Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
327 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 327 beoordelingen

Mattin uit Veenendaal

15-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niets dan lof voor dit keurige bedrijf. De ontvangst is hartelijk, de showroom prachtig, de prijzen goed en de service uitstekend. Werd netjes na 2 weken gebeld of ik tevreden was over mijn aankoop en enkele kleine dingetjes die ik meldde werden prima opgelost. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dewi uit Rotterdam

14-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardig personeel, voldoende informatie gekregen en super blij met mijn mooie auto die netjes en schoon voor mij klaar stond toen ik hem kwam halen!


Ja, ik beveel dit aan

Xavier uit Horst

06-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nadat mijn oude auto de nodige kilometers op de teller had staan ben ik op zoek gegaan (via de bekende auto zoek programma's) ben ik bij autobedrijf van Rijswijk uitgekomen. Het autobedrijf viel mij op door het ruime aanbod aan mooie en relatief jonge auto's. Bij ons bezoek aan dit bedrijf werden wij netjes te woord gestaan en ons de tijd gegund om rustig rond te kijken. Medewerkers stonden klaar om ons van advies/informatie te voorzien. Na een proefrit zijn we met een van de werknemers om tafel gaan zitten om het over de prijs eens te worden. Wij hadden 2 auto's in te ruilen. Aangezien de auto's bij van Rijswijk al zeer scherp geprijsd waren zat er weinig marge in, dus viel er de inruilprijs wat tegen. (echter wel begrijpelijk)
Ook bij het ophalen van de auto zijn we weer zeer vriendelijk benaderd en geholpen. De afspraken zoals van te voren gemaakt waren netjes nagekomen.
Ik ben zeer tevreden over autobedrijf van Rijswijk en kan op basis van mijn ervaringen eenieder aanraden om een bezoek te brengen aan autobedrijf van Rijswijk.


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Drunen

03-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een collega terecht gekomen bij Autobedrijf van Rijswijk. Vriendelijk personeel die niet opdringend zijn. Zeer net bedrijf met een professionele uitstralling. Bij het ophalen van de auto zeer goed geholpen. Er werd nog een deukje ontdekt en dit is uiteindelijk nog kosteloos eruit gehaald. Prima service!



Ja, ik beveel dit aan

HCJ uit Steenbergen

01-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jelle

31-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Nieuwegein

31-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ontspannen ontvangst, nette showroom, keurige afhandeling van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Gorinchem

31-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Ammerzoden

30-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super nette en correcte service, het bedrijf ziet er van buiten en van binnen super verzorgd uit. Net als de auto's die aangeboden worden. Onze onlangs aangekochte auto had een paar kleine tekortkomingen. Dit is netjes opgelost voordat de auto opgehaald kon worden. Een maand na aanschaf netjes gebeld door de eigenaar van het bedrijf of de auto goed bevalt dat is nog eens klantenbinding. Ik raad iedereen aan hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Apeldoorn

28-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een mooie zaak, wat een mooie auto's (occasions). Ik hoorde dat de eigenaar de zaak vanaf de grond af heeft opgebouwd. Dat zie je aan alles. Goede service, goede begeleiding, veel waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan