Beoordelingen Autobedrijf Jan van Mourik & Zn

9,3
83 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

D uit Beuningen (gld)

05-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige VW occasion gekocht in Juni 2017 bij van Mourik, echter bleek er na aanschaf een dermate hoog olieverbruik aanwezig te zijn dat er een motorrevisie benodigd was. Dit was vooraf niet bekend. Men staat voor het product wat ze verkopen en alles is dan ook keurig opgelost (complete revisie incl. vervangende auto voor de duur van de reparatie)


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit HILVERSUM

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk de Skoda Octavia gevonden die wij zochten. Na een telefoontje konden wij dezelfde dag terrecht voor een proefrit. Nadat wij hadden besloten om de Skoda te kopen werd alles in gang gezet. En dat op een deskundige wijze. Keurig geholpen zonder opdringerig gedoe. Basis van weserzijds vertrouwen! Bij een eventuele volgende auto ga ik eerst hier een kijkje nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Herma uit Tollebeek

29-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren wilde ik een Fiat 500.
Niet te duur natuurlijk en netjes, met niet teveel kilometers op de teller.
Zo kwamen we terecht bij van Mourik & Zn.
Een echt familie bedrijf.
We zijn keurig geholpen.
Wel heb ik bij de koop een pakket afgesloten, waaronder 3 maanden garantie.
Binnen de drie maanden hoorde ik wat knerpen.
Maar ik woon niet echt in de buurt van Culemborg.
Heb daarom gevraagd of we op een zaterdag mochten komen en of we er op konden wachten.
Dit was allemaal geen enkel probleem.
De onderdelen zijn keurig vervangen.
Tijdens het wachten werden we voorzien van koffie.
Later kwam er een jonge jongen of ik ook zin in snoepjes had. De Dozen werden tevoorschijn gehaald en ik mocht zelf kiezen welke ik lekker vond.
En of dat nog niet genoeg was, hebben ze mijn auto ook nog gewassen.
En dat noem ik nu echt service van de zaak.
Van jong tot oud weten ze de klant tevreden te stellen.
Er word ook nergens moeilijk over gedaan.
Nu hoop ik nog heel lang plezier van mijn auto te hebben.
Maar ik wil toch benadrukken, dat dit een bedrijf is waar u rustig heen kunt gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Schijndel

08-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: autobedrijf van Mourik hebben wij ervaren als een erg fijn bedrijf. In juni een gebruikte auto aangeschaft waar we heel erg tevreden over zijn. Een klein mankementje wat we bij aflevering aan de auto ontdekte heeft Mark zeer netjes opgelost. We zullen bij de aanschaf van een volgende auto zeker weer kijken of van Mourik dan wat voor ons heeft !


Ja, ik beveel dit aan

Ewout uit Apeldoorn

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 5 weken geleden een mooie gebruikte Audi A3 uit 2010 aangeschaft. Prettig en deskundig geholpen door Jelle en goede oplevering. Helaas startte de auto vanmorgen niet meer na een aantal dagen stil te hebben gestaan. De accu was helemaal op door de enorme hitte van de afgelopen dagen. De auto is door van Mourik opgehaald in Apeldoorn en ze hebben er een nieuwe accu in geplaatst. Daarnaast hebben ze de auto zelfs nog door de wasstraat gehaald. Gelukkig was dit een garantie geval maar de service is 100% top. Harde werkers met passie voor hun vak. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

M.J. uit Velserbroek

30-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heerlijk dat er ook nog goede garages zijn die reageren op het feit dat er iets niet goed gaat.
Gebeld dat met een excuus dat alles opgelost gaat worden.
Voor mij is dit klasse en je verantwoording nemen. TOP.

De Hyundai ix35 is een heerlijke auto en met de achteruitrijcamera zal het ongetwijfeld goed komen, geen twijfel meer over mogelijk.

Nu is het echt jammer dat ik zo ver weg woon (150 km) anders hadden ze hem in onderhoud mogen hebben.
TOP bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

henry uit oosterhout overbetuwe

22-05-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto maakte afgelopen zaterdag (20-05-2017)een raar schaafgeluid bij de voorwielen.
MARK antwoord: kom maandag maar langs, kijken we even.
net thuis en ik heb nog nooit zo een lach op mijn gezicht gehad.
Blijkt dat de remklauw linksvoor vast zat vandaar geluid.
Netjes een bakkie koffie van de schoonmaakster :) en Mark zegt wacht maar even.
Blijkt dat de remklauw linksvoor vast zat.
Auto op brug en wordt er ineens 2 schijven en 2 nieuwe remblokken op beide voorwielen geplaatst.
En mooiste is nog ik heb nog garantie tot juni, dus koste me helemaal niks.
Krijg ik op het einde ook nog een gratis autowasbeurt en zegt mark hoort erbij...
Nou mijn glimlach kan niet meer worden weggeveegd.

Mark bij deze ontzettend bedankt.
Afspraak, klantvriendelijk, waar voor je geld, topbedrijf bij van Mourik.
Mark qua klant heb je er een bij.

tevreden chevrolet aveo rijder...


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Tilburg

01-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een erg fijn bedrijf waar je eerlijk wordt behandeld.
Er werken vriendelijke mensen die hart hebben voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Culemborg

05-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn doxhter was op zoek naar een leuk autotje. Toen we bij Mark kwamen zei hij netjes op dit moment niet, maar.............zaterdag komt er een binnen, kim maandag maar kijken. Ze kreeg hem voor een zeer mooie prijs met wat extra's. Nadat ze er twee dagen ingereden had heeft er een onbekende tegenaangezeten met als gevolg diverse krassen. Ook dit is op een schappelijke manier weggepoetst en opgelost. Ze is daarom ook helemaal happy en prijzen deze garage daarom ook zeker aan bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Beesd

04-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn bedrijf, snelle service.
Robbert heeft mijn Alfa Guilietta gechiptuned en ik ben hier zeer tevreden over. Gaspedaalreactie is veel beter en in D is het een klein rakketje geworden.

m vr gr KH


Ja, ik beveel dit aan