Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,2
109 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

Jack

13-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Willen zo goedkoop mogelijk aan een occasion te komen
Geven belachelijke inruil prijzen waar zelfs de ANWB hun overtreft als je daar je auto zo verkoopt
Dus geen enkele gedachte om met de klant mee te denken maar voor het grote geld gaan is hun eerste gedachte

Nee beslist geen aanrader de occasion die ze verkopen gaan denk ik zo maar even voor het drie dubbele weg

Sorry ik begrijp dat iemand winst wilt maken maar dit slaat alles

Gr.Jack


Nicolette uit Harmelen

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs voor de 3e keer een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf van Miltenburg. Wederom zeer tevreden. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Sports and Cars Unlimited uit Hoofddorp

16-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier afgelopen week een prachtige in Nieuwstaat verkerende Mercedes gekocht. Albert is een persoon die recht door zee is, het spel van onderhandelingen, mits reeel, met plezier doet en het eerlijke verhaal over een auto verteld. Goed kop koffie, keurige showroom, zeer nette werkplaats en uitstekende service.

Ik vind het een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Den Bosch

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de zomer een kleine occasion uit 2006 gekocht. Auto is altijd door deze garage onderhouden en is voor de leeftijd echt in topconditie. Je krijgt alle tijd en ruimte tijdens het kijken om vragen te stellen en even met de auto te rijden. Goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr uit Montfoort

30-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn vriendelijk geholpen door Albert en kregen alle tijd om rond te kijken. Na een proefrit hebben we de volgende dag besloten de auto aan te schaffen,
Albert regelde het papierwerk zodat we de dag erna onze nieuwe auto konden ophalen. Einstand goede service en een duidelijk verhaal en geen nutteloze onzin verkooppraatjes.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Vleuten

29-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In april jl.heb ik mijn Volkswagen EOS gekocht bij Van Miltenburg. Ik was toen al erg tevreden maar ik word gewoon blij van deze mannen! Er was een mankement aan de auto, dat misschien niet meer onder de garantie viel, maar niets aan de hand hoor! Mankementje opgelost, niets hoeven te betalen en wederom als tevreden klant naar huis. Dit gebeurt niet meer zo veel in deze tijd dus ik vond het terecht nog een keer een beoordeling te geven!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Montfoort

28-07-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas!
nadat bleek dat er defecten waren aan mijn occasion die binnen de garantie gemeld waren, wilde Albert de garantie niet verlenen. helaas, moet ik mijn positieve review terug nemen.
Jammer v Miltenburg!!


Richard uit Nieuw Vennep

23-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt een top bedrijf. Vriendelijk ontvangen. Goede prijs voor mijn auto, mooie prijs voor de Nissan Murano die ik na een middagje denken heb gekocht. Een week later kon ik hem ophalen en kan niet anders zeggen dat hij van binnen en buiten mooi en netjes gemaakt is. En het rijdt ook nog eens heerlijk. Dit bedrijf is echt een aanrader. Heel eerlijk en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Gorinchem

07-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net met mn vader mooi Kia Picanto gekocht,
Goeie service nette prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit koewacht

09-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net fiat punto gaan halen.
Mooie prijs en klantvriendelijk
Halve tank gevuld en mooi gereinigd


Ja, ik beveel dit aan