Beoordelingen Autobedrijf van Schie Hazerswoude

8,0
145 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

catharina uit alphen a/d rijn

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Leiderdorp

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Personeel is vriendelijk en zijn klantgericht, 2 voertuigen gekocht tegelijk en ik heb niet eerder iemand zo verbaasd zien kijken (geweldig) maar geholpen zoals het hoort.
Ze zijn misschien met bepaalde voertuigen wat prijs betreft iets duurder, maar je krijgt een voertuig in goede en betrouwbare staat mee naar huis.
Als ik ooit nog eens een ander voertuig gaat kopen dan is het daar.

Top!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Lisserbroek

10-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10-10-2018
Aan de lezers:

Vandaag mijn Toyota Prius opgehaald bij van Schie auto's.
Zeer goed de zaken afgehandeld, waarbij ook een stuk advies is gegeven over vezekeringen en onderhoud.
Personeel is zeer gedreven, vriendelijk en bekwaam.
Als de auto nog lang goed blijft functioneren zou ik zeggen tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Jorg uit Heemskerk

01-10-2018
4,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op aanraden van dit garagebedrijf heb ik een Honda Civic gekocht zonder garantie. Aangezien ik al meerdere Honda’s heb gehad dacht ik dat mij weinig kon gebeuren. Ook gezien de lage kilometerstand. Op de dag dat ik had afgesproken om de auto op te halen belde de garage op dat hij vergeten was om de monteur naar de auto te laten kijken op de zaken die ik had geconstateerd. Toch maar besloten om de auto op te halen, want de verzekering was al geregeld. Toen ik met mijn nieuwe auto wilde wegrijden begonnen alle lampjes te branden. Er werd al snel geconstateerd dat de accu niet helemaal goed was. Dat werd netjes opgelost zonder extra kosten door deze te vervangen. De dag erna begon er een lampje te branden dat er iets aan de hand was met de batterij. Na enig onderzoek kwam ik erachter dat vervanging van de batterij al snel 3000 euro kon gaan kosten. Maandag direct de garage gebeld en de zaak uitgelegd. Ik moest maar naar de Honda dealer, want er zat nog fabrieksgarantie op. Dat was makkelijk gezegd, want de fabrikant heeft in de voorwaarden opgenomen en dat deze dealer onderhouden moest zijn. Ik had bij de auto en geen boekje en deze auto was zeker niet dealer onderhouden. Gelukkig heeft Honda het fantastisch opgelost. Ik heb wel sterk het vermoeden dat de garage aan de vorige eigenaar minder inruil heeft betaald vanwege dit mankement met de gok om de auto te verkopen zonder garantie en zo dat geld in eigen zak te steken. Het gevoel wordt versterkt door het feit dat ik geen enkel telefoontje heb gehad om te informeren hoe het is afgelopen. Kortom als je zaken doet met dit bedrijf koop nooit een auto zonder garantie of laat deze eerst checken door een onafhankelijke garage. Ik zou in iedergeval nooit meer zaken doen met deze garage die erop uit is om zijn klanten letterlijk een poot uit te draaien.


Jan uit Barendrecht

04-09-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaringen zijn zeer slecht zodra de auto verkocht is houd het ook helemaal op, het interesseert ze echt niet meer, dakschade, accu na 2 weken kapot, ze doen helemaal niks alleen verkoper Raymond heeft nog een beetje gevoel in zijn lijf,


Bina uit Capelle aan den IJssel

28-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Topbedrijf. Vriendelijke, kundige medewerkers, een prettige sfeer en goede communicatie. Wat vooral heel fijn is, is de \'nazorg\' met hart voor je auto. Vorig jaar een occassion gekocht en daarna een paar keer terug geweest voor onderhoud. Alle keren uitstekend geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Woerden

20-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag terug geweest i.v.m. lekke band.
Aangezien de auto pas vrij kort in ons bezit is en het lek in de zijkant van de band zat moest er een nieuwe band op en dit werd dankzij verkoper Roy kosteloos verholpen. Monteur Dave en ‘zijn’ stagiair waren uiterst vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

14-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima verkoopgesprek en uitstekende after sales!

Het verkoopgesprek met Raymond was aangenaam en afgelopen zaterdag de auto opgehaald, vandaag terug geweest voor een kleine reparatie onder garantie. Alle lof voor monteur Dave die kosteloos tevens enkele krassen veel minder zichtbaar heeft gemaakt, bovendien is hij een vriendelijke en behulpzame monteur met veel kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Berlicum

01-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste keer bij van Schie, uitstekend geholpen door Roy, wat een zeer vriendelijke verkoper is. Goed geholpen en geven je de ruimte om goed naar de auto te kijken en geven ook duidelijk uitleg over de desbetreffende auto's! Kom hier zeker weer terug voor mijn volgende auto!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Alphen aan den Rijn

04-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst bij Van Schie geweest voor een gebruikte auto en daar uitstekend geholpen door Roy die mij na mijn wensen gehoord te hebben op een Ford Focus station wees. Ik was eigenlijk op zoek naar een kleinere auto maar nadat ik meteen een proefrit kon maken was ik toch om. Na een paar dagen ging echter mijn motormanagementlampje branden en ben ik teruggegaan. Men zou meteen gaan kijken wat er aan de hand was en kreeg meteen een "vrij nieuwe" leenauto mee die ik kon gebruiken tot de auto gemaakt was. Er bleek een probleem met de katalysator en die is meteen vervangen. Sindsdien geen problemen en rijd het heerlijk. Kortom, prima ervaring met bedrijf en service en ik raad dit bedrijf dus zeker aan


Ja, ik beveel dit aan