Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,2
119 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

Nina uit Woerden

18-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vorig jaar een Golf aangeschaft bij van Miltenburg, naderhand waren er een paar kleine dingetjes aan de hand (die we niet kunnen hebben voorzien), ze namen flink de moeite om er achter te komen waar in dit geval de storing vandaan kwam en hebben het keurig en gratis opgelost. Afgelopen maand heb ik mijn auto voor APK en wat onderhoud terug gebracht, ook dit was allemaal keurig in orde voor een nette prijs. Ik ben zeer tevreden over de medewerkers/eigenaars van Van Miltenburg!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht, zeer netjes afgeleverd. Kundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Oosterbeek

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede ervaring! We hebben vorig jaar een Mini Cabrio gekocht bij van Miltenburg en onze Opel Corsa ingeruild. Het hele verkoop proces is heel fijn verlopen en we zijn nog steeds heel blij met onze Mini, zeker nu het zonnetje begint te schijnen! Wij raden iedereen van Miltenburg van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amsterdam

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service geen praatjes mooie auto's staan heel tevreden over de klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Woerden

01-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind december een proefritje gemaakt in een twingo. Deze beviel goed dus direct gekocht. Na 2 dagen bleek de kachel het niet te doen, hoewel de auto zonder bovag garantie is verkocht. Heeft van Miltenburg dit kosteloos gerepareerd. Al met al een fijn en eerlijk autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Bodegraven

28-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen bij Autobedrijf van Miltenburg B.V.! Erg blij met mijn fijne auto! bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Wilnis

13-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gister mijn eerste auto gekocht bij Albert, goede hulp, goede service en voor een mooie prijs heb ik mijn autootje gekocht waar ik erg blij mee ben!


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Oudewater

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: positieve ervaring, goed geholpen door Albert, fijn meegedacht, en super service


Ja, ik beveel dit aan

cas uit amsterdam

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring bij dit autobedrijf. Ik heb een mooie inruilprijs gekregen voor mijn Audi A3 en daarvoor een geweldig mooie BMW X5 gekocht. Recht door zee en vriendelijk. Voor een volgende occasion zal ik zeker weer aan dit bedrijf denken.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Voorburg

14-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Half jaar geleden een uitstekende occassion gekocht. Deskundig & prettig geholpen en ook na verkoop heel klantvriendelijk behandeld. Absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan