Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
61 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

peter uit birdaard

07-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen zaterdag mijn BMW 435I opgehaald, ben super tevreden !!!


Ja, ik beveel dit aan

daan uit vlaardingen

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week bij jullie mijn droom op gehaald ( ferrari 308 ).
afgezien van de mooie staat van de auto, is het hele verkoopproces ontzettend goed en leuk verlopen. vanaf het eerste mailcontact t/m de aflevering gewoon alles top gegaan.Van mij krijgen jullie een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Heiloo

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb begin van 2017 een aantal dagen in Duitsland "gezocht" naar mijn droomauto; een goede en nette zwarte handgeschakelde Porsche 911 S (997). Ik ben niet geslaagd in Duitsland vanwege de niet florissante staat van de Porsches, het schade verleden, re-import naar Duitsland, voor mij te hoge kilometerstanden of onvolledig of onduidelijk onderhoud boekje van de Porsches welke ik heb bekeken.
Thuis gekomen op internet gezocht naar "mijn" zwarte Porsche 911 en uitgekomen bij Autobedrijf van Schaik. Daar stond de door mijn droom auto en na telefonisch contact te hebben gehad met Marco ben ik direct naar Leeuwarden gereden. De rit naar Leeuwarden was niet voor niets...Na een hartelijk en ongedwongen ontvangst volgde een uitgebreide en ontspannen "rondleiding" in en om de zwarte Porsche 997, met als klap op de vuurpijl een proefrit...en deze smaakte naar meer! Na mijn gevoel even opzij te hebben gezet en mijn verstand te hebben gebruikt vond ik dat de zwarte Porsche 997 ruimschoots voldeed aan de eisen welke ik aan deze speciale auto stelde. Deze zwarte Porsche 997, mijn jongens droom, besloot ik aan te schaffen. De aanschafprijs was scherp, verdere afspraken werden keurig nagekomen en voorwaarden nageleefd. Het was een feestje de zwarte Porsche 997 op te halen en er mee naar huis te mogen rijden!

PS; Na de eerste bezichtiging, bij Autobedrijf van Schaik, overkwam mij tijdens het naar huis rijden met mijn Audi een vervelend ongeval waarvan de afwikkeling tussen de verzekering maatschappijen nogal lang duurde in verband een verschil van inzicht omtrent de schade aan mijn Audi. Daardoor kon ik de door mij aangeschafte Porsche 997 niet ophalen. Ik melde mijn probleem telefonisch bij Autobedrijf van Schaik en gaf aan wat de situatie op dat moment voor mij was. Dankzij Marco, die mij telefonisch voorzag van duidelijke, correcte informatie en een gouden tip gaf kon ik daarna veel eerder dan gehoopt mijn zwarte Porsche 911 naar zijn nieuwe "thuis" brengen......


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Dronrijp

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van Schaik bedankt! Ben blij met mijn 'kop-er-af' Lexus! Rijdt super en zuinig! Goed geholpen en afspraak is/was afspraak! Daar hou ik van!


Ja, ik beveel dit aan

frits uit drachten

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie bedrijf met zeer mooie auto's en leuk personeel. ben blij met mijn golf variant


Ja, ik beveel dit aan

ramon uit ijlst

24-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden met mijn bmw 535GT, we zijn leuk geholpen door dhr de Jong, auto stond klaar zoals afgesproken !!!


Ja, ik beveel dit aan

hans uit Leeuwarden

16-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: gewoon goed en vertrouwd!!!


Ja, ik beveel dit aan

christiaan uit Hempens

16-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: inmiddels mijn 4e auto bij jullie gehaald, zoals gewoonlijk weer een goede deal en een hoop gelachen.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Alphen a/d rijn

16-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beste autobedrijf van schaik, bedankt voor jullie gastvrijheid en leuke manier van verkopen, we zijn erg blij met onze Mercedes E 350 CDI !!!!


Ja, ik beveel dit aan

James uit Leeuwarden

06-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Schitterende BMW Coupe gekocht. Zeer tevreden. Scherpe prijs goede deal, leuke sfeer en vriendelijke gasten.


Ja, ik beveel dit aan