Beoordelingen Autobedrijf E. Struik

9,1
18 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Rob uit Deventer

17-08-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom bij Erik al langer over de vloer maar als we het hebben over service dan moet ik dit vertellen. Aangegeven dat er schurend geluid bij het remmen hoorbaar is. Erik geeft aan; kom maar naar de garage dan beperk je de schade. Krijg een leenauto mee en de volgende dag was mijn auto weer klaar [ wel 2uur werk in vakantietijd ] Dit noem ik flexibel en vooral SERVICE en daarom ga ik naar autobedrijf Erik Struik.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Olst

10-05-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik had een lastige storing wisselend ,maar zeer goed opgelost en de kosten vielen erg mee.. ze hebben er een vaste klant bij.


Ja, ik beveel dit aan

Jolan

24-04-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg prettig en direct geholpen na een brandend storingslampje onderweg. Geen gladde praatjes en een erg transparante werkplaats. Hier is een klant een mens en de koffie smaakte overigens heerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Peter van Welsen uit Deventer

12-02-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag voor het eerst bij Erik Struik geweest en hij heeft er een vaste klant bij. De eerste indruk is een nette receptie en een medewerker die service gericht is en met je meedenkt. Apk en aanverwante reparaties hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast vind ik het goed om te zien dat 'de service van vroeger' hier nog steeds hoog in het vaandel staat.
Al met al een succesvol bezoek geweest. De werkwijze binnen dit bedrijf is echt toegespitst op het aangaan van langdurige relaties en geen 'gladde jongenspraat'. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Boskamp

31-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto gekocht bij de voorganger van Erik,
En ben nu bij hem gebleven na zijn overname en tot alle tevredenheid.
Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel
wordt er zeer gewaardeerd als klant.
Erik en zijn personeel heel veel succes met het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

wilco uit schalkhaar

22-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier is een klant nog klant en staat de service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Colmschate

17-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij komen al lang bij Erik ,we zijn erg tevreden met de service en de klant vriendelijkheid.
Je kunt er altijd terecht en ze doen nergens moeilijk over.
Ik kan iedereen aanbevelen om daar een auto te kopen of je auto in onderhoud te doen. Tonnie en Annie Bijsterveld





Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Zwolle

25-05-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hermannus uit Den Nul

13-04-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht,transparant en geven blijk van oprechte belangstelling voor situatie klant.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wijhe

09-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan