Beoordelingen Autobedrijf Van Yperen

8,8
30 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 30 beoordelingen

Maya uit Loenen aan de vecht

02-05-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zaltbommel

26-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nvt uit Nvt

06-04-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vreselijk bedrijf is geen eigendom meer maar van jos priem uit vinkeveen,dit is een zeer onbehoorlijk bedrijf,lichten mensen op op zeer veel manieren en probeert onder een goede overgenomen naam zijn zaken recht te zetten


eric uit Leiden

06-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: SUPERSERVICE
Pas een auto gekocht bij dit bedrijf de magneetkoppeling van de airco bleek niet te werken en is kosteloos vervangen. Hulde
Wat een service


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Purmerend

08-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag werd mijn nieuwe Outlander Instyle afgeleverd, nadat ik half augustus een flinke proefrit gemaakt had, en was "meteen om". Yves heeft alle tijd genomen om duidelijk uit te leggen hoe alle (nieuwe) dingen werken t.o.v. mijn vorige Outlander. ik ben en blijf een zeer tevreden klant in Mijdrecht!


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Hoofddorp

20-04-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben vrijdag onze nieuwe Space Star in ontvangst mogen nemen bij Van Yperen in Aalsmeer en de ontvangst was prima. De uitleg over de auto was erg uitgebreid en je kan duidelijk zien dat de klant op nummer 1 staat bij Van Yperen.


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Uithoorn

26-03-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en betrouwbare service


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit Purmerend

29-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben voor het eerst bij van Yperen geweest voor een onderhoudsbeurt. Vanaf het moment van afspreken tot weer afleveren, klasse. Ook een prachtige (leen) auto meegekregen omdat ik niet in de buurt woon. De uitleg van factuur, en gekregen antwoorden op mijn vragen, VALT niets aan toe te voegen, zo hoort het!! Ben blij hier klant geworden te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

willem schrader uit mijdrecht

27-04-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Amersfoort

06-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kom er al een tiental jaren , voor zowel aanschaf nieuwe auto als onderhoud. en nog steeds erg tevreden !!
je bent er iemand , niet zomaar een klant !! door de persoonlijke benadering en aandacht van baas en personeel .ga zo door , dan blijf ik met plezier komen !!


Ja, ik beveel dit aan