Beoordelingen Autobedrijf van Meegen

8,8
194 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Anoniem

01-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Bemmel

31-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R.R. uit Bemmel

27-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed geholpen na een probleem met de airconditioning. In eerste instantie verzoek om de airco bij te vullen maar kreeg direct het advies om ook op lekken te laten controleren. Tijdens de tweede controle bleek het helaas goed mis met de verdamper, een euvel dat niet bij deze kilometerstand zou mogen optreden, dus advies gekregen om contact op te nemen met de dealer ivm mogelijke garantie of coulance. Gratis leenauto gehad van behoorlijke kwaliteit. Bij eerste bezoek krijg je 10% korting!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

27-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Naar tevredenheid auto gekocht. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Reparatie aan de auto in bovag garantie termijn zonder discussie snel verholpen. Kortom goede garage..... zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bemmel

27-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig - en deskundig geholpen bij aanschaf van occassion.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Annen

27-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met optimale service. Geen opdringerige verkoop. Kennis van zaken. Vlotte afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen, zeer klantvriendeljk


Ja, ik beveel dit aan

Mimi uit Bemmel

27-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Dordrecht

03-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Autotrack was mijn interesse gewekt voor een scherp geprijsde Fiat 500L. Er is direct een mailcontact gestart door M. Van Meegenomen. Ook op zaterdagavond werd er door hem gemaild.
Tijdens de gemaakte afspraak getuigde hij van deskundigheid en ook was hij eerlijk over de eventueel aan te kopen auto. Prima bedrijf, dat ik zeker zal aanbevelen bij vrienden en familie.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Bemmel

03-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben eerder een gebruikte auto gekocht, die nu voor het eerst naar zijn beurt mocht. Op basis van goede verhalen over het bedrijf hebben we besloten om het bij Van Meegen te laten doen.

Geen spijt van! We werden steeds goed op de hoogte gehouden, kregen vervangend vervoer en bovendien ook nog uitleg over het hoe en waarom. Vriendelijk, service en een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan