Beoordelingen Autobedrijf Van Os B.V.

9,8
12 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Nihat Yilmaz uit Waalwijk

08-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super Service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoogstraten

27-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, niets als lof over dit bedrijf. Kunnen heel veel collega's iets van leren hoe je een klant tevreden houdt. Levert en onderhoudt ook onze bedrijfswagens. Prijs/kwaliteit is hier prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Broek in Waterland

28-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jaar geleden kwamen we voor een knappe gebruikte Mercedes in Loon op Zand terecht, bij Arno en Enno, vader en zoon, en hun compacte team.
De auto voelde goed, en we hadden een goed gevoel bij dit familiebedrijf. Er werd met kennis van zaken en liefde voor het merk gesproken. Arno weet exact hoe 4Matic werkt, terwijl bij de officiƫle dealer de jonge verkopers niet verder komen dan het oplezen van een nietszeggende tekst vanaf een website. De prijs was concurrerend met andere bedrijven, niet alleen met dealers, maar ook met autohandelaren die minder vertrouwen geven. De afspraken rondom de aflevering zijn meer dan volledig nagekomen, en de paar kleine dingen die tijdens de garantieperiode op kwamen zijn allemaal buitengewoon zorgvuldig opgelost.
Ook de dure Led-unit die na een jaar kapot gaat, in de laatste week van de garantieperiode, wordt tijdens de APK gratis vervangen.
Er zijn korte lijnen tussen receptie en werkplaats. Arno en Enno houden zelf feeling met wat speelt in de werkplaats. Tijdens een reparatie belt de chef monteur om uitleg te geven en of het goed is dat ik de auto een dag later terug krijg zodat hij die avond met onze auto naar huis kan rijden om te kijken of het nu echt helemaal in orde is. Een betrokkenheid die je niet overal meer ziet. Recent geweest voor onderhoud en kleine schade. De factuur valt reuze mee. Zeker voor een Mercedes werkplaats met originele onderdelen en oog voor detail.
Onze auto blijft in onderhoud bij dit betrouwbare bedrijf, ook al wonen wij in Noord-Holland. Omdat ze een haal&breng service hebben, waarbij een leenautootje achter blijft, heb ik er minder gedoe aan dan wanneer ik naar de lokale dealer zou gaan.
Ik heb geen aandelen in dit bedrijf en ben geen familie, maar ik ben wel kritisch. Zoek je een fijne gebruikte Mercedes? Ga dan naar Mercedes van Os in Loon op Zand. Vakkundig, komt z'n afspraken na, service op een hoog niveau en scherp geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Tilburg

29-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Je wordt hier als klant prefect geholpen . Bij aanschaf auto komen ze hun afspraken na.
Alleen maar lof over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Johan en Ellen

08-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een klein jaartje geleden onze auto hier gekocht. Probleemloos gereden, tot er een lampje op het dashboard ging branden. Na een telefoontje konden we zo langskomen en bleek alleen de bandenspanning wat aan de lage kant te zijn. Wederom prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Vlaardingen

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Rozenburg

08-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf van Os die specialist is in verkoop- en onderhoud van Mercedes, te Loon op Zand, heeft doorgaans een ruim aanbod aan auto's staan in hun showroom.

Mijn persoonlijke ervaring met Autobedrijf van Os is dat bij zowel de eigenaar als het personeel de klant centraal staat. Het maakt hierbij niet uit of het om de aankoop van een auto- of onderhoud aan de auto gaat. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant tegemoet te komen. Kortom een aanbevelenswaardig autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit De Rips

03-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu al mijn 4e auto aangeschaft bij deze firma en elke keer weer een prima behandeling. De service is gewoonweg prima en de verse koffie is in een mum van tijd klaar. De prijzen zijn in vergelijking met andere dealers veel beter. Echt aan te bevelen voor elke Mercedes rijder.


Ja, ik beveel dit aan