Beoordelingen Autobedrijf Vermeulen B.V.

8,7
479 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 479 beoordelingen

Jeanne uit Rijen

12-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je kunt altijd terecht met problemen en wordt meestal direct correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hélène uit Breda

09-02-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: wij zijn erg tevreden, vooral met de geweldige service van het ophalen en terugbrengen van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Tilburg

09-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en betrouwbaar bedrijf. Transparant in de kosten. Jammer dat men niet altijd een geschikte auto heeft staan in de prijsklasse waar ik naar op zoek ben bij een eventuele inruil.


Ja, ik beveel dit aan

Riet uit Raamsdonksveer

08-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het Bedrijf vind ik heel betrouwlijk,ik kreeg een auto mee om een proef ritje te maken zonder een legitimatie.Dat gaf mij zo vertrouwen dat ik daar mijn auto heb gekocht.En we zijn er goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Kees Voermans uit Hooge Mierde

08-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We zijn dik tevreden!
Vooral het bericht dat onze garantie bijna voorbij was om nog dingen na te laten kijken !!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Mathie uit Rijen

07-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: wij zijn 18 jaar vaste klant, worden goed geholpen en service is goed, al verschillende nieuwe auto's gekocht naar volle tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Rijen

31-01-2017
8,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen weer.


Ja, ik beveel dit aan

jmw uit Rijen

31-01-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Hank

31-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al meerdere auto's gekocht en nog steeds in alle tevredenheid. Fijne garage, proberen je zo snel mogelijk te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Tilburg

31-01-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nog steeds een perfecte dienstverlening


Ja, ik beveel dit aan