf. Zeer goede service en een prima prijs- kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Bemmel

21-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij autobedrijf Van Meegen.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Babberich

15-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan