Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
324 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 324 beoordelingen

Loeky uit Breukelen

02-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Amerongen

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij vossestein stond een Kia Magentis (2002) te koop. Gaan kijken en mee gereden. De auto uiteindelijk voor weinig geld gekocht. Desondanks werd de tijd genomen en alles is keurig afgehandeld volgens afspraak. Bij dit bedrijf had ik een goed gevoel. 'Gewoon' open en eerlijk over de auto. Aardige mensen. Corné en collega's bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dita

09-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de hulp na de schade aan onze auto. Als leek lukte het ons niet om de verzekeraar te overtuigen over de onbedoelde opgelopen motorische schade. Heel blij zijn wij dat Roelof voor ons contact heeft gezocht met de verzekering, hij kon de opgelopen schade technisch onderbouwen waardoor wij de dagwaarde terug hebben gekregen. Wij hebben zijn hulp erg gewaardeerd. Enorm bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit Geertruidenberg

03-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk hier mijn droomauto gevonden, een Saab 9-3 Aero XWD 2.8T V6. Echt een beest van een auto. Bij ons eerste bezoek voor een proefrit heel erg goed ontvangen door de heer Corne den Boer, waar aan wij konden merken dat dit niet alleen maar een verkoper van auto's is maar bovenal een LIEFHEBBER, en ja die hoofdletter kloppen. Na een proefrit en wat onderhandelingen en een goede bak koffie werd de deal besloten. We zouden onze trouwe 9-3 SS inruilen en een redelijk bedrag wat deze XWD waard is bij betalen. Ook hadden wij het over service ed omdat we er geen extra garantie bij kochten. De week er na de nieuwe Saab opgehaald en de oude met een traantje toch achter gelaten. Vanuit Nieuwer ter Aa over de provinciale weg naar Hilversum naar mijn vader. Werkelijk een big smile. Helaas toen we de snelweg op moesten naar Brabant een alarmerend lampje die aanschoot, Oil Pressure Low, try to make a safe stop. Hele weg naar huis billenknijpen want olie bijvullen was niet de oplossing. Toen we thuis waren was Vossestein al gesloten dus dan maar een mail aan de heer den Boer. Redelijk snel daarbij belde hij al, op zaterdagavond en zegde toe dit op te lossen. Op de maandag kwam er een oprijwagen om de Saab op te halen en hadden ze een Auris mee, automaat wat de Saab ook is, zelfs daar had Corne aan gedacht. Op de woensdag kwam ze zelf weer terug rijden en werd e Auris weer mee genomen. Dank je wel Corne den Boer en Vossestein voor deze geweldige service en de meer dan geweldige Saab. Een autobedrijf van liefhebbers voor liefhebbers!


Ja, ik beveel dit aan

piet uit leerdam

04-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf, ik moet zeggen; wat een aangename ervaring. Eerlijk, transparant en niet alleen aardig als ze iets willen verkopen. top!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Wassenaar

29-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had interesse in een Jaquar f-Type die te koop werd aangeboden, 1 uur later gebeld dat we een deal hadden en ik de auto morgen zou komen ophalen word ik een half uur later gebeld dat de auto verkocht is aan een andere klant.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf waar eerlijk zaken doen niet van toepassing is!!!


Fenna uit Vreeland

14-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed in meedenken over de beste oplossingen, sterk in de communicatie, geen onnodige reparaties en af en toe zo maar een (kosteloos) extraatje zoals een onverwachte wasbeurt van de auto. Wat wil je als klant nog meer?
Nog nooit zo'n fijne garage gehad!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Steenwijk

18-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super. Mijn zoon Wesley heeft zijn eerst auto gekocht op de dag dat hij de audi kwam halen stond hij blinkend en wel in de showroom. Een ervaring om nooit te vergeten Vossenstein had alles uit de kast gehaald, top. Corne bedankt voor deze geweldig positieve ervaring. Jammer dat jullie niet wat dichter bij Steenwijk zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Peter

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Smart ForFour gevonden om mijn vrouw te verassen voor onze trouwdag. Toen Corne dit hoorde stelde hij direct voor de auto met een mooie strik klaar te zetten. Het ophalen van de auto was een leuke ervaring. Heel klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia

28-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zet mijn zoontje van één jaar in de leenauto. Zet onderwijl per ongeluk met de centrale vergrendeling de auto op slot en laat de sleutel in de auto achter. Stom, stom, stom. Recept voor paniek. Maar niet voor de medewerkers van Vossestein. Ze waren razend snel bij me met de reservesleutel. Mijn auto APK gekeurd en al. Top mensen!


Ja, ik beveel dit aan