Beoordelingen Autobedrijf van Schaik

9,3
100 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

Erwin uit Zutphen

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb hier onlangs een Audi A6 avant gekocht en ben goed en vriendelijk geholpen.Voor alsnog super tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit IJmuiden

03-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij binnenkomst eerst koffie aangeboden door de zeer vriendelijke medewerker en daarna konden we de auto uitgebreid bewonderen. Na wat onderhandelen kregen we een mooie prijs voor mijn in te ruilen auto. En de Jaguar aangeschaft. Deze werd dezelfde week al afgeleverd. Vooral de service sprong er uit. Er waren toch nog wat mankementjes maar die werden zonder moeilijk te doen allemaal opgelost. Zelfs werd de tank nog geheel gevuld vanwege het ongemak. SUPER. Als ik weer een andere auto wil hebben dan is dit bedrijf de eerste waar ik weer ga kijken.


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit goutum

01-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie winkel met hele mooie auto's


Ja, ik beveel dit aan

floris uit scheveningen

10-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: relaxed bedrijf, mooie auto's en gezellige verkopers


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Loon op Zand

08-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ontzettend vriendelijk en leuk geholpen door dhr de Jong. Zonder enig opdringerig gedrag hebben in de oriënterende fase gelijk een auto gekocht. Inmiddels rijden we er nu 2 weken in en zijn we zeer tevreden ( bmw 530 Touring)


Ja, ik beveel dit aan

laurens uit LEEUWARDEN

05-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alles tiptop geregeld !!!


Ja, ik beveel dit aan

fam uit peize

31-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: van begin tot eind zeer vriendelijk en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

fam uit Tzum

04-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Verkopers van autobedrijf van Schaik,wat een ontzettend leuk ontvangst toen wij afgelopen donderdag bij jullie langs kwamen, we hadden gelijk een goed gevoel bij jullie bedrijf en hebben daarom de knoop meteen doorgehakt.
Vandaag konden we al onze Astra ophalen en alles weer netjes volgens afspraak, we zijn er erg blij mee. graag tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Eden

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gisteren mijn nieuwe Mercedes G-klasse bij jullie opgehaald.Vanaf het eerst mailcontact t/m de aflevering zijn jullie alle afspraken netjes nagekomen. Bedankt !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Leeuwarden

30-11-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan