Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
99 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

David uit Heesch

10-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woensdag 7 november onze witte suzuki swift opgehaald van 1 jaar oud met weinig km op de teller. Onze eigen mooie zwarte swift ingeruild en met pijn in mijn hart er achter moeten laten.
Ondanks een kleine pin storing alles goed netjes en gemoedelijk verlopen met de aflevering.
Ga hier in het vervolg zeker weer kijken voor een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

stephan uit Heerenveen

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats een Fiat Ducato gekocht. Wilt u er ook garantie bij? Ik zei nee, dat lijkt me niet nodig. bij de testrit reed de bus prima. Op de terugweg naar huis bleek het groot licht en wat andere dingen niet te werken. Toch even gebeld, ondanks dat ik er voor gekozen had geen garantie te nemen. Ik mocht er mee terug komen, want dit kon nooit veel zijn. Ik heb de bus achter gelaten, de monteur ging het oplossen.Wat bleek de computergestuurde zekeringkast was kapot. Zo'n ding kost serieus geld! Ondanks dat ik dus geen garantie had genomen, hebben ze de computergestuurde zekeringkast gratis vervangen!!!
Toen ik de bus vanmorgen kwam halen was de eigenaar nog steeds zo vriendelijk en enthousiast als bij de verkoop. Ik schrijf eigenlijk nooit een beoordeling maar dit is toch grote klasse!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Uden

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier pas sinds enkele jaren, eerst voor de apk, toen voor als mijn auto mij zomaar in de steek liet, en vandaag heb ik er een voor mij een nieuwe auto gekocht !

Dit is een heel fijn familie bedrijf, waar ik dan ook met een gerust hart naartoe ga en zal blijven gaan. Ze geven je eerlijk advies en proberen jou te helpen waar ze kunnen.

Ik heb geen andere woorden dan top!!

En zou zeggen , ga langs en probeer het uit, zeker dat je terug blijft gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit burgum

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woensdags gebeld of de Volvo S60 D5 nog beschikbaar was. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb gevraagd of deze voor vrijdag nog gekeurd kon worden zodat ik niet 2x heen en weer hoefde te rijden als de koop door zou gaan.
S'middags een berichtje ontvangen dat de auto gekeurd klaar stond voor de afspraak van vrijdag.
Vrijdagmorgen vanuit Friesland naar Uden gereden met de Volvo S60 uit 2003. Oude auto ingeruild en met een prachtige grijze Volvo S60 D5 teruggereden.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Uden

18-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben nu de zevende auto bij Verstappen gekocht dat zegt genoeg over onze ervaring met Verstappen dat zit wel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Robby uit Meerssen

10-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een tijdje geleden een 2e hands auto gekocht bij autobedrijf Verstappen. Ik ben hier hartelijk ontvangen en goed te woord gestaan. Na de aankoop van de auto deden zich nog een aantal problemen voor, maar deze problemen heeft Mr. Verstappen fatsoenlijk afgehandeld. Ik ben tevreden over de auto en de service!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Bathmen

03-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aantal weken geleden een prachtige goed onderhouden alfa romeo 159 ti aangeschaft. Er waren nog wat kleine reparaties nodig die allemaal keurig opgelost zijn binnen de garantie. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en het bedrijf gaat goed met zijn klanten om. Altijd bereikbaar en een mooi wagenpark. Absoluut een aanrader voor de aankoop van een auto!


Ja, ik beveel dit aan

Peter-Jan uit Amsterdam

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pip uit Veldhoven

12-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn allereerste eigen autootje gekocht bij Autobedrijf Verstappen. Goede service en erg blij met mijn Volkswagen Up!


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Nijmegen

26-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen donderdag heb ik bij Autobedrijf Verstappen B.V. dan eindelijk mijn droomauto gekocht. Super klantvriendelijk, weten waar ze over praten en luisteren naar de wensen van een klant. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Nogmaals bedankt.


Ja, ik beveel dit aan