Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,2
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
111 t/m 120 van 123 beoordelingen

Evert uit Woerden

03-04-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima, staan altijd voor je klaar met raad en daad.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Voorburg

03-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben ooit toevallig bij van Miltenburg terecht gekomen toen ik mijn oude Nissan (toen nog Datsun) wilde inruilen. Sindsdien steeds weer mijn auto voor een nieuwe Nissan ingeruild. Flexibel bij het maken van afspraken voor onderhoud en/of APK, doen altijd precies wat we hebben afgesproken voor een goede prijs en denken mee om de kosten van het rijden laag te houden. Meer wensen heb ik niet!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

03-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Remklauw van X Trail liep af en toe aan (althans dat bleek dus achteraf). Waardoor rem regelmatig piepte tijdens het rijden.
Ik ben van menig dat iedere andere garage/dealer de remklauw had vervangen voor een nieuwe en wellicht een nieuwe schijf in rekening had gebracht. Bij Wim kostte het me een paar tientjes voor het schoonmaken en smeren van de klauw.
Een ander voorbeeld: vorige winter toen het extreem koud was, kreeg ik uit het niets problemen met mijn auto. Auto hield in, leek erop of ie geen brandstof meer kreeg. Ondanks dat het zaterdag in de middag was kon ik gelijk langs komen. Al snel bleek dat mijn brandstof filter verstopt was, deze echt super snel vervangen en hoppa rijden weer. Waarschijnlijk had tankstation( noem geen namen , maar ik tank niet meer in Vleuten) geen winterproof diesel en is dit gaan vlokken. Wat dat ook mag zijn.
Het is de service waarom klanten terug komen bij deze garage/reparateur!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit De meern

03-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Houten

03-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

wilma uit de meern

21-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: onze ervaring is dat we geen andere garage zouden willen, hier zijn ze onwijs vriendelijk en in alle gevallen kan je met een lekker bakkie koffie wachten het voordeel van deze garage is als er echt een probleem is bellen ze je op en kan je desnoods meekijken wat er loos is aan de auto en of het zinvol is om het te laten maken hier zijn ze gelukkig eerlijk in en lekker goedkoop tanken.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit IJsselstein

12-01-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Van onze Micra begon de motor haperend te lopen. De deskundige monteur Henk ontdekte al snel dat de Lambda sonde geen massa maakte.
Toen was het euvel snel hersteld.


Ja, ik beveel dit aan

André uit nieuwegein

18-12-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Remco en Bernadette uit IJsselstein

14-12-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al ruim 17 jaar klant bij van Miltenburg.
Altijd keurig netjes behandeld terwijl wij toch altijd auto's van 6 of 7 jaar oud kopen en hier weer 4 of 5 jaar mee rijden.
In al die jaren hebben wij de garage alleen bezocht om een auto te kopen of het jaarlijkse onderhoud te laten plegen.
Wij hebben nooit problemen gehad met auto's waaruit blijkt dat er hoge kwaliteit geleverd wordt voor een normale prijs.


Ja, ik beveel dit aan

w.m. uit IJsselstein

16-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, grote bereidheid mee te denken.


Ja, ik beveel dit aan