Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
101 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 101 beoordelingen

Anoniem

26-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: verstappen is een goed en een betrouwbaar bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Alblas uit Ridderkerk

14-05-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken naar een mooie Mercedes Viano zijn we bij Autobedrijf Verstappen terecht gekomen, gezellige gastvrij Brabantse mensen. We kregen koffie, thee en bier aangeboden, ook voor onze hond werd er water en hondenkoekjes door de kinderen van de eigenaar gebracht. We kregen deskundig advies van de verkoper/eigenaar, een man met passie voor mooie auto's. Proefrit was geen probleem, zonder enige waarborg mochten we de auto meenemen. De auto was op afgesproken tijd klaar, alles was gedaan zoals afgesproken. We belden later nog een keer om wat na te vragen, de verkoper/eigenaar zei uit zich zelf dat we nog papieren toegestuurd krijgen over de auto zodra hij ze binnen kreeg.
Conclusie; een verdiende 10 voor een mooie auto, goeie service, en prettig persoonlijk contact bij Autobedrijf Verstappen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niels uit Weert,

vorige week na heel lang zoeken een mooie Touran gevonden bij Verstappen.
Bedrijf voelt goed aan. Echt familiebedrijf. Geeft goed advies en denkt mee in het maken van keuzes. Zeer tevreden met de auto en de gang van zaken, kleine dingetjes als remklauwen zwart spuiten was allemaal geen probleem.
Top.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Mill

02-05-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Vandaag de laatste handeling laten leggen aan onze prachtige aanwinst een Volkswagen Golf. We zijn heel blij met deze top auto. Autobedrijf Verstappen is een familiebedrijf en dat merk je direct aan de goede, vooral snelle, service en prettig persoonlijk contact.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit St Hubert

19-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gerard uit St Hubert

Deze week mijn Audi A4 , welke ik ruim 2 jaar geleden , ook daar heb gekocht , heb ingeruild tegen een VW Passat diesel , omdat ik meer ga rijden .
Immiddels daar mijn derde auto gekocht , naar tevredenheid .
Ik geef dit bedrijf een dikke 9


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Veghel

19-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben bij dit bedrijf geweest voor de aanschaf voor een paar winterbanden enkele weken geleden, en ik ben daar prima en proffesioneel geholpen door de verkoper.
Ik ga daar ook met mijn auto in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Langenboom

18-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit autobedrijf,heb er nu al mijn derde auto gekocht.Nog nooit een probleem met de auto's gehad,rijden allemaal even fijn.Met vragen kun je er ook steeds terecht en krijg je duidelijk antwoord Altijd staat de koffie klaar en altijd even vriendelijk.
Dit autobedrijf krijgt van mij een dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

Marie-Inez uit Veghel

12-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na diverse autos gezien te hebben ben ik bij Verstappen uitgekomen. De auto was precies zoals op de site vermeld stond, dus het plaatsje klopte meteen. Dit is een familiar bedrijf al 40 jaar en dat merk je meteen als klant. Een gastvrij brabants ontvangst met koffie en zelfs spelende kinderen vindt men geen probleem. De verkoper geeft deskundig advies en staat "achter" zijn product. Na een kort proefritje was de deal gedaan. Binnen 3 dagen stond de auto netjes rijklaar voor mij. En ik blijf daar ook voor onderhoud. Ik ben geenzins bang, dat als ik ooit pech mocht krijgen dat deze mensen dit niet netjes voor mij oplossen. Ik zeg; mensen je kunt met een gerust hart bij Verstappen autos een auto kopen!.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Gemert

04-04-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een lange zoektocht bij Autobedrijf Verstappen in Uden terecht gekomen. Was specifiek op zoek naar een BMW 1-serie diesel automaat, en die staan er niet zoveel te koop. Gebeld en helder te woord gestaan door de verkoper.Afspraak voor bezichtiging gemaakt en auto stond netjes gewassen klaar. Voldeed verder geheel aan de beschrijving op het internet (en dat was bij andere 1-series bij die ik eerder bekeken had wel anders...) Na een proefrit en wat onderhandelingen een nette prijs voor mijn inruilauto (VW Golf SDI) teruggekregen en de deal rondgemaakt.
De BMW zou nog een onderhoudsbeurt krijgen en kon een paar dagen later opgehaald worden. Ook daarbij netjes uitleg gekregen over de auto en de afgesproken zaken waren allemaal uitgevoerd.
In de garantieperiode werkte de navigatie ineens niet meer dus teruggegaan naar Autobedrijf Verstappen; bleek er een dure computer stuk te zijn. Ook dit werd zonder morren kosteloos vervangen, en toen ik mijn auto weer ophaalde had de monteur ook de vloeistoffen bijgevuld en de auto netjes gewassen. Leenauto was overigens ook gratis!!
Al met al zeer tevreden; een aanrader voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rotterdam

27-03-2013
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Binnen 4 maanden na aanschaf zeer hoge kosten (ruim 3.000,- !!)aan auto, hetgeen niet zou horen bij een voertuig van 5,5 jaar met 122.000 km.
Kosten bestonden uit: kapotte verstuivers, turbo, door verkeerde uitlijning waren vrijwel nieuwe banden scheef afgesleten. Roetfilter vervangen maar bleek onderhoud. Na zeer lang aanhouden €500,- retour. Ontvangst en aankoop verliepen goed, maar daarna moet je bij Verstappen niet terugkomen. Gladde verkoper!