Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
74 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Roy uit Uden

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een prettig ontvangst werd ik met veel rust en deskundigheid geadviseerd. Een open no-nonsense houding zodat je weet waar je aan toe bent.
Aflevering van de auto was erg goed en ook toen werd er tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor hebben we met een goed en gerust gevoel onze nieuwe auto gekocht! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

eefje

17-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zit al een aantal jaartjes bij dit autobedrijf.
Auto daar aangeschaft en nu voor onderhoud.
Leuk familiebedrijf, erg gastvrij en meedenkend.


Heb al de nodige "schadegevalletjes" gehad, telkens kwamen ze met een goede snelle oplossing, mede te danken aan ringo de automonteur.

Bedankt topservice.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Zeerijp

30-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit het hoge noorden (provincie Groningen), kwamen wij bij autobedrijf Verstappen. Hier werden wij met
"Brabantse" gastvrijheid ontvangen. Er stond een (voor ons) prachtige Audi A-4. Gekocht en de week daarop konden wij hem keurig afgeleverd ophalen. Voor ons allemaal zeer prettig geregeld en wij rijden de volgende keer graag vanuit Groningen weer naar Brabant toe.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeeland

21-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Utrecht

29-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie BMW 3-serie gekocht via Verstappen, ik kreeg er gratis een extra set velgen bij. Afspraken zijn allemaal netjes nagekomen en de auto is fantastisch. Goede service en hele prettige persoonlijke benadering. Ik raad dit bedrijf dus zeker aan, nogmaals hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Groesbeek

03-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen.
Kortom zoekt u een auto dan beveel ik u dit bedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Tilburg

19-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf. Goede service. Mooie complete caddy gekocht. En ik wou hem zo meenemen. En toen Zonder afspraak toch twee nieuwe banden gekregen!!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Den bosch

03-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Verstappen is een betrouwbaar autobedrijf waar ik klantvriendelijk en eerlijk behandeld ben bij de aankoop van mijn occasion. Je krijgt werkelijk waar voor je geld en raad dit autobedrijf dan ook vol lof aan iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Eindhoven

06-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag bij autobedrijf Verstappen gaan kijken voor een Volvo V50. Een prima auto gevonden in de juiste prijsklasse. De inruil van mijn eigen auto was ook geen probleem. Uiteindelijk na prettig onderhandeld te hebben de Volvo gekocht voor een mooie prijs. We zijn op een prettige en fijne manier ontvangen. Het geeft een goed vertrouwen voor de toekomst. We kijken uit naar de levering binnenkort.


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Lochem

18-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar familie bedrijf, uitstekende after sales service!


Ja, ik beveel dit aan