Beoordelingen Autobedrijf van Straalen

8,7
22 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Nico uit Berkhout

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Behulpzaam is top en dus ook de service.


Ja, ik beveel dit aan

Ank uit Scharwoude

02-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed werk en overleg


Ja, ik beveel dit aan

Ben

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig en vakbekwaam. Ook een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Afspraken worden stipt nagekomen. Een eerlijk en degelijk familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ben

28-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig en vakbekwaam. Ook een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Afspraken worden stipt nagekomen. Een eerlijk en degelijk familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk

31-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd prettig geholpen, denken goed met je mee. Geen onverwachte extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Grosthuizen

31-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf die netjes door geeft wat er gaat gebeuren.Geen verassingen en prijs is ook goed.Sterk aan te bevelen.Blijf wel bij je kern taken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit De Weere

13-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede ervaringen, altijd behulpzaam en erg prettig gesprekken mee te voeren om tot de gewenste oplossing te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Alkmaar

02-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit de Goorn

01-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom met goede service, flexibiliteit en veel begrip geholpen.
Topbedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Avenhorn

04-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al sinds begin 1992 vaste klant en ben ook van plan dat te blijven. Ze maken altijd tijd voor je vrij als je met een probleem of een vraag komt. Dus helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan