Beoordelingen Autobedrijf van Tuyl

8,3
245 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

Johan uit Tiel

12-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie en goede kwaliteit compact campers. Veel keus. Hulpvaardige medewerkers voor wat betreft mijn vragen en het oplossen van problemen. De wat zakelijke en gereserveerde opstelling van de verkoper naar (nieuwe) klanten is wennen en komt niet al te warm over. Prima bedrijf verder.


Ja, ik beveel dit aan

Yorick uit Schoonhoven

05-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Guido, simone uit Ranst Belgie

03-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk onthaal. Correcte terugbetaling van banden die niet comform waren met de Belgische wetgeving. Geduldige uitleg over het gebruik van de camper.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prettig contact. Snelle service. Ze zijn erg druk, maar nemen toch de tijd in een strak gepland schema. Ik voel mezelf wel eens wat opgelaten met de kleine vraagjes die ik stel, maar er wordt altijd adequaat op gereageerd.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Zaltbommel

02-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een buscamper gekocht bij van tuyl. Een keer terug geweest met wat punten om na te kijken. De meeste punten goed verholpen, eentje niet. Ik vind het wel vervelend om daarmee weer terug te gaan. Leen auto gehad toen onze bus daar was. Ook telefonisch een keer contact gehad omdat ik nog wat vragen had. Goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lievelde

30-06-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben nu al voor de derde keer daar een camper gekocht, dus dat zeg al genoeg lijkt mij.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Boxtel

29-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wieke uit Den Haag

29-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruime keus


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Tiel

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst, goede uitleg, vertrouwen wekkende manier van doen


Ja, ik beveel dit aan