Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
290 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 290 beoordelingen

John uit ZIERIKZEE

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede prijs/kwaliteit ervaring, dat is de ervaring die ik mee gemaakt heb. niet opdringerige verkooppraatjes maar zeker mee denkend. Bij ophalen auto bleek mede door dat ik andere velgen had laten monteren, dat er een wiellager kapot was. deze kon niet direct verholpen worden doordat dit besteld moest worden. leenauto mee gekregen en de volgende dag werd de mijn auto thuis bij mij geruild voor de leen auto(150 km) verder. kortom een zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Wierden

21-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De service is erg goed en de jongens beantwoorden al je vragen. Na een week opgebeld met de vraag hoe de auto bevalt. Een autobedrijf die erg begaan is met de klant.... Niet eerder meegemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Breda

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel, schone werkruimtes, uitstekende communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Maarssen

16-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Er wordt goed geluisterd, meegedacht, probleemoplossend gewerkt, enorrm flexibele en vriendelijke medewerkers.
Daarnaast prachtige, goedgeprijsde auto's in zeer goede staat met lage km stand.
1 puntje; zorg ervoor dat juist op zaterdag er genoeg frisdrank in de koelkast staat­čść.


Ja, ik beveel dit aan

Lucien uit Purmerend

14-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hanane uit Roosendaal

13-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel, klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

A uit Onbekend

12-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij proefrit en auto aankoop super vriendelijk. Bij ophalen auto minder vriendelijk. Kreeg de indruk dat alles snel afgehandeld moest worden. Er werd niet de tijd voor me genomen. Ik kreeg een hand en succeswens met de aankoop. Andere collega rekent met je af. Moest gelijk betalen. Geweigerd omdat ik de auto eerst wilde zien. Dit was geen probleem. Mijn specifieke wensen waren goed doorgevoerd. Persoonlijk denk ik dat hier veel winst valt te behalen. Behandel iedere klant met respect en besteedt tijd en persoonlijke aandacht aan ze. Laat de verkoper die de deal gesloten heeft altijd de klant helpen als hij / zij de auto komt ophalen. Bij andere garages krijg je bij aankoop van een auto een klein geschenk. Denk aan een bloemetje of een fles wijn. Beleving. Daar gaat het om. Op een bedrag van de aankoop is dit een investering van niets maar gaat de klant wel met een beter en positiever gevoel naar buiten. Dit zou ik als garage zeker anders doen. Mooi leerpunt voor de toekomst. Ik wil niet met naam of toenaam op de site vermeld worden. Bij voorbaat dank.


Ja, ik beveel dit aan

Fetze uit Eindhoven

06-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en behandeld. Nabestellen van sleutel duurde wat lang.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rik

24-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen door verkoper. Hij dacht positief mee in de mogelijkheden. Erg tevreden over de aanschaf van de Audi. Helaas bleek na twee dagen dat de accu niet goed meer was, waardoor de airco uitschakelde. Ik heb bij een garage de accu vervangen en probleem is opgelost. Nu zeer tevreden over de auto. Goede prijs/kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan