Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
104 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Wim uit Amsterdam

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima autobedrijf en je wordt en er erg goed en vriendelijk geholpen.
Ik heb een prachtige DS3 cabrio gekocht en ben daar erg blij mee. En als er iets aan de hand, bel even en ze zoeken naar de beste oplossing.
Heren: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Leeuwarden

04-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Seat Altea gekocht, met achteraf een technisch mankement. Zonder moeilijk te doen is na diverse reparaties de automaatbak vervangen, waarna de auto weer als nieuw rijd. Complimenten voor de service en vriendelijkheid van het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Workum

01-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuk en goed geholpen,mooie Porsche Macan gekocht, uiterst tevreden !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Leeuwarden

01-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs BMW 520 gekocht. Zeer fijn geholpen! Was zeer prettig zaken doen!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Zutphen

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb hier onlangs een Audi A6 avant gekocht en ben goed en vriendelijk geholpen.Voor alsnog super tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit IJmuiden

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst eerst koffie aangeboden door de zeer vriendelijke medewerker en daarna konden we de auto uitgebreid bewonderen. Na wat onderhandelen kregen we een mooie prijs voor mijn in te ruilen auto. En de Jaguar aangeschaft. Deze werd dezelfde week al afgeleverd. Vooral de service sprong er uit. Er waren toch nog wat mankementjes maar die werden zonder moeilijk te doen allemaal opgelost. Zelfs werd de tank nog geheel gevuld vanwege het ongemak. SUPER. Als ik weer een andere auto wil hebben dan is dit bedrijf de eerste waar ik weer ga kijken.


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit goutum

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie winkel met hele mooie auto's


Ja, ik beveel dit aan

floris uit scheveningen

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: relaxed bedrijf, mooie auto's en gezellige verkopers


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Loon op Zand

08-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ontzettend vriendelijk en leuk geholpen door dhr de Jong. Zonder enig opdringerig gedrag hebben in de oriënterende fase gelijk een auto gekocht. Inmiddels rijden we er nu 2 weken in en zijn we zeer tevreden ( bmw 530 Touring)


Ja, ik beveel dit aan

laurens uit LEEUWARDEN

05-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alles tiptop geregeld !!!


Ja, ik beveel dit aan