Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
56 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

frits uit drachten

26-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie bedrijf met zeer mooie auto's en leuk personeel. ben blij met mijn golf variant


Ja, ik beveel dit aan

ramon uit ijlst

24-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden met mijn bmw 535GT, we zijn leuk geholpen door dhr de Jong, auto stond klaar zoals afgesproken !!!


Ja, ik beveel dit aan

christiaan uit Hempens

16-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: inmiddels mijn 4e auto bij jullie gehaald, zoals gewoonlijk weer een goede deal en een hoop gelachen.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Alphen a/d rijn

16-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beste autobedrijf van schaik, bedankt voor jullie gastvrijheid en leuke manier van verkopen, we zijn erg blij met onze Mercedes E 350 CDI !!!!


Ja, ik beveel dit aan

James uit Leeuwarden

06-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Schitterende BMW Coupe gekocht. Zeer tevreden. Scherpe prijs goede deal, leuke sfeer en vriendelijke gasten.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Leeuwarden

03-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij ben ik met mijn mooie Seat Leon. Bjorn bedankt voor je leuke ontvangst !!!


Ja, ik beveel dit aan

tonnie uit winschoten

02-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ontvangst, prettig geholpen,top aflevering van een mooie E klasse cabrio


Ja, ik beveel dit aan

sjoerd uit Barendrecht

12-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gisteren hebben wij onze Seat altea XL opgehaald, ondanks de wat magere inruilprijs wel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit leeuwarden

12-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden met onze nieuwe( gebruikte Lexus ) en de geboden service. Volgende auto kopen we ook bij jullie !!!


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Hollum

09-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat wij op Ameland wonen, waren we op zoek naar een 4x4. Bij Autovanschaik.nl hebben we uiteindelijk een mooie Toyota RAV4 gekocht. wij zijn uiterst vriendelijk behandeld en de dirkjanmetz@hotmailauto is volgens afspraak afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan