Beoordelingen Autobedrijf van Schie Hazerswoude

8,0
137 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

Michael uit Berlicum

01-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste keer bij van Schie, uitstekend geholpen door Roy, wat een zeer vriendelijke verkoper is. Goed geholpen en geven je de ruimte om goed naar de auto te kijken en geven ook duidelijk uitleg over de desbetreffende auto's! Kom hier zeker weer terug voor mijn volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan den Rijn

04-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst bij Van Schie geweest voor een gebruikte auto en daar uitstekend geholpen door Roy die mij na mijn wensen gehoord te hebben op een Ford Focus station wees. Ik was eigenlijk op zoek naar een kleinere auto maar nadat ik meteen een proefrit kon maken was ik toch om. Na een paar dagen ging echter mijn motormanagementlampje branden en ben ik teruggegaan. Men zou meteen gaan kijken wat er aan de hand was en kreeg meteen een "vrij nieuwe" leenauto mee die ik kon gebruiken tot de auto gemaakt was. Er bleek een probleem met de katalysator en die is meteen vervangen. Sindsdien geen problemen en rijd het heerlijk. Kortom, prima ervaring met bedrijf en service en ik raad dit bedrijf dus zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

31-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen door Roy. Ik zocht een (tijdelijke) betrouwbare auto voor een slim budget, puur op ratio en advies van dit bedrijf een toyota avensis aangeschaft. Erg blij mee, bijzonder mooie auto nog en lekker rijdend.


Ja, ik beveel dit aan

Jerome uit Leimuiden

17-05-2017
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een eerdere review pas ik mijn mening voor dit bedrijf aan, helaas in de negatieve zin. Zie mijn onderstaande bericht van de 1e beoordeling. Bij deze het verhaal er na.

Na ruim1500 euro verder voor een revisiemotor, nieuwe uitlaat van voor naar achter, nieuwe dynamo en een kapot voorraam, kwam na het vervangen van de revisiemotor nog even het volgende:

Kapotte wiellager
Accu leeg
Kapotte injector
distributie wederom gebroken
Auto naar de sloop.

Ik heb ooit nog een mail gestuurd, maar in verband met vakantie zou er op een later moment gereageerd worden. Jammer dat ik nooit meer iets heb gehoord!

Uiteindelijk heb ik de slechtste auto van mijn leven gehad en is deze tegen slooppremie verkocht. Ik heb hem één jaar gehad en heeft vaker stil gestaan dan gereden. Totale schade: 3650 euro in een jaar na 3000km te hebben gereden.

Achteraf heb ik er spijt van gehad een auto te hebben gekocht die veel duurder was dan de 'marktplaats' auto's. Ik ben niet op de prijs afgegaan, maar naar het uiterlijk van het bedrijf. Zelfs nog dat achteraf vlak na aankoop bleek dat de kilometerstand toch niet te controleren was, NAP was dus niet bijgewerkt. Heb daar wel iets voor terug gekregen, maar volgens mij heb ik een auto met 4 ton op de teller gekocht. Blijkt dat je dus ook wel eens mazzel moet hebben met dit soort dingen, helaas!
---------------------------------------------------------
Eerdere review:
-----------------------------------------------------------


Daar een Fiat Multipla gekocht. In een korte tijd nogal veel problemen gehad met als eindresultaat na enkele maanden een kapotte motor dat de distributie kapot is gegaan. Contact gezocht met de van Schie en het verhaal uitgelegd. Zij vonden dit ook erg vervelend hebben tegen een hele schappelijke prijs de auto weer rijdend gekregen. De auto heb ik zonder garantie gekocht en daarom vind ik het uitstekend dat we er zo uitgekomen zijn. Nu is er al zoveel aan de auto vervangen dat ik er van uit ga dat ik hier nog een hele tijd mee kan rijden. Ook een dikke pluim voor Dennis, de monteur die hier keihard aan gewerkt heeft!


karel uit ijmuiden

16-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste ervaring met dit bedrijf , goede indruk


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Tiel

15-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sean Paul uit Lijnden

15-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf met veel auto's. Ook leuk en klantvriendelijke personeel toffe gasten !


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Leiderdorp

15-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een auto gekocht. Vriendelijk geholpen en met de auto een proefrit gemaakt. Veel aanbod, erg druk en netjes geholpen. Ik ben erg blij met mijn aanschaf. Ik kom in de toekomst zeker terug!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit capelle a/d ijssel

12-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een corsa gekocht. Fantastisch behandeld. Leuk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit alphen aan den rijn

12-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf. Een Tweede hands autogekocht voor een nette prijs. Veel informatie gekregen en erg klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan