Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,3
86 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Ben uit Utrecht

19-08-2017
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
“Jaren geleden, bij een zoektocht naar een gebruikte auto voor onze zoon, kennis gemaakt met autobedrijf Van Miltenburg te Montfoort. Dit voelde meteen vertrouwd vanwege het persoonlijke contact. Inmiddels zijn we vele auto’s verder, het vertrouwen is alsmaar groter geworden. De huidige auto, een Volkswagen T4 Westfalia, heeft vele Europese kilometers gereden. Heel recent, bij een grote onderhoudsbeurt inclusief periodieke vervanging van de distributieriem, werd geadviseerd meteen de waterpomp te vervangen. Wat een goed advies, bespaarde veel sleutelen, alles was al gemakkelijk bereikbaar; hiermee van harte ingestemd.”




Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Made

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Varend over de Hollandse Ijssel hadden wij advies voor motor van boot nodig. Monteur ging meteen mee, dynamo nagemeten, niets aan de hand. Deze 5 min. werk was service van de zaak. Geweldig garage v Miltenburg, dank je wel !!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Alphen aan den Rijn

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 30 juni j.l. heb ik een mooie Citroën grand c4 gekocht bij van Miltenburg. Ik werd hier erg vriendelijk geholpen, Albert ging met mij mee om een proefrit te maken en legde alles duidelijk uit, daar ik nog nooit in een automaat heb gereden.
Ik was direct verkocht, en een week later kon ik de c4 ophalen, hij stond er spik en span bij. Er was zelfs uit voorzorg al wat onderhoud gedaan.
Na twee weekjes rijden had ik wat problemen met mijn deur vergrendeling. Dit werd direct verholpen en ik kreeg keurig een leen auto mee, de nieuwe module zat netjes in de garantie.
Ik kan niet anders zeggen dat ik het een zeer betrouwbare garage vind


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Zwijndrecht

30-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben daar een vw golf occasion gekocht met 3 maanden bovag garantie. Na een paar weken zijn wij terug gegaan, omdat we een geluid hoorden wat we niet konden plaatsen. Dus hebben we de garage gebeld. Wij konden onze auto brengen en er werd gelijk vervangend vervoer voor ons geregeld. Na een reparatie is het geluid nu verdwenen. Het probleem werd netjes opgelost en de service was goed. Deze garage raden wij dus iedereen aan. Zij geven een zeer goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Utrecht

20-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nog nooit zo'n betrouwbaar en professioneel autobedrijf gezien. Geweldig ! Hartelijk ontvangen door Albert en top service! We zullen vele mooie kilometers maken in onze nieuwe KIA. Aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Henrik uit Vianen

14-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Van Miltenburg is een deskundig bedrijf dat met je meedenkt en waar je plezierig zaken mee kunt doen. De inruil van mijn Nissan 350Z deed mij natuurlijk een beetje verdriet, maar in mijn zo goed als nieuwe Citroen DS3 is dat gauw vergeten. Albert en Wim, bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Utrecht

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vriendelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Elly uit WOERDEN

17-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 begin 2017 wilden wij (ter vervanging van onze Nissan Tino) een goede occasion Nissan Qashqai met alles erop en eraan, een kilometerstand van rond de 50.000 en kleur metallic grijs.
Met deze wensen zijn wij naar onze garage Van Miltenburg, Achthoven, gegaan en troffen aldaar aan verkoper Albert van der Wind. Aan hem hebben wij onze wensen voorgelegd en gevraagd of hij een dergelijke auto zou kunnen leveren. Na 14 dagen nam hij contact op met ons en deelde mede, dat hij de door ons gewenste Qashqai had. Na de auto te hebben bekeken en vervolgens een proefrit te hebben gemaakt, hebben wij de auto gekocht. Na een aantal dagen was de auto voor aflevering klaar en stond deze ALS NIEUW in de showroom.
Wij zijn ZEER TEVREDEN OVER DE GOEDE SERVICE EN BEHANDELING en kunnen zowel verkoper Albert Van der Wind als Garage Van Miltenburg VAN HARTE BIJ U AANBEVELEN.


Ja, ik beveel dit aan

Andre

13-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige sfeer in de showroom, annex werkplaats staat ten dienste van de showroom waar je de aangeboden auto goed kan bekijken. After sales was prima


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Berkel Rodenrijs

12-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate goede behandeling.
Bij een probleem wordt er alles aan gedaan om e.e.a. op te lossen. Daarbij gaat men een stuk verder dan gebruikelijk o.a. door inschakelen van externe expertise.
Over iets wat niet echt binnen de garantie (ruitenwissers) valt doet men niet moeilijk, ze worden gratis vervangen.
Auto voor aflevering keurig door de wasstraat.


Ja, ik beveel dit aan