Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,3
98 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Jolanda uit Vleuten

21-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat is Van Miltenburg toch een prima garage! Ik ben al jaren klant. Heb 12 jaar met veel plezier in mijn Nissan Micra gereden. Nu mij laten verleiden door een VW EOS Cabriolet, die stond te glimmen bij Van Miltenburg! Een prachtige auto voor een zeer goede prijs met een prima inruil van mijn Nissan! Want tja, Van Miltenburg wist wat de inruil was: een auto die altijd goed is onderhouden! Bedankt jongens maar weer! Ik blijf zeker nog jaren klant!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Montfoort

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer goed geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Door het bedrijf ontdekte minpuntjes verholpen voor aflevering van de auto. Ook door ons ontdekt minpuntje aan de auto zonder probleem opgelost. Zijn dus zeer tevreden over de aankoop van de auto en service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Hauwert

13-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de zoektocht naar een Ford Mondeo sprong dit bedrijf er voor mij uit vanwege de eerlijkheid. De gebreken werden direct eerlijk vermeld, en zijn tegen een redelijke vergoeding gewoon verholpen.

Het bedrijf maakt dus een eerlijke en verzorgde indruk.


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Harderwijk

08-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een fiat bravo aangeschaft..alle complimenten voor het bedrijf,zowel de persoonlijke en warme ontvangst alswel de service kunnen we alleen maar zeer tevreden zijn! De auto in zeer nette en prima staat.
Een hele prettige ervaring zeer zeker aan te raden!!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Waddinxveen

27-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een mooie peugeot 107 gezien bij van Miltenburg. Wat ons opviel bij aankomst was de verzorgde garage en showroom. We kregen een goed bod voor onze oude auto. Meteen werd er gevraagd of we een proefrit wilden maken met de peugeot. De koop werd correct afgehandeld. De heer de Wind nam alle tijd voor een goede afhandeling. Ook op de dag van omwisselen werd alles keurig geregeld. Ons gevoel is hier kun je jouw auto zeker in de onderhoud doen. Kortom een no-nonsens garage, waar de klant koning is.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Assendelft

21-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een occasion (Suzuki Swift Exclusive) hier gekocht, nog steeds zeer tevreden ermee.
Ook het contact vooraf verliep keurig netjes.
Ik zou hier gerust nog wel een keer een auto kopen!

Nogmaals hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Hertogenbosch

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een Mitsubishi Colt gekocht . Uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Het gaf direct veel vertrouwen. Bij de eerste bezichtiging, alle tijd en geen enkele druk. Er werd tijd gegund om tot een beslissing te komen. Na aankoop werd alles snel en keurig zoals tenaamstelling afgewerkt. Hier kunnen vele garages nog iets van leren.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Simt Willebrord

09-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zomer onze Astra Cosmo hier gekocht.
Bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft zeer nette occasions staan.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amsterdam

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke service. Na de eerste bezichtiging gelijk met een goed en veilig gevoel naar huis gegaan. Binnen een paar dagen alles geregeld. Vandaag de auto opgehaald en hij rijdt als een zonnetje. Fijn om te zien dat er nog auto's verkocht worden door fatsoenlijke autobedrijven. Je krijgt zeker waar voor je geld. Daarom kan ik het ook iedereen aanraden om even langs te gaan bij ze als je een goede en mooie auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitermate deskundig en vriendelijk geholpen. Het was een feestje om mijn nieuwe auto op te halen!


Ja, ik beveel dit aan