Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,4
117 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Jakob uit Holwierde

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8 jaar geleden een gebruikte Chrysler HEMI 5,7 liter bij jullie gekocht. Meer dan 400.000 kilometer in gereden. Super tevreden. Nu op jullie advies een Jaguar XJ aangeschaft nieuwwaarde Euro 122.000,-- voor slechts Euro? 30.000,- met 85.000 km op de teller. Zoals jullie vertelden een zeer ondergewaardeerde auto. Nu 3 maand verder kan ik zeggen ,ik heb nog nooit eerder zo`n voortreffelijke auto gehad. Zelfs mijn ooit nieuw gekochte Mercedes 420 CDI kon hier niet aan tippen. Dank voor het advies en tot over x jaar.


Ja, ik beveel dit aan

Hinke uit Wirdum

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: dik tevreden met mijn nieuwe Dodge Ram 1500, we kregen een goede inruilen en waren het snel eens


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Alkmaar

21-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: jullie hebben mijn lang gekoesterde wens waar gemaakt: een splinternieuwe Dodge Ram 1500 Longhorn !!!
Op een aantal plaatsen geweest voor een longhorn, door de zeer goede inruilprijs gelijk bij jullie de deal gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Oostveen

02-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf met mooie auto's en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

jort uit lelystad

28-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden met mijn Q5, goed afgeleverd en alle afspraken na gekomen


Ja, ik beveel dit aan

alfred uit nes

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: sympathieke mensen, mooi bedrijf en goede koffie. onlangs mijn audi Q5 opgehaald, alles goed verzorgd en afspraken zijn 100 % nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit amsterdam

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: blij met mijn Porsche 997, zeer correct geholpen, het is de rit naar Leeuwarden dubbel en dwars waard geweest


Ja, ik beveel dit aan

corine uit Alkmaar

08-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: telefonisch een afspraak gemaakt en de rit gewaagd van Alkmaar naar leeuwarden, mijn nieuwe auto( een mini cabrio) stond al klaar voor een proefrit geweldig leuk geholpen door dhr de Jong, uiteindelijk gelijk de auto gekocht en een uurtje gewacht op een apk en een aflever beurt zodat ik hem gelijk mee kon nemen. Bedankt voor de service !!!


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit Waskermeer

24-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed zaken met jullie gedaan, mijn Mercedes ML ingeruild voor een Nieuwe Dodge 1500 Pick up Laramie. Ben bij 3 adressen geweest maar kreeg hier de meeste inruil en ben op een zeer leuke manier aan een auto geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit hartwerd

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wederom een leuke deal gedaan, alweer mijn 4e auto bij jullie vandaan. Op naar de 5e


Ja, ik beveel dit aan