Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,2
107 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Sports and Cars Unlimited uit Hoofddorp

16-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier afgelopen week een prachtige in Nieuwstaat verkerende Mercedes gekocht. Albert is een persoon die recht door zee is, het spel van onderhandelingen, mits reeel, met plezier doet en het eerlijke verhaal over een auto verteld. Goed kop koffie, keurige showroom, zeer nette werkplaats en uitstekende service.

Ik vind het een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Den Bosch

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de zomer een kleine occasion uit 2006 gekocht. Auto is altijd door deze garage onderhouden en is voor de leeftijd echt in topconditie. Je krijgt alle tijd en ruimte tijdens het kijken om vragen te stellen en even met de auto te rijden. Goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr uit Montfoort

30-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn vriendelijk geholpen door Albert en kregen alle tijd om rond te kijken. Na een proefrit hebben we de volgende dag besloten de auto aan te schaffen,
Albert regelde het papierwerk zodat we de dag erna onze nieuwe auto konden ophalen. Einstand goede service en een duidelijk verhaal en geen nutteloze onzin verkooppraatjes.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Vleuten

29-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In april jl.heb ik mijn Volkswagen EOS gekocht bij Van Miltenburg. Ik was toen al erg tevreden maar ik word gewoon blij van deze mannen! Er was een mankement aan de auto, dat misschien niet meer onder de garantie viel, maar niets aan de hand hoor! Mankementje opgelost, niets hoeven te betalen en wederom als tevreden klant naar huis. Dit gebeurt niet meer zo veel in deze tijd dus ik vond het terecht nog een keer een beoordeling te geven!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Montfoort

28-07-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas!
nadat bleek dat er defecten waren aan mijn occasion die binnen de garantie gemeld waren, wilde Albert de garantie niet verlenen. helaas, moet ik mijn positieve review terug nemen.
Jammer v Miltenburg!!


Richard uit Nieuw Vennep

23-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt een top bedrijf. Vriendelijk ontvangen. Goede prijs voor mijn auto, mooie prijs voor de Nissan Murano die ik na een middagje denken heb gekocht. Een week later kon ik hem ophalen en kan niet anders zeggen dat hij van binnen en buiten mooi en netjes gemaakt is. En het rijdt ook nog eens heerlijk. Dit bedrijf is echt een aanrader. Heel eerlijk en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Gorinchem

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net met mn vader mooi Kia Picanto gekocht,
Goeie service nette prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit koewacht

09-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net fiat punto gaan halen.
Mooie prijs en klantvriendelijk
Halve tank gevuld en mooi gereinigd


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Montfoort

27-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toevallig kwam ik in februari 2018 een BMW occasion tegen inclusief een set zomerbanden op de site van van Miltenburg.
Verkoper Albert gebeld om een proefrit te maken. Bij terugkomst na de proefrit werd er totaal geen druk op me gelegd om te beslissen, maar kon ik het eerst rustig overdenken. Na èèn en ander overdacht te hebben, besloten om bij Albert deze auto te kopen.
We hadden afgesproken dat ik de zomerbanden eerder op zou halen omdat anders de bekleding van de BMW zo kunnen beschadigen. Thuis gekomen met de banden bleken het drie verschillende maten te zijn. Albert had bij inruil van de vorige eigenaar een verkeerde set banden gekregen. Echter werden de banden zonder commentaar omgewisseld.Super Albert! Na een tijdje bleken er wat problemen met de auto. Het oliedruk lampje ging af en toe branden. Ik mocht de auto metteen brengen en kreeg kosteloos een vervangende auto mee. Vervolgens zijn de problemen zeer adequaat en onder garantie verholpen.
Heel bewust heb ik lang gewacht alvorens een review te schrijven. Zodoende kon ik eerst ervaren hoe service bij van Miltenburg echt werkt. Ik kan alleen maar zeggen dat de service erg goed is.
Bij van Miltenburg weten ze wat echte service inhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Vleuten

21-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat is Van Miltenburg toch een prima garage! Ik ben al jaren klant. Heb 12 jaar met veel plezier in mijn Nissan Micra gereden. Nu mij laten verleiden door een VW EOS Cabriolet, die stond te glimmen bij Van Miltenburg! Een prachtige auto voor een zeer goede prijs met een prima inruil van mijn Nissan! Want tja, Van Miltenburg wist wat de inruil was: een auto die altijd goed is onderhouden! Bedankt jongens maar weer! Ik blijf zeker nog jaren klant!


Ja, ik beveel dit aan