Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
108 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

alexander uit hartwerd

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wederom een leuke deal gedaan, alweer mijn 4e auto bij jullie vandaan. Op naar de 5e


Ja, ik beveel dit aan

fam uit franeker

10-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de goede deal en leuke aflevering !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

04-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betreft verkoop van mijn auto:
Weer prettig zaken gedaan - In 2015 MB SL550 bij van Schaik gekocht, met heel veel plezier en probleemloos mee gereden, vandaag ivm emigratie voor eerlijke prijs terugverkocht aan Automobielbedrijf van Schaik. Dank voor toen en nu weer een goede ervaring - mocht ik ooit naar NL terugkeren, dan koop ik weer bij jullie een auto. Groet, Paul, Amsterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Amsterdam

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima autobedrijf en je wordt en er erg goed en vriendelijk geholpen.
Ik heb een prachtige DS3 cabrio gekocht en ben daar erg blij mee. En als er iets aan de hand, bel even en ze zoeken naar de beste oplossing.
Heren: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit leeuwarden

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de leuke ontvangst en aflevering van mijn mooie uppie !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Leeuwarden

04-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Seat Altea gekocht, met achteraf een technisch mankement. Zonder moeilijk te doen is na diverse reparaties de automaatbak vervangen, waarna de auto weer als nieuw rijd. Complimenten voor de service en vriendelijkheid van het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Workum

01-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuk en goed geholpen,mooie Porsche Macan gekocht, uiterst tevreden !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Leeuwarden

01-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs BMW 520 gekocht. Zeer fijn geholpen! Was zeer prettig zaken doen!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Zutphen

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb hier onlangs een Audi A6 avant gekocht en ben goed en vriendelijk geholpen.Voor alsnog super tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit IJmuiden

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst eerst koffie aangeboden door de zeer vriendelijke medewerker en daarna konden we de auto uitgebreid bewonderen. Na wat onderhandelen kregen we een mooie prijs voor mijn in te ruilen auto. En de Jaguar aangeschaft. Deze werd dezelfde week al afgeleverd. Vooral de service sprong er uit. Er waren toch nog wat mankementjes maar die werden zonder moeilijk te doen allemaal opgelost. Zelfs werd de tank nog geheel gevuld vanwege het ongemak. SUPER. Als ik weer een andere auto wil hebben dan is dit bedrijf de eerste waar ik weer ga kijken.


Ja, ik beveel dit aan