Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
90 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

Isabel uit Nijmegen

26-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen donderdag heb ik bij Autobedrijf Verstappen B.V. dan eindelijk mijn droomauto gekocht. Super klantvriendelijk, weten waar ze over praten en luisteren naar de wensen van een klant. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Nogmaals bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Eindhoven

22-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aardige mensen goed geholpen.
En lekker gekletst met bakkie koffie erbij.


Ja, ik beveel dit aan

tom uit nijmegen

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super fijne mensen en correct,en mooie auto;s,echt een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Nieuw-Vennep

02-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar mei 2017 een Nissan Qashqai +2 gekocht bij Verstappen.
Net bedrijf ondanks wij tegen sluitingstijd aankwamen werden wij nog netjes geholpen. Proefrit was zelf nog mogelijk. Dat is een voordeel dat de eigenaars op het terrein wonen. T/m heden met de wagen geen problemen. Ondanks alle lovende woorden een aantal opmerkingen.:
- Tijdens het aankoopgesprek niet aangeven dat het een import auto
betrof.
- Vaag over de garantie.
- Wagen was bij aflevering minimaal voorzien van brandstof. Op de
terugreis naar Amsterdam moest ik tanken.
Ondanks deze opmerkingen zal ik zeker bij een nieuwe zoektocht dit
bedrijf gaan bezoeken.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Berghem

21-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds mijn 3e auto aangeschaft bij autobedrijf Verstappen. Ons vertrouwd adres voor onderhoud, reparaties en aanschaf auto’s. Geweldige service en een warm welkom door al het personeel! En uiteraard staat de koffie altijd klaar die ook nog de lekkerste is in de omgeving!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Schinveld

03-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij wonen in het zuiden van het land en we zagen op internet een zeer mooie Ford Focus bij dit bedrijf. We hebben een afspraak gemaakt voor een proefrit en wij waren meteen verkocht. De verkoper was zeer geduldig en na een week hebben wij deze auto gekocht en zijn tot op heden zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Sint Hubert

22-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima garagebedrijf,eerlijke mensen goede afspraken,en een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Uden

23-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Oosterwolde

13-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne mensen en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Heerenveen

13-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Absoluut de moeite waard om hier eens naar een auto te kijken. Hier een nette auto voor een aantrekkelijke prijs gekocht.


Ja, ik beveel dit aan