Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,5
587 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 587 beoordelingen

Sander uit Dordrecht

28-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer goede ervaring. Een elektrische bestelbus gekocht voldeed uiteindelijk niet aan onze wensen voor zakelijk gebruik. Samen tot een oplossing gekomen om een andere bestelbus te kopen en de elektrische weer in te leveren. Meedenkende mensen! Nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Breda

22-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst in een ongedwongen sfeer. alle tijd voor de klant en altijd de mogelijkheid voor een proefrit.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Zevenbergen

21-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almelo

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Gorinchem

21-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jerney uit Schiedam

21-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en aardig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Varik

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede voorbereiding in de zoektocht naar een auto door een mooie uitgebreide App. Eenmaal aangekomen klein minpuntje dat we even moesten wachten, mar het was ook enorm druk dus dat kan gebeuren. Eenmaal geholpen topservice, zonder problemen proef rijden in meerdere auto’s en eenmaal zelf gekozen, een duidelijk verhaal over de opties voor aankoop en inruil.

Tip, als er al iets te vermelden valt zou ik zeggen check de bezetting op piekmomenten. Het oogde wat gehaast, als dat er niet was geweest, betrof het voor ons een dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Etten-leur

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf! Vriendelijk te woord gestaan en toch het geviel van rust en waardering zonder gelijk het doel van verkoop door te dringen. Denken en kijken mee naar de mogelijkheden en laten de definitieve keuzes ten alle tijden bij de klant. Resultaat..... nog even wachten op een schitterende bolide :D


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Zwanenburg

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Geen pusherig gedrag. Geven de ruimte om over na te denken. Inruil viel alleen wel tegen....
Heb nu wel een top auto 😀


Ja, ik beveel dit aan