Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,2
41 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Ramon uit Koog aan de Zaan

27-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een zoektocht van ongeveer 3 maanden om een leuke Landrover Discovery te vinden, kwamen we via autotrack op de site van autobedrijf van Schaik. Omdat we gelijk een mailtje terug kregen op de door ons gestelde vragen, zijn we de volgende dag meteen gaan kijken. Via de mail was de auto keurig omschreven. De auto had een klein deukje rechts achter maar dit was ons via de al mede gedeeld. Ontvangst was zeer prettig en we hebben vrijwel meteen de knoop doorgehakt om de auto te kopen, uiteraard is het deukje verholpen en zijn we na twee weken nog steeds super tevreden.
Gewoon een super gezellig bedrijf met leuke mensen


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Leeuwarden

27-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: helemaal tevreden met mijn Peugeot 5008, als ik aan vervanging toe ben koop ik hier weer een auto


Ja, ik beveel dit aan

kees uit Damwoude

23-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima geholpen bij de aanschaf van mijn mooie 5 serie. persoonlijke benadering en alle afspraken zijn ze nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Hoorn

22-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een ruime periode van oriëntatie via internet zijn we uiteindelijk bij autobedrijf van Schaik terecht gekomen.
via de mail hadden we gelijk leuk contact met dhr de Jong. Uiteindelijk hebben wij een afspraak gemaakt voor een proefrit en bij aankomst in Leeuwarden stond de auto keurig klaar. tijdens een goed bakje koffie hebben we de deal gesloten en hebben we 4 dagen later de auto ( Mercedes B klasse) opgehaald.
we zijn er tevreden!!!!


Ja, ik beveel dit aan

John uit LEEUWARDEN

21-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 100% tevreden met mijn inmiddels 3e auto van Van Schaik


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit drogeham

21-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen zaterdag onze Kia Sportage opgehaald.
leuke ongedwongen sfeer en we konden de auto binnen 2 dagen na verkoop al op halen, kortom erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

maurice de bruin uit leeuwarden

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring is zeer goed bij van Schaik. Ze hebben mij nu geholpen met meerdere auto's en bieden goede service binnen de aankoop die je doet. krassen worden verholpen en mankementen worden bij de garage gerepareerd. Na mijn aanrijding hebben ze mij kosteloos mobiel gehouden totdat ik een nieuwe auto naar mijn wens had gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Leeuwarden

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuke zaken bij jullie gedaan, aankoop was gezellig en vlot


Ja, ik beveel dit aan

keimpe uit dokkum

07-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alhoewel de onderhandelingen wat stroef gingen omdat we enige discussie hadden over mijn in te ruilen auto, ben ik toch zeer tevreden. Mijn landrover Discovery stond keurig klaar zoals afgesproken en ik ben er erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

karin uit LEEUWARDEN

07-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super tevreden met mijn Vw up, leuk geholpen


Ja, ik beveel dit aan