Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
447 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 447 beoordelingen

Aniek uit Zaandam

19-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer professioneel, vertrouwen in de klant en goede service. Zowel tijdens oriëntatie, verkoop en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Lunteren

18-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Nijmegen

13-06-2018
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk was echt wauw, wat een mooi pand, de auto waar we voor kwamen kijken had diverse kleine schades wat je op de fotos niet zag, proefrit gemaakt en uiteindelijk onze auto bekeken. Bod dat we kregen was echt belachelijk laag...terwijl onze auto er smetteloos uitziet, beter dan die hun aanbieden. Inderdaad gladde praat...dit kun je inruil krijgen en daar moet je het maar mee doen


Stephan uit Zandvoort

13-06-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht met gebreken, van rijswijk voldoet aan het bekende vooroordeel. Het plaatje is mooi maar laat een derde partij de auto doorlichten voor aankoop. Levert een betere onderhandeli positie op. Laat van rijswijk geen reparaties uitvoeren. Zijn ze niet goed in.


Gertjan uit Bergen op Zoom

11-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Salih uit Tilburg

04-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen opdringerige mensen. Ik heb zelfs 3 auto’s mogen testen. Dat was geen enkel probleem. Verder goede afspraken gemaakt met de verkoopadviseur. Al met al prettige ervaring en goede indruk van het bedrijf gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Amsterdam

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe (tweedehands) auto gekocht bij Van Rijswijk. Men heeft een zeer groot aanbod Volvo, biedt vriendelijke service en zeer veel mogelijkheden tot een proefrit (ik heb kunnen rijden in diverse modellen). De prijs van de wagens is zeer scherp, maar wel met inruil op handelsbasis (weinig ruimte tot onderhandeling). Onder de streep nog altijd een zeer nette deal. Bij auto ontbrak een tweede sleutel, welke ik op kosten van Van Rijswijk kon nabestellen. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die voor een nette prijs een nette auto wil.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Noorden (z-h)

28-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en correct geholpen. Volgens de afspraak de zaken aan de auto gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit St. Michielsgestel

09-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1e instantie het bedrijf geselecteerd puur op de uitstraling en inhoud van de website. Netjes, overzichtelijk en professioneel. Daarna het bedrijf persoonlijk bezocht. Wat een verademing in vergelijking met andere autobedrijven. Geen opdringerige autoverkopers, heldere en duidelijke taal, en zo netjes. Niet alleen de showroom maar ook het buitenterrein en de werkplaats. Zeer netjes en correct geholpen. Een zeer positieve ervaring die we zeker gaan delen met anderen. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

M.J.

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst, aardig en deskundig personeel, absoluut niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan