Beoordelingen Autobedrijf Vermeulen B.V.

8,7
730 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
701 t/m 710 van 730 beoordelingen

Anoniem uit Breda

23-09-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer bedreven mensen met verstand van zaken waar je op een eerlijke manier behandeld wordt.


Ja, ik beveel dit aan

fred uit zevenaar

17-09-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2012
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, goed overleg en prima services


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Udenhout

29-08-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring met autobedrijf Vermeulen is dat ik een garage gevonden heb die hun afspraken nakomen En die niet moeilijk gaan doen als je een auto hebt gekocht om die even in De Bilt op te gaan halen om hem in de garantie tijd volgens afspraak te repareren Gewoon toppie Groetjes Ton Vromans


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Breda

28-08-2012
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima, goed, vriendelijk en vaak toch snel gepiept. Auto mooi gewassen na een reparatie dus prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng mijn auto, die van mijn vader en vriendin naar Vermeulen.

Zeer tevreden over de perfecte service en deskundigheid!
Blijf hier ook zeker komen en kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Tilburg

27-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Gilze

25-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, gastvrij. wij voelden ons welkom. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden. wij werden vlot geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit twijnderstraat 32 weert 6006nw

24-08-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een fantastisch bedrijf, eerlijk, oprecht en nooit is iets te veel gevraagd. trix verspeek


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Oostvoorne

24-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan