Beoordelingen Autobedrijf van Schie B.V Citroen

8,7
194 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Thea uit Delft

01-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Van Schie heeft nog persoonlijke aandacht voor je, althans dat voelt zo, dus wij zijn blij met deze dealer en rijden er graag een stukje voor om.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Naaldwijk

24-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gastvrij, begrip, directe benadering, correctheid, netheid, komt toezegging na, vlotte afhandeling, zeer waarschijnlijk eerlijk, duidelijke uitleg van de (te) vele functies in de aangeschafte DS4. . . .en de rest wacht ik af.


Ja, ik beveel dit aan

I

26-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, zoals altijd. Ik ben de 3e generatie en weet niet beter dan dat alles goed geregeld is.


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Sgravenzande

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lj uit S Gravenzande

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.A. uit 2251 BE. Voorschoten.

05-04-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontv. Lekkere Koffie aang. Showroom is schoon. directe aanpak door verkoper. afspraak van aflevering.D.D.
is correct nagekomen. Echter hebben wij een opmerking
gemaakt betreffende de automaat.


Ja, ik beveel dit aan

hugo uit maasdijk

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helder en prettig


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Den Haag

20-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

S├╝leyman uit Vlaardingen

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: perfect


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Vlaardingen

16-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed, het voelt vertrouwd, ondanks het feit dat er in het verleden onvoldoende kennis was om een probleem met de boordcomputer op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan