Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
101 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 101 beoordelingen

Paul uit mariaheide

26-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Uden

11-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring: bedrijf waar service klantvriendelijkheid en tevredenheid zeer hoog in t vaandel staan.
Mijn vandaag aangeschafte auto blijft ook zeer zeker bij hen in onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Marloes

11-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie auto gekocht! Ga hem zakelijk gebruiken, goede adviezen hierover gehad. Helemaal blij! Service was/is top,
Auto netjes rij klaar gemaakt. Binnen 3 dagen.Ik blijf hier met mijn auto in onderhoud!
En de koffie is heerlijk....


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en deskundig, heb hier mijn eerste auto gekocht en heel veel plezier van gehad. Huidige auto is hier ook in onderhoud, de service is goed en snel.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit 's-Hertogenbosch

10-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wezen kijken voor een Volvo V50 1.8 station bij deze garage. De eerste indruk van de auto was goed. Verkoper kwam er snel bij. Bleek de vader en voormalig eigenaar te zijn. Auto samen bekeken en was in zeer nette staat. Zeer vriendelijk Brabants ontvangst. Proefrit met de auto gemaakt en de auto beviel goed. Zwaartepunt in mijn beslissingsprocess is de garantie dat ik een nette goede en veilige occasion aanschaf. Dit vertrouwen heeft het bedrijf en de eigenaar mij weten te gegegeven en gegarandeerd waardoor de koop snel rond was. Uitstekende ontvangst en verzorging. Vrijdag kan ik de auto halen en zal ik hier mijn verdere ervaringen met deze garage delen.


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Kerkdriel

01-03-2013
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaarheid is slecht.
Mondeling een auto gekocht (mits bij proefrit alles goed was)
Auto stond bij poetsbedrijf dus bezichtiging kon niet meteen.
2 dagen erna gebeld of de auto er al was, kreeg ik te horen dat ze de auto reeds verkocht hadden. communicatiefout en daar kun je het mee doen. heel slecht!!


Tevreden klant uit Kaatsheuvel

04-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Verstappen heeft alles wat je van een autobedrijf mag verwachten.
Het complete plaatje van aankoop tot en met de service klopt.
Ze maken dan ook waar wat ze op internet/ in de media uitstralen.
De vriendelijkheid die het bedrijf uitstraalt, het mooie aanbod van de occasions, het vriendelijke personeel, eerlijke occasions met nette prijzen, goede service en nazorg, en niet te vergeten de heerlijke koffie!

Autobedrijf Verstappen heeft mijn ontzettend goed geholpen met de zoektocht naar een Audi A4 Avant S-Line. Wat uiteindelijk heeft geleid tot de aankoop van een dikke Audi A4 Avant S-Line met extra's in 2011.
De auto is afgeleverd met de juiste service, er is niet bezuinigd op het onderhoud en of onderdelen.

Met zon service heb je een gelijk een goed gevoel bij de auto en kan je zonder zorgen door naar de volgende servicebeurt.

Conclusie: Autobedrijf verstappen is zeker de moeite waard om te bezoeken!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Hekendorp

01-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

koos uit Panningen

10-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

peter uit uden

06-09-2012
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: even een positieve reactie op de fijne ervaring bij dit autobedrijf,
zelfs na garantie termijn ,ben ik echt heel netjes geholpen
kan niet anders zeggen ( ga zo door ) m.v.g peter v.d beer


Ja, ik beveel dit aan