Beoordelingen Autobedrijf Vortkamp

9,7
8 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Angela uit Enschede

02-09-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en gastvrij bedrijf, kreeg een lekker kopje koffie tijdens het wachten


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Ochtrupp??

31-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen met onze beide auto's ( Polo en Touran) bij deze garage en dat al meer dan 25 jaar! We zijn zeer tevreden over Vortkamp. Omdat je er al langer komt weet bijvoorbeeld dHr Schwering precies wat we willen en weet dat steeds weer waar te maken. Geweldig! Ik heb al meerdere vrienden Vortkamp aangeraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Enschede

30-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben sedert 2 jaar klant van uw bedrijf en dat tot volle tevredenheid.
Afspraak is afspraak, en voor een kleine reparatie wordt je altijd snel tussendoor geholpen.Goede bijkomstigheid is de aanwezigheid van Gerrit Nijhuis, die ook nog met de hem eigen humor de factuur correct vertaald.
Overigens wil ik hierbij niets tekort doen aan de vriendelijkheid van de overige personeelsleden.
Een tevreden klant.
Ruud van Alstede



Ja, ik beveel dit aan

Nijhuis Dienstverlening B.V. uit Enschede

29-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een net bedrijf die klant tevreden wil werken en ook doet, vooral binnen onze onderneming is tijd geld, ze komen de auto halen door een nette medewerker en brengen hem ook terug tevens word die nog effen gewassen.

service ik winst niet meer dat het ook bestond......


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Enschede

29-08-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Ochtrupp

06-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier zelf al minimaal 25 á 30 jaar; garage overgenomen van mijn schoonvader. Puur op basis van kennis en duitse Gründlichkeit"!
Zeer ter zake deskundig en verspillen geen geld als het niet nodig is, wat ik erg kan waarderen. Ga altijd graag naar deze garage. Ook de verkopers maken altijd een net en aardig praatje; je bent er geen nummer maar een klant. Ik waardeer deze Vortkamp enorm en ben een zeer tvreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een echt familiebedrijf waar service en klant tevredenheid nog hoog in het vaandel staan


Ja, ik beveel dit aan

Andreas uit Glanerbrug

29-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan