Beoordelingen Autobedrijf van Schie Hazerswoude

8,0
152 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Lida uit Rijnsburg

12-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Vierlingsbeek

08-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vooraf via chat en mail contact gehad over een Skoda Fabia combi.
Een afspraak gemaakt voor een dag later om een proefrit te maken. Werd vriendelijk ontvangen door Neill.
Hij nam de tijd om samen met ons over de auto te spreken.
Kreeg antwoorden op de vragen die ik had en ook over de pakketten die ze voor aflevering hebben.

Een mooie prijsafspraak gemaakt waarna wij overgegaan zijn tot aankoop. Werd flexibel met mij meegedacht.
De volgende dag terug gegaan om de auto op te halen.

Werd wederom vriendelijk ontvangen door Neill en afspraken die gemaakt waren, waren netjes nagekomen.

Al met al heb ik er vanuit Vierlingsbeek een stuk voor moeten rijden, maar de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Noorden

05-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad. uit Spaarndam

04-12-2018
4,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een ontevreden klant


Dhr./mevr. uit Amsterdam

28-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Audi A3 gekocht, deze bleek een defecte b
Bombine te hebben 24u na de koop.
De auto werd zaterdag opgehaald in zaandam, dinsdag werd de auto weer teruggebracht in perfecte staat.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Zoetermeer

28-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige zaak met kundig en vriendelijk personeel. Ze nemen alle tijd om je goed en eerlijk te adviseren.
Veel keuze in gebruikte auto's.
Een week na aanschaf bleek dat mijn spiegels niet goed functioneerde, dit is direct kosteloos opgelost, top!


Ja, ik beveel dit aan

charles uit zoetermeer

27-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel goed geholpen en geadviseerd! Zeer prettige auto-dealer!


Ja, ik beveel dit aan

catharina uit alphen a/d rijn

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Leiderdorp

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Personeel is vriendelijk en zijn klantgericht, 2 voertuigen gekocht tegelijk en ik heb niet eerder iemand zo verbaasd zien kijken (geweldig) maar geholpen zoals het hoort.
Ze zijn misschien met bepaalde voertuigen wat prijs betreft iets duurder, maar je krijgt een voertuig in goede en betrouwbare staat mee naar huis.
Als ik ooit nog eens een ander voertuig gaat kopen dan is het daar.

Top!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lisserbroek

10-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10-10-2018
Aan de lezers:

Vandaag mijn Toyota Prius opgehaald bij van Schie auto's.
Zeer goed de zaken afgehandeld, waarbij ook een stuk advies is gegeven over vezekeringen en onderhoud.
Personeel is zeer gedreven, vriendelijk en bekwaam.
Als de auto nog lang goed blijft functioneren zou ik zeggen tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan