Beoordelingen Autobedrijf van Miltenburg B.V.

9,3
92 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Rob uit 's-Hertogenbosch

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin dit jaar een Mitsubishi Colt gekocht . Uiterst vriendelijk en eerlijk behandeld. Het gaf direct veel vertrouwen. Bij de eerste bezichtiging, alle tijd en geen enkele druk. Er werd tijd gegund om tot een beslissing te komen. Na aankoop werd alles snel en keurig zoals tenaamstelling afgewerkt. Hier kunnen vele garages nog iets van leren.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Simt Willebrord

09-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zomer onze Astra Cosmo hier gekocht.
Bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft zeer nette occasions staan.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amsterdam

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke service. Na de eerste bezichtiging gelijk met een goed en veilig gevoel naar huis gegaan. Binnen een paar dagen alles geregeld. Vandaag de auto opgehaald en hij rijdt als een zonnetje. Fijn om te zien dat er nog auto's verkocht worden door fatsoenlijke autobedrijven. Je krijgt zeker waar voor je geld. Daarom kan ik het ook iedereen aanraden om even langs te gaan bij ze als je een goede en mooie auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitermate deskundig en vriendelijk geholpen. Het was een feestje om mijn nieuwe auto op te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Capelle aan den IJssel

30-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben ruim twee maanden verder sinds de aankoop van mijn auto (Nissan Micra)
Heb er inmiddels al aardig wat kilometers mee gereden.
Hij rijdt als een trein.
Kwam via via, autoscout24, terecht op de website van autobedrijf van Miltenburg bv en had meteen een goed gevoel. Na een telefoontje en een afspraak om een proefrit te maken, werd dit gevoel nog meer bevestigd.
Een no nonsense bedrijf, what you see is what you get en dat is gewoon goed.Ook is later een kleinigheidje zonder problemen en kosten verholpen. Superblij met mijn aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Amsterdam

04-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht naar een goed onderhouden Audi S4 uiteindelijk bij Autobedrijf van Miltenburg terecht gekomen. De auto zag er als nieuw uit en verkeerde ondanks zijn leeftijd in topconditie. Na een vlot verkooptraject de auto opgehaald met nieuwe APK en onderhoudsbeurt. Ik zou deze garage zeker aanbevelen. Vakmanschap en betrouwbaarheid!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Utrecht

19-08-2017
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
“Jaren geleden, bij een zoektocht naar een gebruikte auto voor onze zoon, kennis gemaakt met autobedrijf Van Miltenburg te Montfoort. Dit voelde meteen vertrouwd vanwege het persoonlijke contact. Inmiddels zijn we vele auto’s verder, het vertrouwen is alsmaar groter geworden. De huidige auto, een Volkswagen T4 Westfalia, heeft vele Europese kilometers gereden. Heel recent, bij een grote onderhoudsbeurt inclusief periodieke vervanging van de distributieriem, werd geadviseerd meteen de waterpomp te vervangen. Wat een goed advies, bespaarde veel sleutelen, alles was al gemakkelijk bereikbaar; hiermee van harte ingestemd.”




Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Made

05-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Varend over de Hollandse Ijssel hadden wij advies voor motor van boot nodig. Monteur ging meteen mee, dynamo nagemeten, niets aan de hand. Deze 5 min. werk was service van de zaak. Geweldig garage v Miltenburg, dank je wel !!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Alphen aan den Rijn

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 30 juni j.l. heb ik een mooie Citroën grand c4 gekocht bij van Miltenburg. Ik werd hier erg vriendelijk geholpen, Albert ging met mij mee om een proefrit te maken en legde alles duidelijk uit, daar ik nog nooit in een automaat heb gereden.
Ik was direct verkocht, en een week later kon ik de c4 ophalen, hij stond er spik en span bij. Er was zelfs uit voorzorg al wat onderhoud gedaan.
Na twee weekjes rijden had ik wat problemen met mijn deur vergrendeling. Dit werd direct verholpen en ik kreeg keurig een leen auto mee, de nieuwe module zat netjes in de garantie.
Ik kan niet anders zeggen dat ik het een zeer betrouwbare garage vind


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Zwijndrecht

30-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben daar een vw golf occasion gekocht met 3 maanden bovag garantie. Na een paar weken zijn wij terug gegaan, omdat we een geluid hoorden wat we niet konden plaatsen. Dus hebben we de garage gebeld. Wij konden onze auto brengen en er werd gelijk vervangend vervoer voor ons geregeld. Na een reparatie is het geluid nu verdwenen. Het probleem werd netjes opgelost en de service was goed. Deze garage raden wij dus iedereen aan. Zij geven een zeer goede service!!


Ja, ik beveel dit aan