Beoordelingen Autobedrijf Vervoort BV

9,2
12 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Michel uit Sint-Oedenrode

07-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aankoop bedrijfswagen en onderhoud daarvan. Gewoon, eerlijk en gemoedelijk. Zo houd je het als garagehouder m.i. ook het langst vol. De beste reclame is zijn tevreden klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Sint-Oedenrode

07-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne en goede garage. Altijd transparant over de kosten en bellen even als er iets extra's moet gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Schijndel

05-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren een heel goede ervaring met garage Vervoort. Eerst met Kees, en later ook met Geert en zijn medewerkers. In totaal al 7 auto's bij hun gekocht, en dat zal zeker nog wel meer worden


Ja, ik beveel dit aan

John uit Zevenbergen

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en super service.
Bij de afleveringsbeurt zelfs nog 2 nieuwe banden gekregen, terwijl deze voor de Apk nog voldoende profiel hadden.


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Liempde

18-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel netjes. En altijd goed geholpen.
Kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jurian uit Sint-Oedenrode

13-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen al jaren bij deze garage. We worden altijd snel, vriendelijk en goed geholpen. Zelfs toen we met pech onderweg in de buurt stonden, waren ze er binnen een mum van tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Beek en Donk

07-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben dik tevreden


Ja, ik beveel dit aan

twan van schaaijk uit schijndel

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan