Beoordelingen Autobedrijf J. van Mourik & Zn

9,3
72 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Hans uit Den Bosch

22-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf.
in januari auto gekocht( BMW 5) netjes alle afspraken nagekomen.Ik heb een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Leerdam

19-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer fijn bedrijf ,word er goed en fijn geholpen,de koffie is er goed en staat er altijd klaar .erg vriendelijk personeel ,en altijd bereid je te woord re staan .


Ja, ik beveel dit aan

Trudus uit Tricht

28-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Rob

03-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ik werd vriendelijk en zeer correct behandeld bij de afwikkeling.
Tijdens het wachten meerdere mensen gesproken die zeer te spreken waren over dit bedrijf. De gemaakte afspraken met mij zijn allemaal nagekomen, dus het bedrijf is zeker betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Meteren

24-10-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service waardoor ik op tijd op mijn afspraken was.


Ja, ik beveel dit aan

carlo uit geldermalsen

07-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Astra gekocht maar tijdens overschrijven was er bij het RDW wat fout gegaan en kreeg ik een bon voor onverzekerd rijden.Door het bedrijf als service beaald .TOP !


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vriezenveen

08-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie vw passat gekocht. Helaas na een week pech, distributie riem ...... Gewoon domme pech maar keurig door van Mourik geholpen en geheel onder garantie. Top!


Ja, ik beveel dit aan

John en Lia uit Culemborg

06-06-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toen door ongelukkige omstandigheden de motor van onze auto te heet was geworden werd ik direct netjes geholpen. De uiteindelijke leenauto werd zelfs op mijn werk afgeleverd. Deze auto heb ik gedurende de tijd dat onze auto in de garage was mogen rijden, TOP! Omdat de oorzaak van de schade niet duidelijk was en wij onze auto nog geen 6 maanden hadden heeft Mark de schade kosteloos voor ons gerepareerd. Wij zijn hier zeer verheugd over en vinden dit een TOP service!!! Dit was een slagroomtaart waard en wij zijn zeer tevreden klanten! De service is overigens altijd zeer goed te noemen!


Ja, ik beveel dit aan

Cathy en Marinus uit Onderdendam (Groningen)

06-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gezien op de side van autobedrijf j. van Mourik, na een telefoontje, zijn wij vanuit het hoge noorden afgereisd naar het bedrijf in Geldermalsen, waar wij zeer hartelijk werden ontvangen in een schitterende showroom stond daar onze droom auto.uiteindelijk na een goede deal gekocht. Wij zijn zeer tevreden ook over de aflevering. geweldig familiebedrijf bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Hekelingen

01-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na diverse autobedrijven langs te zijn gegaan op zoek naar een leuke Mini, uiteindelijk gekozen deze te kopen bij van Mourik. Behalve dat het een geweldige auto is, waren we ook erg onder de indruk van dit bedrijf, een proefrit gemaakt op een avond dat het bedrijf dicht was, maar daar gingen ze speciaal voor open.
Alle vragen werden beantwoord en de minpunten verholpen (bijv. de striping verwijderd.
Heel goed gevoel bij de aankoop! Ik heb de auto nu pas 2 dagen, maar tot nu toe heel blij met de keus van de auto en het bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan