Beoordelingen Autobedrijf Van Os B.V.

8,8
9 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Johan en Ellen

08-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een klein jaartje geleden onze auto hier gekocht. Probleemloos gereden, tot er een lampje op het dashboard ging branden. Na een telefoontje konden we zo langskomen en bleek alleen de bandenspanning wat aan de lage kant te zijn. Wederom prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Swen uit Wijchen

10-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aankoop mercedes goed ervaring rn nrtjes behandeld
Boekjes zaten niet bij de auto maar werd mij verteld dat dit digitaal bij mercedes werd bijgehouden. Op goed vertrouwen de auto gekocht.
2 jaar later wilde ik mijn auto verkopen, bleek de digitale registratie bij Mercedes er dus niet te zijn ivm leeftijd van de auto. Terug geweest met het verhaal bij van OS, geen reactie. Ik kreeg 500 euro minder terug voor mijn auto maar Van Os gaf niet thuis. Ze zouden er op terug komen maar geen reactie.
Ik zou er geen auto kopen
Een beetje auto bedrijf had contact opgenomen met mijn kopende partij en het opgelost.


Remko uit Vlaardingen

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rozenburg

08-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf van Os die specialist is in verkoop- en onderhoud van Mercedes, te Loon op Zand, heeft doorgaans een ruim aanbod aan auto's staan in hun showroom.

Mijn persoonlijke ervaring met Autobedrijf van Os is dat bij zowel de eigenaar als het personeel de klant centraal staat. Het maakt hierbij niet uit of het om de aankoop van een auto- of onderhoud aan de auto gaat. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant tegemoet te komen. Kortom een aanbevelenswaardig autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit De Rips

03-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu al mijn 4e auto aangeschaft bij deze firma en elke keer weer een prima behandeling. De service is gewoonweg prima en de verse koffie is in een mum van tijd klaar. De prijzen zijn in vergelijking met andere dealers veel beter. Echt aan te bevelen voor elke Mercedes rijder.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tilburg

07-03-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De automaat van mijn Mercedes B klasse schakelde niet fijn. Bij Ruttchen (mercedes dealer) in Tilburg konden ze na 3 reparaties het probleem niet verhelpen. Na een bezoekje aan van Os beloofde hun dat ze het probleem konden verhelpen dus heb ik een afspraak gemaakt. Ik moet zeggen dat ik perfect geholpen ben en ze ook erg deskundig overkwamen. Sindsdien mijn B klasse daar in onderhoud en nog steeds tevreden. Rekeningen vallen vergeleken met de Mercedes dealer erg mee.


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Goirle

15-05-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan