Beoordelingen Autobedrijf Vogel B.V.

9,2
16 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Ivan uit Alphen aan den rijn

17-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede en prettige begeleiding tijdens de aankoop van onze Volvo V40
Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Amsterdam

16-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands v70 gekocht, tot zo ver erg tevreden mee.
Mooie prijs! (Dat vind je niet in Amsterdam)
Rustige en vriendelijke verkoper Lekker nuchter

En kreeg allemaal kleine extraatjes
Erg leuk!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Bodegraven

16-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wijhe

01-06-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto,s
Rustige verkoper
Geen mogelijkheid over de prijs te onderhandelen .


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Wolvega

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: uitstekende service en vriendelijk personeel Nieuwe XC60 rijdt geweldig.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Aalsmeer

30-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats kwam mij vader deze auto tegen. De klantvriendelijkheid was goed, ik heb alleen telefonisch contact gehad en per mail. De auto had al snel een 190.000 km beurt nodig, bij de beurt bleek de achterste veer gebroken te zijn en het betrof een oude breuk. Er bleek ook een Powerbox in te zitten, welke geregeld een storing gaf. Dat vond ik een beetje jammer. Ik heb er geen contact over opgenomen. Verder ben ik zeer tevreden met het voertuig.


P.J. uit Heemskerk

30-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Vriezenveen

30-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en correcte mensen met oog voor detail


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Eerbeek

13-05-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In 2004 heb ik een Volvo V70 g3 LPG met 150.000 op de teller.
Onlangs heb ik een VW LT rolstoelbus gekocht en stond de teller van de Volvo op 438.000 km(of 439.000 km)
Doordat ik regelmatig onderhoud heb laten uitvoeren is deze km stand bereikt.
Behalve het plezierige contact met Marcel Vogel moet ik ook de monteur(Henk) een compliment maken.
Hij denk mee, verzint oplossingen voor te verhelpen mankementen.
Hij heeft ervoor gezorgd dat ik jarenlang bijna probleemloos heb kunnen rondrijden.
Was er iets, een telefoontje en/of een bezoek aan de werkplaats en er was aandacht en tijd voor de auto( en koffie voor mij)
Heb een aantal keren besproken met Marcel of het moment van inruilen al was aangebroken, hier kwam altijd een zo'n objectief mogelijk advies uit.
Nooit onder druk gezet om van auto te veranderen maar vooral meedenken met mij.
Met pijn in mijn hart heb ik mijn Volvo ingeruild.

Hoewel ik een 10 zou willen geven voor dit bedrijf, doe ik dat niet want er zijn altijd zaken de beter kunnen.
Geef je een 10 dan lijkt het of er geen verbeteringen mogelijk zijn.


Ja, ik beveel dit aan