Beoordelingen Autobedrijf van Rijswijk

8,4
365 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 365 beoordelingen

Anoniem

27-11-2017
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is bijzonder slecht met dit bedrijf. Het ziet er keurig uit en je wordt goed geholpen. Maar mijn advies: Kijk er door heen!! Veel snelle praatjes en verborgen zinnen. Kortom.. je hebt hier te maken met ouderwetse autoverkopers met gladde praatjes. En bedenk dat service niet hetzelfde is als garantie of niet goed afgestelde onderdelen! Pas op en wees op je hoede!!


Menno uit Cromvoirt

14-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een afspraak gemaakt te hebben kan je al snel terecht. Middels een online formulier je melding maken was niet onprettig. Vervangend vervoer is aanwezig, betaalbaar en geen gezeur over de gemaakte kilometers. Helemaal tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Maurik

11-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een leuk bedrijf is dit, zijn erg goed en gezellig geholpen door de mannen, handelen alles erg netjes af


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Emmeloord

09-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

B uit Rijen

06-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via via bij autobedrijf van Rijswijk uitgekomen. Prima bedrijf. Geen opdringende verkoop praatjes. Alle tijd om een beslissing te nemen en rond te kijken in de showroom. Duidelijk in wat wel kan en ook niet kan. Heldere afspraken en een prima service. Nette aflevering en duidelijke uitleg over het voertuig. Voor ons een prima keus.
Netjes dat je na een aantal weken nog wordt gebeld om te vragen hoe de auto bevalt. We gaan hier zeker nog een keer terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Raamsdonk

06-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Arja uit Werkendam

06-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel die met je meedenkt! Fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Wognum

02-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot op heden dik tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Rotterdam

24-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's, voornamelijk uit Belgie. Weinig kilometers. In de kleine dingetjes kan het servicelevel nog wel verhoogd worden.


Ja, ik beveel dit aan