Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
78 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

L uit Oud Beijerland

20-03-2017
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij gingen ook vol goede moed naar auto Verstappen, omdat we een auto geheel naar onze smaak hadden gevonden via de gebruikelijke auto internetsites.
Bleek de auto al een tijdje verkocht .
Kan gebeuren , we hadden er slechts anderhalf uur voor gereden, dus dat mocht de pret niet drukken.
Nog naar wat andere auto's gekeken waarvan er ook al enkele verkocht waren, kan gebeuren waarschijnlijk een goedlopend bedrijf.
Zo goedlopend dat de voorraad niet bijgewerkt kan worden op de internet sites, denk je dan.
Echter de nieuwe voorraad kwam er wel op te staan ,de oude vertrokken wat minder snel .
Tot een maand later stond onze gewenste auto nog op de site ...
Wees slim en bel even van tevoren of de auto nog wel beschikbaar is .Het zou kunnen dat je auto " net " verkocht is, maar je kunt ook altijd even naar een andere kijken hoor ;)


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit dordrecht

18-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, professioneel, klantvriendelijk en zeer aardig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Warnsveld

14-03-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier onze gebruikte focus gekocht. Zeer prettig geholpen,en fijn zaken gedaan. Heel klant vriendelijk en de auto top afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Hette uit Jong

03-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recent een ford s-max gekocht bij Verstappen. Ik ben zeer positief verrast door de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Een open en transparante benadering. Een goede prijs gekregen voor mijn inruilauto. Over de s-max is door de eigenaar van dit bedrijf geen woord gelogen. En de zijspiegel, die niet werkte, is zonder enig probleem vervangen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop en ik beveel dit bedrijf zeker aan. Wij wensen Autobedrijf Verstappen veel succes in de toekomst. Mvg, H. de Jong uit Houten.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Uden

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een prettig ontvangst werd ik met veel rust en deskundigheid geadviseerd. Een open no-nonsense houding zodat je weet waar je aan toe bent.
Aflevering van de auto was erg goed en ook toen werd er tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor hebben we met een goed en gerust gevoel onze nieuwe auto gekocht! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

eefje

17-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zit al een aantal jaartjes bij dit autobedrijf.
Auto daar aangeschaft en nu voor onderhoud.
Leuk familiebedrijf, erg gastvrij en meedenkend.


Heb al de nodige "schadegevalletjes" gehad, telkens kwamen ze met een goede snelle oplossing, mede te danken aan ringo de automonteur.

Bedankt topservice.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Zeerijp

30-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit het hoge noorden (provincie Groningen), kwamen wij bij autobedrijf Verstappen. Hier werden wij met
"Brabantse" gastvrijheid ontvangen. Er stond een (voor ons) prachtige Audi A-4. Gekocht en de week daarop konden wij hem keurig afgeleverd ophalen. Voor ons allemaal zeer prettig geregeld en wij rijden de volgende keer graag vanuit Groningen weer naar Brabant toe.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeeland

21-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Utrecht

29-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie BMW 3-serie gekocht via Verstappen, ik kreeg er gratis een extra set velgen bij. Afspraken zijn allemaal netjes nagekomen en de auto is fantastisch. Goede service en hele prettige persoonlijke benadering. Ik raad dit bedrijf dus zeker aan, nogmaals hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Groesbeek

03-08-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen.
Kortom zoekt u een auto dan beveel ik u dit bedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan