Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
80 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Fam uit Duiven

18-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben hier en mooie auto gekocht ( Audi Q5 ), zijn erg leuk geholpen en hebben naar ons idee en zeer goede deal gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Stiens

18-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerdere auto’s gekocht bij autobedrijf van Schaik, altijd keurig geholpen en erg vriendelijk en kundig!
Mijn Audi gekocht en na 2 maanden begon de distributie riem geluid te maken, heb de Audi terug gebracht, 2 dagen later stond ie weer kosteloos klaar met nieuwe distributieriem en multiriem, dat noem ik nog eens service!!!
Dit is dus ook het eerste adres waar ik weer voor een andere auto heen zal gaan, en dus ook zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Rick en Diane uit Culemborg

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We moesten 2 uur rijden voor de auto die wij hadden gezien maar het was het zekert waard. De eerste indruk was "wauw" want er stond genoeg om naar te kijken en ook de auto waar wij voor kwamen hadden ze alvast mooi neer gezet. We kregen gelijk koffie en werden heel vriendelijk geholpen. De auto was super en we konden zelfs onze eigen auto inruilen. En ook een dag later lieten ze nog zien heel vriendelijk en service gericht te zijn. Ik zou ze zeker aanbevelen. Het was het ritje waard en we zijn super bij met onze nieuwe gebruikte auto!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit joure

05-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alles top geregeld !!!


Ja, ik beveel dit aan

Tabe uit Haren

02-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beste autobedrijf van Schaik, ik rij nu 3 maanden in mijn Opel Zafira en als hij goed zou bevallen en jullie zouden je aan alle gemaakte afspraken houden, dan zou ik een leuke review achterlaten. Bij deze dan!!!
In de garantieperiode ben ik 1 keertje bij jullie langs geweest omdat ik een 7 polige stekker op mijn trekhaak had en dit moest een dertienpolige zijn, uiteraard kocht ik hem zo maar het is keurig opgelost door er gratis een andere stekker op te zetten en mij ook nog gratis een leenauto mee te geven. ook ben ik zeer hartelijk en open ontvangen door dhr de Blaauw, al met al een zeer goed gevoel aan jullie mooie bedrijf over gehouden.
Ik kom zeker terug als ik de Opel weer ga inruilen.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit LEEUWARDEN

25-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met veel plezier bij jullie mijn derde auto aangeschaft dit keer weer heel wat anders dan mijn audi a5 cabriolet, een hele mooie dikke Mercedes V klasse. Bedankt voor de vlotte service


Ja, ik beveel dit aan

annelies uit leeuwarden

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg tevreden met mijn fiat 500. Ontzettend leuk geholpen door Bjorn.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Staphorst

21-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg netjes geholpen bij van Schaik, keurig bedrijf met een relaxte sfeer!


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit Weesp

09-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben dik tevreden met mijn Porsche 964, bedankt voor de goede deal !!!
( alleen jammer dat er wat weinig benzine in zat bij aflevering ).


Ja, ik beveel dit aan

fam uit udenhout

04-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooi bedrijf met aller aardigste verkopers, rij nu 3 weken in mijn Kia Sportage en alles is keurig volgens afspraak geleverd.


Ja, ik beveel dit aan