Beoordelingen Autobedrijf Vermeulen B.V.

8,7
494 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 494 beoordelingen

Jeanne uit Rijen

27-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al lang klant bij dit bedrijf en heb hele goede ervaringen. De persoonlijke benadering is correct, er is tijdens wachttijden altijd koffie en de monteurs nemen tijd om je uitleg te geven bij herstelde mankementen.


Ja, ik beveel dit aan

Aroenkoemar uit Breda

21-03-2017
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Fon uit Hoogerheide

21-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Autobedrijf Vermeulen zijn zo ver heel goed. Netjes te woord en vlot en correct geholpen geen lange gesprekken met heen en weer gebabbel. Maar direct en goed zaken doen. Kortom een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Oosterhout

17-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk en professioneel.
Snel geholpen na een incident met mijn autobanden.


Frans uit Tilburg

16-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede afspraak en en netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bavel

15-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jarenlang klant bij dit bedrijf, heb er gedurende de jaren nu alweer mijn 5e auto gekocht. Dit vanwege;
. Professionaliteit monteurs
. Klantvriendelijkheid en toegankelijkheid
. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding
. Eerlijke advisering bij vragen en wensen
. Staan voor hun product "leveren geen kat in de zak"


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Tilburg

14-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vooraf gebeld worden voor een indicatie van de kosten is fijn. De auto wordt keurig onderhouden en zelfs gewassen weer afgeleverd. Klantvriendelijk en open, zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Molenschot

14-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf voor de eerste keer geweest kom zeker nog een keer terug als is het alleen voor de koffie en ze wassen gratis je auto bij een apk en grote beurt


Ja, ik beveel dit aan

HHMA uit Molenschot

09-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Goede service, flexibel en zeer klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Huib uit Rilland

07-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we werden zeer vriendelijk ontvangen, en alles is uitstekend geregeld.


Ja, ik beveel dit aan