Beoordelingen Autobedrijf van Straalen

8,7
18 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Henk

31-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd prettig geholpen, denken goed met je mee. Geen onverwachte extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Grosthuizen

31-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf die netjes door geeft wat er gaat gebeuren.Geen verassingen en prijs is ook goed.Sterk aan te bevelen.Blijf wel bij je kern taken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit De Weere

13-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede ervaringen, altijd behulpzaam en erg prettig gesprekken mee te voeren om tot de gewenste oplossing te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Alkmaar

02-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit de Goorn

01-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom met goede service, flexibiliteit en veel begrip geholpen.
Topbedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Avenhorn

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al sinds begin 1992 vaste klant en ben ook van plan dat te blijven. Ze maken altijd tijd voor je vrij als je met een probleem of een vraag komt. Dus helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit De Goorn

06-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede, nette service


Paul uit Zwanenburg

30-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf dat zijn afspraak voor alles op zij zet en eerlijk werk levert snel en goed, wij zijn erg blij met hun, vooral zo doorgaan, en een schouder klopje voor Patrick ☺.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Avenhorn

27-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Vakmanschap straalt van dit bedrijf af en vooral de snelle oplossingen van de garagechef zijn geweldig en zorgen ervoor dat de auto weer snel op weg is. De sympathieke benadering is voor ons als klant zeer positief. Hopelijk nog lang en tevreden klant van Van Straalen in De Goorn.


Ja, ik beveel dit aan

George uit De Goorn

20-02-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk keuring gaf aan dat de banden van de auto niet aan de wettelijke vereisten voldeden. Op de vraag wat nieuwe banden kosten werd de prijs excl.BTW opgegeven, hetgeen later uit de rekening bleek.In principe moet de consument, wettelijk altijd een prijs incl.BTW worden opgegeven. Even opletten dus.


Ja, ik beveel dit aan