Beoordelingen Autobedrijf Vlashuizen

6,8
42 beoordelingen
  • Service 6,8
  • Deskundigheid 6,7
  • Prijs/kwaliteit 6,8
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Joke en Frans uit Veldhoven

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto gekocht en ben er erg blij mee rij nu al 2 jaar ermee rond geen vreemde dingen ermee mee gemaakt. Nationale auto pas ook aanwezig aardige verkoper ook!! Ik en mijn vrouw hebben wel eens anders mee gemaakt bij andere bedrijven ook in Eindhoven ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Eindhoven

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

j uit vught

12-12-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 auto's gekocht in 1 keer waarbij 1 de tellerstand terug gedraaid was en de ander naar 3 maanden de airco het begaf.tellerstand kwam ik pas naar 1 jaar achter na de eerste APK via NAP. Moeten ze zelf ook gezien hebben aangezien hun er ook een apk op de auto hebben gedaan voor ik hem kocht. kwamen ze naar 20 keer bellen met voicemail om me terug te bellen dat ze het erg vreemd vonden en dat ik de kosten van de eerste APK kon verhalen op hun. Airco viel buiten de garantie. vervolgens nog meerdere malen gebeld en brief gestuurd nooit meer iets van gehoord. Echt auto maffia dit bedrijf. mooie praatjes dt het pand waar ze in zitten helemaal is afbetaald en hierdoor de auto's zo goedkoop kunnen aanbieden. als je kilometers terug draait heb je inderdaad snel je geld verdiend.


Ben uit Veghel

30-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is erg positief, snel en goed geholpen met een goede prijs voor mijn auto. Door het grote internationale netwerk is de Bruijn meer dan gewoon zomaar een occasion de


Ja, ik beveel dit aan

ine uit kessel-eik

25-05-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: het lost de problemen niet op je moet 6 keer komen en nog niet opgelost en als je belt dan zeggen ze we bellen terug maar nee hoor


Gerard uit Eindhoven

24-02-2016
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb mijn oude mercedes e classe voor een habbekrats verkocht aan vlashuizen met 460.000 op de teller en in verloederde staat.
Wat schetst mijn verbazing? De ex taxi kwam plotseling met 225.000 op de teller te koop bij vlashuizen voor 5000 euro. Dit is dus reinste oplichting. Heb al eerder een ex taxi te koop gezien bij dit bedrijf met teruggedraaide km stand. De km standen van hun occasions kende dus ook met een korreltje zout nemen. Vuile laaielichters zijn het.


d uit rotterdam

13-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-06-2015
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring, een ocasion gekocht waarbij de hoedenplank niet aanwezig was. Deze zou later worden geleverd. Na 2 weken tel. en per e-mail contact opgenomen met belofte van de verkoper dat deze spoedig zou worden geleverd. Helaas werd er niets geleverd en vervolgens werden geen e-mails beantwoord en werd er ook telefonisch geen contact meer opgenomen.
Weinig betrouwbaar bedrijf!


John uit Bergeijk

13-04-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind januari een gebruikte auto bij de Bruijn/Vlashuizen gekocht. Vorige eigenaar een monteur van het bijbehorende Autocrew. Bij hem in onderhoud geweest en volgens hem in orde.
Meteen na aankoop bleek de auto vloeistof te lekken. Eerst de waterpomp vervangen en daarna de oliecarter. Uiteindelijk blijkt er een probleem met de koppaking te zijn en een reparatie van € 3.400 waarvan ik dan € 2.000 zou moeten betalen.
Duidelijk een auto met een aantal bestaande gebreken gekocht, waarvan de vorige eigenaar (monteur) op de hoogte moet zijn geweest.
Ondanks diverse pogingen hebben zij niet meer op mijn correspondentie gereageerd.
Waarschijnlijk dus een gang naar de rechter nodig.


Frank uit Zutphen

15-03-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus een mooie Volvo xc70 zien staan bij Vlashuizen en telefonisch contact gezocht over de auto. Auto had zeer weinig kilometers en was zeer scherp geprijsd. Teun was net terug van vakantie en de auto was net binnengekomen en hij zou me later die dag terugbellen om me meer te vertellen.

Ondertussen zelf wat onderzoek gedaan bij de garage waar de auto in onderhoud was geweest en auto bleek van de eerste eigenaar afkomstig en alles klopte en onderhoud volledig bekend. Later op de dag met Teun gebeld en telefonsch al een prijs besproken voor de Zafira die ik in wilde ruilen. De Volvo is keurig gereserveerd voor me en twee dagen later ben ik langs geweest om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Dit is goed bevallen en we zijn om tafel gaan zitten om de rest te bespreken. De vooraf afgesproken inruilprijs werd keurig gehandhaafd en het garantiepakket viel nog wat aan te passen aan onze eisen.

Auto twee weken later opgehaald en alles keurig afgehandeld.

Helaas viel een week of drie na de aankoop de lambdasonde uit en niet veel later de dynamo waardoor ik langs de kant van de weg stond. Dit is zeer adequaat opgelost door Teun die de volgende dag een vervangende auto liet komen en de Volvo op heeft gehaald. Alles keurig gerepareerd en kon later de Volvo weer ophalen.

Helaas moest ik daarna nog een keer gebruik maken van de garantie door een defecte centrale vergrendeling aan de passagierszijde. Hierover gebeld en vanwege de afstand Zutphen-Eindhoven besloten om een vervangend motortje op te laten sturen. Dit is keurig gebeurd en heb 'm in Zutphen in laten bouwen.

Inmiddels de auto een half jaar in bezit naar volle tevredenheid en ben zeer te spreken over Vlashuizen, inmiddels een andere naam OCB Eindhoven maar hetzelfde personeel!

Ben zeer over dit bedrijf te spreken en zou er zo weer een auto kopen. Alle punten tijdens de garantieperiode werden zonder commentaar allemaal opgelost.

Enig puntje van kritiek is dat de communicatie net iets vlotter zou mogen. Net even eerder bellen wat de status is van een reparatie bijvoorbeeld.


Ja, ik beveel dit aan