Beoordelingen Autobedrijf Van Yperen

8,8
56 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Paul uit Hoogmade

01-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne en mooie auto gekocht voor een hele mooie prijs. Bijna einde van de garantie ging een wiellager een beetje herrie maken. Wiellager feilloos vervangen. Uiterst tevreden over deze garage en zeer vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel

25-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder prettig adres met tijd en oprechte aandacht voor een klant. Zeer aanbevelingswaardig.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Nieuwer Ter Aa

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen, vriendelijk, behulpzaam, goed service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Mijdrecht

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Stoeltie

02-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren klant en zullen dat, met onze laatst genoten ervaring erbij, zeker blijven. Betrokken, meedenkend zonder opdringerig te zijn. Ook het niet negatief zijn over collega's die wij bezocht hebben bij de aanschaf van een andere auto, vind ik een heel prettige eigenschap.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Den Bosch

01-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht en auto ingeruild. Heel goed geholpen door Jos, nette inruilprijs gekregen en de occasion was ook interessant geprijsd. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat we via Google bij autobedrijf Van Yperen uit kwamen voor de auto die wij graag wilden, hebben we op een prettige manier in razendsnel tempo zaken met hen kunnen doen. Vanaf het eerste mailtje tot het moment dat we de auto kwamen ophalen, is er sprake geweest van een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerla uit Kanis

27-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke prijs voor een eerlijke auto, liever goed, dan half voor weinig. Staan open voor opmerkingen en/of feedback.
Prettig in omgang; informeel, maar ook zakelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Oosthuizen

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel en vriendelijk geholpen met het kopen van een 2e hands auto , nette inruil van mijn auto .


Ja, ik beveel dit aan

Maxime uit Zwaanshoek

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan