Beoordelingen Autobedrijf Van Os B.V.

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

J uit Emmen

21-01-2019
2,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer slecht komen beloftes niet na


Ben uit Eindhoven

31-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als jarenlang (25) klant bij van Os.
Fijn en betrouwbaar bedrijf.
Hopen nog lang klant te kunnen blijven
Een vijf sterren bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Nihat Yilmaz uit Waalwijk

08-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super Service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoogstraten

27-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, niets als lof over dit bedrijf. Kunnen heel veel collega's iets van leren hoe je een klant tevreden houdt. Levert en onderhoudt ook onze bedrijfswagens. Prijs/kwaliteit is hier prima.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Broek in Waterland

28-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een jaar geleden kwamen we voor een knappe gebruikte Mercedes in Loon op Zand terecht, bij Arno en Enno, vader en zoon, en hun compacte team.
De auto voelde goed, en we hadden een goed gevoel bij dit familiebedrijf. Er werd met kennis van zaken en liefde voor het merk gesproken. Arno weet exact hoe 4Matic werkt, terwijl bij de officiƫle dealer de jonge verkopers niet verder komen dan het oplezen van een nietszeggende tekst vanaf een website. De prijs was concurrerend met andere bedrijven, niet alleen met dealers, maar ook met autohandelaren die minder vertrouwen geven. De afspraken rondom de aflevering zijn meer dan volledig nagekomen, en de paar kleine dingen die tijdens de garantieperiode op kwamen zijn allemaal buitengewoon zorgvuldig opgelost.
Ook de dure Led-unit die na een jaar kapot gaat, in de laatste week van de garantieperiode, wordt tijdens de APK gratis vervangen.
Er zijn korte lijnen tussen receptie en werkplaats. Arno en Enno houden zelf feeling met wat speelt in de werkplaats. Tijdens een reparatie belt de chef monteur om uitleg te geven en of het goed is dat ik de auto een dag later terug krijg zodat hij die avond met onze auto naar huis kan rijden om te kijken of het nu echt helemaal in orde is. Een betrokkenheid die je niet overal meer ziet. Recent geweest voor onderhoud en kleine schade. De factuur valt reuze mee. Zeker voor een Mercedes werkplaats met originele onderdelen en oog voor detail.
Onze auto blijft in onderhoud bij dit betrouwbare bedrijf, ook al wonen wij in Noord-Holland. Omdat ze een haal&breng service hebben, waarbij een leenautootje achter blijft, heb ik er minder gedoe aan dan wanneer ik naar de lokale dealer zou gaan.
Ik heb geen aandelen in dit bedrijf en ben geen familie, maar ik ben wel kritisch. Zoek je een fijne gebruikte Mercedes? Ga dan naar Mercedes van Os in Loon op Zand. Vakkundig, komt z'n afspraken na, service op een hoog niveau en scherp geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Tilburg

29-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Je wordt hier als klant prefect geholpen . Bij aanschaf auto komen ze hun afspraken na.
Alleen maar lof over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Johan en Ellen

08-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een klein jaartje geleden onze auto hier gekocht. Probleemloos gereden, tot er een lampje op het dashboard ging branden. Na een telefoontje konden we zo langskomen en bleek alleen de bandenspanning wat aan de lage kant te zijn. Wederom prima geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Tilburg

02-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant, steeds weer netjes geholpen. Zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Vlaardingen

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf goede service


Ja, ik beveel dit aan