Beoordelingen Autobedrijf J. van Mourik & Zn

9,3
75 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Petra uit Culemborg

05-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn doxhter was op zoek naar een leuk autotje. Toen we bij Mark kwamen zei hij netjes op dit moment niet, maar.............zaterdag komt er een binnen, kim maandag maar kijken. Ze kreeg hem voor een zeer mooie prijs met wat extra's. Nadat ze er twee dagen ingereden had heeft er een onbekende tegenaangezeten met als gevolg diverse krassen. Ook dit is op een schappelijke manier weggepoetst en opgelost. Ze is daarom ook helemaal happy en prijzen deze garage daarom ook zeker aan bij iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Beesd

04-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn bedrijf, snelle service.
Robbert heeft mijn Alfa Guilietta gechiptuned en ik ben hier zeer tevreden over. Gaspedaalreactie is veel beter en in D is het een klein rakketje geworden.

m vr gr KH


Ja, ik beveel dit aan

C uit E

10-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer fijn geholpen bij de aanschaf van een occasion.
Wij wonen op een behoorlijke afstand van dit bedrijf en bij een klein probleempje met de auto binnen garantie tijd mochten wij naar onze plaatselijke garage gaan voor de reparatie en heeft v.Mourik hier kosten van vergoed. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Den Bosch

22-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf.
in januari auto gekocht( BMW 5) netjes alle afspraken nagekomen.Ik heb een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Leerdam

19-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer fijn bedrijf ,word er goed en fijn geholpen,de koffie is er goed en staat er altijd klaar .erg vriendelijk personeel ,en altijd bereid je te woord re staan .


Ja, ik beveel dit aan

Trudus uit Tricht

28-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Rob

03-11-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ik werd vriendelijk en zeer correct behandeld bij de afwikkeling.
Tijdens het wachten meerdere mensen gesproken die zeer te spreken waren over dit bedrijf. De gemaakte afspraken met mij zijn allemaal nagekomen, dus het bedrijf is zeker betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Meteren

24-10-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service waardoor ik op tijd op mijn afspraken was.


Ja, ik beveel dit aan

carlo uit geldermalsen

07-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Astra gekocht maar tijdens overschrijven was er bij het RDW wat fout gegaan en kreeg ik een bon voor onverzekerd rijden.Door het bedrijf als service beaald .TOP !


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vriezenveen

08-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie vw passat gekocht. Helaas na een week pech, distributie riem ...... Gewoon domme pech maar keurig door van Mourik geholpen en geheel onder garantie. Top!


Ja, ik beveel dit aan