Beoordelingen Autobedrijf Verhaar

8,1
9 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Feline uit Boskoop

15-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aantal maanden op zoek te zijn geweest naar mijn eerst auto, deze gevonden bij Autobedrijf Verhaar. Geweldige service, goede koffie en uitgebreide keuze. Erg blij met m'n autootje. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Nieuw Vennep

22-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren hebben wij onze ford focus opgehaald, de eerste km's met een glimlach gereden. Prettig zaken gedaan en de auto keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Uithoorn

19-10-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geen goede service en niet geslaagd in repareren van auto tijdens de BOVAG-Garantie. Kwam helaas niet met een passende oplossing, maar de eigenaar ging met schelden en schreeuwen. Ik voelde mij niet serieus genomen, nadat de auto 4 dagen bij hun stond voor 'reparatie'.


Fred uit Alphen aan den Rijn

10-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Of het nu ging om een Fiat Panda, Renault Kangoo, Jaguar S Type, al de aangeschafte auto's bij Verhaar zijn probleem loze auto's gebleken. En mocht er iets zijn na aanschaf, dan kon je met gesloten beurs bij ze aan kloppen.
Mark, Peter e.a. medewerkers, jullie zijn een voorbeeld voor de autodealers en/of garage's,
Onder het genot van een kopje koffie wacht je even op een kleine ingreep, indien van toepassing staat er een leenauto gereed als het langer gaat duren.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leimuiden

07-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen prima deal gemaakt heldere uitleg


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Roelofarendsveen

24-04-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Leimuiden

26-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het onderhoud en de service niet alleen goed maar ook snel is!


Ja, ik beveel dit aan

H. J.M. uit Roelofarendsveen

25-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze altijd voor me klaar staan, eventueel de raarste tijden en altijd meedenken in oplossingen


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Roelofarendsveen

20-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed service regelen alles snel en correct goede vaklui.


Ja, ik beveel dit aan