Beoordelingen Autobedrijf van Vlerken

9,4
11 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Gertjan uit Helmond

20-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook als het niet geheel gaat zoals vooraf verwacht, is de service prima en wordt er een passende oplossing gezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Nuenen

05-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij van Vlerken vorige maand een auto gekocht.
Open en duidelijk verhaal over herkomst en historie.
Duidelijke afspraken over levering en service.
Aflevering prima met (ongevraagd) nieuwe matten en uitrusting in kofferbak. Prima adres in het grote aanbod van autoverkoopbedrijven !


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Mierlo

16-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele eerlijke en gedreven broers die ook goed meedenken met de klant en niet zomaar iets doen!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit OIRSCHOT

10-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn oude auto ingeruild tegen een jong gebruikte auto. De zaak was eigenlijk al gesloten maar Willem nam alle tijd voor mij en liet me zelfs nog een proefrit maken. Super! Ik geef een 9 omdat er wellicht nog altijd iets te verbeteren valt...


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Eindhoven

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed advies waarin tijd niet van belang is, goede service, vriendelijke mensen die altijd bereid zijn om te helpen of je nu met of zonder afspraak binnen komt.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Helmond

15-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een goede en nette service, de fijne monteurs staan altijd voor je klaar. Toppers


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Mierlo

31-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Helmond

02-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, Personaal staat altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

F.P.M. uit Helmond

13-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit een autobedrijf is waar een klant uitstekend, vertrouwd en eerlijk als een klant behandeld wordt.Deze garage zou iedereen willen hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Veldhoven

23-03-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan