Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,4
122 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

Jan uit Zeist

17-02-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatst voor mijn nichtje een mooie Ford Focus Station bij Henk van Schaik gekocht, zeer tevreden.
Henk munt uit in vakkennis, hier wordt niet alleen de bovenkant gepoetst, maar zeker ook op technisch vlak is dit bedrijf van hoog niveau. Top


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Steenwijk

06-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al enige tijd was ik op zoek naar een Audi A1 met een S-line pakket. Deze vond ik in het mooie leeuwarden bij autobedrijf van Schaik! Ik ben super blij met mijn Audi A1!! Voor mijn auto heb ik een goede inruilprijs gekregen.
Leuke werknemers en een ongedwongen sfeer! Het is een gezellig bedrijf en ik voelde me er meer dan welkom.


Ja, ik beveel dit aan

jos uit leeuwarden

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden met mijn onlangs aangeschafte Dodge ram 1500, ik hoop dat jullie mijn Bmw 520D snel verkopen -:)


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit andelst

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste verkopers van autobedrijf van schaik, ik rij inmiddels al weer 2 weken naar volle tevredenheid in mijn landrover Evoque. Bedankt voor de goede service en het leuke verkooptraject.


Ja, ik beveel dit aan

enne johannes uit EASTEREIN

14-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: perfecte nissan qashqai gekocht bij autobedrijf van Schaik met weinig kilometers op de teller ziet er nog uit als nieuw.
zeer vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jakob uit Holwierde

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8 jaar geleden een gebruikte Chrysler HEMI 5,7 liter bij jullie gekocht. Meer dan 400.000 kilometer in gereden. Super tevreden. Nu op jullie advies een Jaguar XJ aangeschaft nieuwwaarde Euro 122.000,-- voor slechts Euro? 30.000,- met 85.000 km op de teller. Zoals jullie vertelden een zeer ondergewaardeerde auto. Nu 3 maand verder kan ik zeggen ,ik heb nog nooit eerder zo`n voortreffelijke auto gehad. Zelfs mijn ooit nieuw gekochte Mercedes 420 CDI kon hier niet aan tippen. Dank voor het advies en tot over x jaar.


Ja, ik beveel dit aan

Hinke uit Wirdum

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: dik tevreden met mijn nieuwe Dodge Ram 1500, we kregen een goede inruilen en waren het snel eens


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Alkmaar

21-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: jullie hebben mijn lang gekoesterde wens waar gemaakt: een splinternieuwe Dodge Ram 1500 Longhorn !!!
Op een aantal plaatsen geweest voor een longhorn, door de zeer goede inruilprijs gelijk bij jullie de deal gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Oostveen

02-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf met mooie auto's en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

jort uit lelystad

28-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer tevreden met mijn Q5, goed afgeleverd en alle afspraken na gekomen


Ja, ik beveel dit aan