Beoordelingen Autobedrijf van Meegen

8,8
233 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

Bo

14-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, vriendelijke personeel, kan altijd terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit bemmel

09-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sabine

06-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijke, vriendelijke en deskundige service! En voor het gemak mag je gebruik maken van een gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Bemmel

06-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Bemmel

06-12-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Verkoop auto uit nalatenschap. Snel zaken gedaan en een eerlijke prijs gekregen. Prettig service-gericht familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tilburg

06-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

wolter uit Bemmel

04-12-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed autobedrijf, het bedrijf is keurig vriendelijk en correct, heb tweedehands auto gekocht maar heb nog geen ervaring met verder ontwikkeling de tijd zal het leren maar ben daar niet bang voor!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Angerlo

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klein maar fijn bedrijf waar ik mijn Jaguar ruim vier jaar geleden heb gekocht en in onderhoud heb. Onderhoud en reparaties worden deskundig uitgevoerd. Goede prijs/prestatie verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Nijmegen

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf van Meegen is een heel prettig familiebedrijf.
De klant staat hier echt op de eerste plaats! Ik word altijd snel en deskundig geholpen. Dank je wel, Martijn!


Ja, ik beveel dit aan