Beoordelingen Autobedrijf van Tuyl

8,3
304 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8
291 t/m 300 van 304 beoordelingen

arie uit delft

18-12-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een bedrijf met een persoonlijke touch, wat ze steeds als je op bezoek bent, dan wel bellen, inzetten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-12-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-09-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Herwijnen

30-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nelleke en Ab uit Heerewaarden

20-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende voorlichting. Ruime gelegenheid tot oriƫntatie. Goede ruimte voor nderhandeling. Buitengewone behulpsaamheid bij bijkomende handelingen als aanvragen aparte wegenbelasting etc.. Prettige en vriendelijke behandeling bij aflevering. Vervolg service moet nog komen in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit amstelveen

20-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Geldrop

18-08-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net terug van 4 weken rondtrekken met onze pas gekochte 'Nugget'. Jacco, nog bedankt voor die fantastische auto die je ons verkocht heb. De volgende komt zeker weer bij jullie vandaan!


Ja, ik beveel dit aan

Pedro uit Berg en dal

17-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als ik mijn ervaring in een woord mag zeggen:Toppie!!!!


Ja, ik beveel dit aan

T.A.G. uit Houten

17-08-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kennismaking met het bedrijf positief. Aanschaf buscamper + pers.auto. Rest zullen we ervaren in de toekomst, maar heb hier wel vertrouwen in.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Hedel

17-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen april een gebruikte VW Caddy uit 2004 gekocht. Zeer klantvriendelijk. Jacco denkt echt mee en geeft een prima advies. Goede inruilprijs voor mijn oude Combo gekregen. Buiten de garantie om nog enkele gebreken verholpen, zonder dat daar een rekening voor gestuurd werd. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan