Beoordelingen Autobedrijf Vermeulen B.V.

8,7
526 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 526 beoordelingen

Ad uit Riel

22-06-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben sinds 8 juli 2010 eigenaar van deze auto, alle reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Rijen

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Staan altijd direct klaar en zijn vriendelijk moet men even wachten dan is er koffie en de krant


Ja, ik beveel dit aan

cecilia uit bavel

21-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf dat met je meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Bavel

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geregeld, maar wel laat de nota.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Rijen

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Breda

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Bavel

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig personeel, denkt mee met de client, alert, deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Falco uit Oosterhout

08-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima berdrijf, je wordt goed en deskundig geholpen. Prijzen zijn helder en er wordt goed overleg gevoerd. Bij de verkoop van auto's is er deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit BAVEL

03-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik een Opel heb nu 3 jaar laat ik mijn onderhoud aan de auto door vermeulen in molenschot uitvoeren.
De ontvangst is altijd zeer vriendelijk.
Deze mensen doen dit voor mij altijd zeer prettig en correct.
Ik kom uit Bavel en kan er zelfs er op wachten, in de zithoek met thee en lektuur
Als hij gereed is krijg ik hem altijd gewassen terug.
Ook merk ik gelijk aan het rijden dat hij onderhanden is genomen.
Hij rijd weer soepel en als nieuw.
Firma Vermeulen langs deze weg hartelijk bedankt, en beslist tot een volgende beurt.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Arendonk

24-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rij 46 jaar auto, dacht dat ik een goede garage had, meer dan 20 jaar twee auto's in onderhoud en keuringen, tot 2 weken geleden, liet de Mercedes mij in de steek, bel de garage, sorry, kan niet komen.BALEN.Sta je in Oosterhout met 2 kleinkinderen (7en9 jaar) via, via Garage Vermeulen gebeld en met 20 min.stond er een sleepwagen
Mercedes verkocht en uiteraard bij Garage Vermeulen een OPEL Agila gekocht. Heb er 100% vertrouwen in, daarom krijgt hij een 10 Corrie van Arendonk Rijen


Ja, ik beveel dit aan