Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
466 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 466 beoordelingen

Anoniem

14-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Aalst

14-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Neede

13-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf, goede service en nette verkopers. Ook bij de onderhandeling werd ik netjes en correct behandeld. Zelfs werden na een controle de banden nog vervangen voor een goede prijs. Top!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Rotterdam

13-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede persoonlijke service die niet stopt zodra de verkoop heeft plaatsgevonden. Prima.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Vlissingen

11-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede auto voor weinig geld. Belden enkele weken nadien voor navraag of auto bevalt. Korton maakten goede indruk


Ja, ik beveel dit aan

chris uit oirschot

03-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf met vriendelijke werknemers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Nieuwegein

02-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels onze 2e occasion die we bij van Rijswijk hebben gekocht. Vooralsnog hebben we veel plezier van de auto. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en ook de puntjes op de i zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Druten

24-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier mijn 3e auto gekocht. Dus waarom naar een ander als het goed en betrouwbaar voelt.
Geen gezeur met de inruil van je oude wagen. Zoals sommige bedrijven doen bij een auto van 10 jaar of ouder. heel interessant doen En de naden van je deuren controleren. Nee hoor hier niet. Ze denken goed met je mee en ja een gebruikte auto heeft wat meegemaakt. Al met al geven ze een reƫle prijs en betaal je een scherpe prijs voor je andere. Top bedrijf. En nette mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Vianen

23-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed...jammer alleen dat er geen dakdragers bij zaten...wel vermeld


Ja, ik beveel dit aan