Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
70 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

linda uit Den Oever

09-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dik tevreden met mijn mini Countryman. leuke mensen en alles naar wens geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hoorn

04-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 maanden terug een mooie Porsche Cayenne gekocht. In de garantie periode ging de airco-pomp kapot. Dezelfde dag kreeg ik gratis vervangend vervoer en was de auto binnen 2 dagen weer klaar. Alles top geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Amsterdam

28-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooi bederijf. Hier kan je gerust een auto kopen !!!


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Leeuwarden

24-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs onze nieuwe Volvo v60 Hybride afgeleverd gekregen. Alles volgens afspraak geleverd.
Mooi bedrijf met mooie auto's voor een goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

fam uit andijk

10-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alles netjes volgens afspraak afgeleverd en een keurige deal.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit De Blesse

07-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de aankoop en levering van mijn nieuwe(gebruikte) Renault Megane. alles volgens afspraak geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Rotterdam

06-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes ML grijs kenteken aangeschaft. Dit was een zeer scherp geprijsde auto. Omdat we van ver moesten komen eerst maar even gebeld. Auto werd perfect beschreven na aankomst bleek alles te kloppen en na niet te lang onderhandelen waren we de nieuwe trotste bezitters van de ML. Top bedrijf !! Super geholpen en goed zaken gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit soest

05-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks het feit dat ik nogal een sceptisch persoon ben, heeft autobedrijf van Schaik mij toch aangenaam verrast.
Bij ontvangst ben ik op een zeer leuke en open manier aangesproken door dhr de Blauw en hebben we op goed zaken kunnen doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Mijn Renault Kadjar bevalt uitstekend en ik kom zeker weer een auto bij jullie kopen !!!


Ja, ik beveel dit aan

jasper uit amstelveen

05-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alles top geregeld met blij met mijn bmw 320D


Ja, ik beveel dit aan

peter uit birdaard

07-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: afgelopen zaterdag mijn BMW 435I opgehaald, ben super tevreden !!!


Ja, ik beveel dit aan