Beoordelingen Autobedrijf van Straalen

8,6
13 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Frank uit Avenhorn

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al sinds begin 1992 vaste klant en ben ook van plan dat te blijven. Ze maken altijd tijd voor je vrij als je met een probleem of een vraag komt. Dus helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit De Goorn

06-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede, nette service


Paul uit Zwanenburg

30-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf dat zijn afspraak voor alles op zij zet en eerlijk werk levert snel en goed, wij zijn erg blij met hun, vooral zo doorgaan, en een schouder klopje voor Patrick ☺.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Avenhorn

27-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Vakmanschap straalt van dit bedrijf af en vooral de snelle oplossingen van de garagechef zijn geweldig en zorgen ervoor dat de auto weer snel op weg is. De sympathieke benadering is voor ons als klant zeer positief. Hopelijk nog lang en tevreden klant van Van Straalen in De Goorn.


Ja, ik beveel dit aan

George uit De Goorn

20-02-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk keuring gaf aan dat de banden van de auto niet aan de wettelijke vereisten voldeden. Op de vraag wat nieuwe banden kosten werd de prijs excl.BTW opgegeven, hetgeen later uit de rekening bleek.In principe moet de consument, wettelijk altijd een prijs incl.BTW worden opgegeven. Even opletten dus.


Ja, ik beveel dit aan

A

19-02-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en klantvriendelijk bedrijf. In 2011 een Ford Focus gekocht (tweedehands). Zeggen duidelijk wat de procedure is qua overschrijving van de auto (was mijn eerste keer). Los van normaal onderhoud en vervanging van een onderdeel zo heel af en toe, waren er geen gekke dingen mee. Kan ik inmiddels na 5 jaar wel met zekerheid vaststellen. Jammer dat ze destijds niet aangaven dat de elektrische raam vanuit de passagierszijde alleen open ging en niet dicht. Vanuit de knop bij de bestuurszijde moest die dan dicht. Kwam ik pas tijdens de proefrit achter. Ook deed de airco het niet en moest het volgens hun alleen worden bijgevuld. Deed bleef achteraf ook niet waar te zijn. Maar dat had ik al snel laten repareren bij een garage bij mij in de buurt. Verder prima bedrijf en uitstekende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ge uit Heiloo

15-12-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: VW Sharan 2.0 Lastige storing (startprobleem)zonder alarmmelding. Uiteindelijk opgelost door de monteur die goed luisterde naar mijn klacht. Wat ik waardeer is dat ik het gevoel hield serieus genomen te worden ondanks dat de storing vaak niet optrad tijdens garage bezoek. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Ge uit Heiloo

15-12-2015
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amstelveen

28-03-2013
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Kia Magentis bij dit bedrijf gekocht.Technisch tot op heden OK.Alleen bleek na na een wasbeurt dat de auto vergeven is van de lakschades ,de motorkap zit onder de witte plekken(steenslag) en ook de rest van de auto is er niet vrij van plus allerlei krassen.Dit kan volgens degenen die ik raadpleegde alleen komen door het opvullen met kleurwas om de auto ''showroomfris'' te krijgen,wordt er nl. meteen weer afgewassen .
Dit soort modellen is nagenoeg onverkoopbaar,maar met lakschades lukt het helemaal niet meer .Ik kreeg echter bij van Straalen een prima service bij aankoop ,incl. reparatie van onderdeel dat voor de APK niet direct noodzakelijk was.Aardig personeel ook.Een beetje gemengd gevoel dus.Had over de verkoopprijs niet moeilijk gedaan ,de auto zag er nog goed uit ,had achteraf moeten afdingen,de waarde was uiteindelijk een stuk lager.Vraag me af wie de wagen zo heeft opgelapt,zou er niet van opkijken als de vorige eigenaar de auto in gecamoufleerde toestand zo heeft ingeruild bij van Straalen.Dat ze dat daar niet gezien hebben vind ik wel wat vreemd.Beoordeling is gebasserd op het gevoel dat van Straalen niet zelf verantwoordelijk was voor de schadecamouflagetrucs.
Zal waarschijnlijk de auto van voren moeten laten overspuiten.Andere oplossingen bleken niet raadzaam.Kost weer een paar honderd euro.


Ja, ik beveel dit aan

N uit Avenhorn

13-12-2011
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan