Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
112 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

alfred uit nes

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: sympathieke mensen, mooi bedrijf en goede koffie. onlangs mijn audi Q5 opgehaald, alles goed verzorgd en afspraken zijn 100 % nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit amsterdam

25-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: blij met mijn Porsche 997, zeer correct geholpen, het is de rit naar Leeuwarden dubbel en dwars waard geweest


Ja, ik beveel dit aan

corine uit Alkmaar

08-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: telefonisch een afspraak gemaakt en de rit gewaagd van Alkmaar naar leeuwarden, mijn nieuwe auto( een mini cabrio) stond al klaar voor een proefrit geweldig leuk geholpen door dhr de Jong, uiteindelijk gelijk de auto gekocht en een uurtje gewacht op een apk en een aflever beurt zodat ik hem gelijk mee kon nemen. Bedankt voor de service !!!


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit Waskermeer

24-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed zaken met jullie gedaan, mijn Mercedes ML ingeruild voor een Nieuwe Dodge 1500 Pick up Laramie. Ben bij 3 adressen geweest maar kreeg hier de meeste inruil en ben op een zeer leuke manier aan een auto geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit hartwerd

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wederom een leuke deal gedaan, alweer mijn 4e auto bij jullie vandaan. Op naar de 5e


Ja, ik beveel dit aan

fam uit franeker

10-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de goede deal en leuke aflevering !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

04-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betreft verkoop van mijn auto:
Weer prettig zaken gedaan - In 2015 MB SL550 bij van Schaik gekocht, met heel veel plezier en probleemloos mee gereden, vandaag ivm emigratie voor eerlijke prijs terugverkocht aan Automobielbedrijf van Schaik. Dank voor toen en nu weer een goede ervaring - mocht ik ooit naar NL terugkeren, dan koop ik weer bij jullie een auto. Groet, Paul, Amsterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Amsterdam

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima autobedrijf en je wordt en er erg goed en vriendelijk geholpen.
Ik heb een prachtige DS3 cabrio gekocht en ben daar erg blij mee. En als er iets aan de hand, bel even en ze zoeken naar de beste oplossing.
Heren: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit leeuwarden

16-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de leuke ontvangst en aflevering van mijn mooie uppie !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Leeuwarden

04-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Seat Altea gekocht, met achteraf een technisch mankement. Zonder moeilijk te doen is na diverse reparaties de automaatbak vervangen, waarna de auto weer als nieuw rijd. Complimenten voor de service en vriendelijkheid van het personeel.


Ja, ik beveel dit aan