Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,2
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 123 beoordelingen

W

18-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht. Deze werd zeer netjes afgeleverd. We werden goed geholpen en er was alle tijd voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit IJsselstein

28-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 30 jaar ons vertrouwde adres voor koop en onderhoud aan beide wagens.
Altijd een eerlijk antwoord en ze staan altijd voor je klaar.
Kan hen aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Vianen

16-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes te woord gestaan en reageerde snel op mijn bericht,tot nog toe top.


Ja, ik beveel dit aan

Hubert uit Amersfoort

24-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben naar alle tevredenheid een Ford Fiësta gekocht. We kregen een goede eerlijke inruilprijs terug voor onze VW Passat. De aflevering van de auto was boven verwachting. Ik had zelf elders lichtmetalen velgen gekocht en deze hebben ze zonder kosten te rekenen direct voor ons op onze Fiësta gemonteerd. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Het bedrijf komt eerlijk en transparant over


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Woerden

18-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar een Golf aangeschaft bij van Miltenburg, naderhand waren er een paar kleine dingetjes aan de hand (die we niet kunnen hebben voorzien), ze namen flink de moeite om er achter te komen waar in dit geval de storing vandaan kwam en hebben het keurig en gratis opgelost. Afgelopen maand heb ik mijn auto voor APK en wat onderhoud terug gebracht, ook dit was allemaal keurig in orde voor een nette prijs. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers/eigenaars van Van Miltenburg!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht, zeer netjes afgeleverd. Kundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Oosterbeek

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede ervaring! We hebben vorig jaar een Mini Cabrio gekocht bij van Miltenburg en onze Opel Corsa ingeruild. Het hele verkoop proces is heel fijn verlopen en we zijn nog steeds heel blij met onze Mini, zeker nu het zonnetje begint te schijnen! Wij raden iedereen van Miltenburg van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amsterdam

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service geen praatjes mooie auto's staan heel tevreden over de klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Woerden

01-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind december een proefritje gemaakt in een twingo. Deze beviel goed dus direct gekocht. Na 2 dagen bleek de kachel het niet te doen, hoewel de auto zonder bovag garantie is verkocht. Heeft van Miltenburg dit kosteloos gerepareerd. Al met al een fijn en eerlijk autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Bodegraven

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen bij Autobedrijf van Miltenburg B.V.! Erg blij met mijn fijne auto! bedankt.


Ja, ik beveel dit aan