Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
502 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 502 beoordelingen

A uit Hilversum

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij van Rijswijk een VW Polo aangeschaft. Erg goede service met zeer vriendelijk personeel. Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Veen

19-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf,je wordt correct en netjes geholpen,auto een paar kleine dingen, die snel werden opgelost.top!


Ja, ik beveel dit aan

Brahim uit Amstenrade

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Bram

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn hier gaan kijken voor een auto. Ze hebben een grote voorraat en scherpe prijzen. Keurig geholpen en snel tot een deal gekomen. Bellen paar weken na de verkoop nog op of alles in orde is. Keurig werk.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Andel

15-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Wijk en Aalburg

15-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Den Bosch

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles prima geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Genelva uit Zoetermeer

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: FAN-TAS-TISCH


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Rijswijk

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werd gezellig ontvangen met een kopje koffie, vriendelijke medewerkers en zeer deskundige afhandeling bij het kopen van mijn auto!
Overigens een hele fraaie showroom!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Volvo V70 gekocht. Keurig afgeleverd mét flesje wijn en volledige onderhoudshistorie van de leasemaatschappij waar deze auto vandaan kwam. Fijn om te weten wat er allemaal aan deze auto gedaan is.


Ja, ik beveel dit aan