Beoordelingen Autobedrijf Verstappen B.V.

9,0
80 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Wilfred uit Nieuw Bergen

31-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn vriendin en ik waren opzoek naar een Opel Zafira. Bij verstappen stond een zeer mooi exemplaar. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk behandeld. Ook mochten we een proefrit maken. Er zat een klein deukje in de auto, deze zouden ze eruit halen ook zou er een nieuwe APK keuring opkomen. Mijn huidige auto kon ik erop inruilen. We werden het eens met de prijs. Op de dag dat ik de auto kon komen ophalen stond ie netjes klaar. Het afhandelen verliep heel vriendelijk en fijn. ook werd mij de auto nog even uitgelegd. Ik ging met een zeer tevreden gevoel naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Edy uit Hoorn

29-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel tevreden met onze aankoop en de service. Wij komen niet uit de buurt, dus vantevoren gebeld of de auto nog te koop stond. Vlak voor sluitingstijd kwamen wij aanrijden. Desondanks werd alle tijd voor ons genomen. De door ons gewenste auto werd zelfs nog even voor ons op de brug gezet voor een laatste grondige check. Al met al heel goed geholpen. Zeer vriendelijk en gemoedelijk. In niets het gevoel gekregen dat er aan 'gladde verkooppraatjes' wordt gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Oud Beijerland

20-03-2017
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij gingen ook vol goede moed naar auto Verstappen, omdat we een auto geheel naar onze smaak hadden gevonden via de gebruikelijke auto internetsites.
Bleek de auto al een tijdje verkocht .
Kan gebeuren , we hadden er slechts anderhalf uur voor gereden, dus dat mocht de pret niet drukken.
Nog naar wat andere auto's gekeken waarvan er ook al enkele verkocht waren, kan gebeuren waarschijnlijk een goedlopend bedrijf.
Zo goedlopend dat de voorraad niet bijgewerkt kan worden op de internet sites, denk je dan.
Echter de nieuwe voorraad kwam er wel op te staan ,de oude vertrokken wat minder snel .
Tot een maand later stond onze gewenste auto nog op de site ...
Wees slim en bel even van tevoren of de auto nog wel beschikbaar is .Het zou kunnen dat je auto " net " verkocht is, maar je kunt ook altijd even naar een andere kijken hoor ;)


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit dordrecht

18-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed, professioneel, klantvriendelijk en zeer aardig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Warnsveld

14-03-2017
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier onze gebruikte focus gekocht. Zeer prettig geholpen,en fijn zaken gedaan. Heel klant vriendelijk en de auto top afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Hette uit Jong

03-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recent een ford s-max gekocht bij Verstappen. Ik ben zeer positief verrast door de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Een open en transparante benadering. Een goede prijs gekregen voor mijn inruilauto. Over de s-max is door de eigenaar van dit bedrijf geen woord gelogen. En de zijspiegel, die niet werkte, is zonder enig probleem vervangen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop en ik beveel dit bedrijf zeker aan. Wij wensen Autobedrijf Verstappen veel succes in de toekomst. Mvg, H. de Jong uit Houten.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Uden

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een prettig ontvangst werd ik met veel rust en deskundigheid geadviseerd. Een open no-nonsense houding zodat je weet waar je aan toe bent.
Aflevering van de auto was erg goed en ook toen werd er tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor hebben we met een goed en gerust gevoel onze nieuwe auto gekocht! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

eefje

17-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zit al een aantal jaartjes bij dit autobedrijf.
Auto daar aangeschaft en nu voor onderhoud.
Leuk familiebedrijf, erg gastvrij en meedenkend.


Heb al de nodige "schadegevalletjes" gehad, telkens kwamen ze met een goede snelle oplossing, mede te danken aan ringo de automonteur.

Bedankt topservice.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Zeerijp

30-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit het hoge noorden (provincie Groningen), kwamen wij bij autobedrijf Verstappen. Hier werden wij met
"Brabantse" gastvrijheid ontvangen. Er stond een (voor ons) prachtige Audi A-4. Gekocht en de week daarop konden wij hem keurig afgeleverd ophalen. Voor ons allemaal zeer prettig geregeld en wij rijden de volgende keer graag vanuit Groningen weer naar Brabant toe.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Zeeland

21-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan