Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,3
83 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

A. uit Zwijndrecht

30-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben daar een vw golf occasion gekocht met 3 maanden bovag garantie. Na een paar weken zijn wij terug gegaan, omdat we een geluid hoorden wat we niet konden plaatsen. Dus hebben we de garage gebeld. Wij konden onze auto brengen en er werd gelijk vervangend vervoer voor ons geregeld. Na een reparatie is het geluid nu verdwenen. Het probleem werd netjes opgelost en de service was goed. Deze garage raden wij dus iedereen aan. Zij geven een zeer goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Utrecht

20-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nog nooit zo'n betrouwbaar en professioneel autobedrijf gezien. Geweldig ! Hartelijk ontvangen door Albert en top service! We zullen vele mooie kilometers maken in onze nieuwe KIA. Aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Henrik uit Vianen

14-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Van Miltenburg is een deskundig bedrijf dat met je meedenkt en waar je plezierig zaken mee kunt doen. De inruil van mijn Nissan 350Z deed mij natuurlijk een beetje verdriet, maar in mijn zo goed als nieuwe Citroen DS3 is dat gauw vergeten. Albert en Wim, bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Utrecht

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Elly uit WOERDEN

17-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 begin 2017 wilden wij (ter vervanging van onze Nissan Tino) een goede occasion Nissan Qashqai met alles erop en eraan, een kilometerstand van rond de 50.000 en kleur metallic grijs.
Met deze wensen zijn wij naar onze garage Van Miltenburg, Achthoven, gegaan en troffen aldaar aan verkoper Albert van der Wind. Aan hem hebben wij onze wensen voorgelegd en gevraagd of hij een dergelijke auto zou kunnen leveren. Na 14 dagen nam hij contact op met ons en deelde mede, dat hij de door ons gewenste Qashqai had. Na de auto te hebben bekeken en vervolgens een proefrit te hebben gemaakt, hebben wij de auto gekocht. Na een aantal dagen was de auto voor aflevering klaar en stond deze ALS NIEUW in de showroom.
Wij zijn ZEER TEVREDEN OVER DE GOEDE SERVICE EN BEHANDELING en kunnen zowel verkoper Albert Van der Wind als Garage Van Miltenburg VAN HARTE BIJ U AANBEVELEN.


Ja, ik beveel dit aan

Andre

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige sfeer in de showroom, annex werkplaats staat ten dienste van de showroom waar je de aangeboden auto goed kan bekijken. After sales was prima


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Berkel Rodenrijs

12-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate goede behandeling.
Bij een probleem wordt er alles aan gedaan om e.e.a. op te lossen. Daarbij gaat men een stuk verder dan gebruikelijk o.a. door inschakelen van externe expertise.
Over iets wat niet echt binnen de garantie (ruitenwissers) valt doet men niet moeilijk, ze worden gratis vervangen.
Auto voor aflevering keurig door de wasstraat.


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit oosterbeek

06-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service
vandaag een vw passat op gehaald bij autobedrijf Miltenburg de auto stond in top conditie in de werkplaats om dat het buiten koud was en ze hem toch graag in showroom staat wouden afleveren
na de eerste ontmoeting had ik al goede indruk van dit bedrijf alsmede van de verkoper
na een kop koffie bij aankomst had de verkoper de passat eerst Door de wasstraat gedaan zodat ik voor de proefrit al een goede indruk kreeg van de auto om met zijn eigen woorden te zeggen op een gewassen auto zie je alles en kan je niks verbergen eerlijker dan dit bestaat er niet na de proefrit die goed beviel hebben we onderhandeld over de inruilprijs we waren er al snel uit maar omdat ik nog een passat in de buurt had gezien op internet wou ik daar ook nog even kijken dit vond de verkoper geen probleem en hij bleef vriendelijk en gaf mij zijn kaartje
In de middag heb ik toen terug gebeld en gemeld dat ik de passat van miltenburg wou kopen mits er een 2e sleutel geregeld zou worden dit was geen enkel probleem de kosten hebben we eerlijk gedeeld tevens heeft hij zonder dat we dit hadden meegenomen in de onderhandelingen een gratis apk en kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd onclusief nieuwe ruitenwissers omdat hij de auto in top conditie wou afleveren nou als dat geen service is weet ik het ook niet meer ik heb tevens nog een lekker Flesje wijn ontvangen en ben met een zeer tevreden gevoel en een super mooie auto naar huis gereden top


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Woerden

04-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke mensen en zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Sliedrecht

22-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurige service nadat er een probleem was met onze net aangeschafte occasion.
Leen auto gekregen en auto werd netjes gerepareerd.
TOP


Ja, ik beveel dit aan