Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
93 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

fam uit Tzum

04-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Verkopers van autobedrijf van Schaik,wat een ontzettend leuk ontvangst toen wij afgelopen donderdag bij jullie langs kwamen, we hadden gelijk een goed gevoel bij jullie bedrijf en hebben daarom de knoop meteen doorgehakt.
Vandaag konden we al onze Astra ophalen en alles weer netjes volgens afspraak, we zijn er erg blij mee. graag tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Eden

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gisteren mijn nieuwe Mercedes G-klasse bij jullie opgehaald.Vanaf het eerst mailcontact t/m de aflevering zijn jullie alle afspraken netjes nagekomen. Bedankt !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Leeuwarden

30-11-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

jelmer uit Sneek

30-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: perfecte service genoten, zowel bij aankoop als in de garantie periode. Een leuk bedrijf, met mooie auto's en aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Mourad uit Amsterdam

26-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kwam binnen en werd warm ontvangen. Vervolgens werden wij geholpen door een hele fijne en vooral beleefde werknemer. Ik kwam aan het woord met BJORN DE BLAAUW die mijn toen direct door verwees naar mijn nieuwe auto . Hij hielp mij hier ontzettend goed mee en gaf mij daarbij ook een heel goed advies en hij bleef hierbij ook continu bleef tegen ons. Het mooie hieraan vond ik dat ik me niet gedwongen voelde om deze auto te kopen maar voelde me juist goed en fijn toen ik deze auto kocht, Tot nu toe heel erg tevreden met de aankoop. De communicatie van autobedrijf van schaik richting mij was dik in orde. Bij de aanschaf van een volgende auto zal ik zeker autobedrijf van Schaik weer overwegen


Ja, ik beveel dit aan

jesper uit zwaag

17-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de goede service en het afleveren aan huis van mijn VW Beetle !!!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Leeuwarden

15-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al vanaf 2006 klant bij autovanschaik. Afgelopen zaterdag heb ik er mijn 4e Audi gekocht. Je wordt altijd leuk geholpen en de klant voelt zich hier nog koning, menig Dealer kan hier nog wel wat van leren. Tot over 3 jaar


Ja, ik beveel dit aan

peter uit franeker

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag mijn nieuwe (occasion) dodge opgehaald bij autobedrijf van Schaik.Ik kreeg een goede inruilprijs voor de oude en heb een leuke deal gedaan bij dit mooie autobedrijf met alleraardigste verkopers !!!


Ja, ik beveel dit aan

theo uit scharnegoutum

31-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuke lui, goed geholpen, mooi bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Stiens

27-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, betrokken en deskundig personeel en hele mooie auto's in showroom.


Ja, ik beveel dit aan