Beoordelingen Autobedrijf van Weele

9,2
46 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Michael uit Etten leur

18-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed service met het leveren van mijn nieuwe (2e handse) auto. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Goes

16-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief, klantvriendelijk. Geen verrassingen. Er wordt eerst overlegd voordat duurdere reparaties worden uitgevoerd. Vooraf is duidelijk wat de Kosten zijn. Reparatie goed uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Yerseke

05-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijke , behulpzaam , eerlijk bv over eventuele tweedehands onderdelen ja of nee


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Waarde

30-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf met fijne mensen, een persoonlijke benadering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

freek uit yerseke

27-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangekocht


Ja, ik beveel dit aan

Ludwig uit buru84kr@kpnmail.nl

21-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring met dit Autobedrijf. Vakmanschap en kennis van zaken goed op orde en in ruime mate aanwezig. Vooraf prijsopgaaf, waaraan gehouden wordt. Prettige monteurs in de omgang met de klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit KRABBENDIJKE

05-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd staan ze klaar voor je,kleine reparaties zoals lamje vervangen word gelijk gedaan , vriendelijk personeel ,gelukkig dat er nog zulke garages bestaan .


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Krabbendijke

19-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf eerlijk en betrouwbaar. Vak mensen die weten waar ze over praten. Afspraak is afspraak. Betaalbaar,een voorbeeld voor de branche.


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Kruiningen

10-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Waarde

29-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al jaren, dit is echt het beste autobedrijf ooit! De monteurs zijn vakbekwaam, snel, netjes en vriendelijk. De prijzen zijn ook nog eens scherp. Gewoon super!


Ja, ik beveel dit aan