Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
310 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 310 beoordelingen

Rainer uit Hoofddorp

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Mercedes E400 Cabriolet bij Vossestein gekocht. Corné den Boer had alles prima geregeld. Van Proefrit tot aflevering een inruil was alles netjes een volgens afspraak. Bij de oplevering nog minheer Vossestein ontmoet.
De enkele klein minput is de lokatie qua bereikbaarheid. Toch een bedtje in the middle of nowhere mar met de aanbod en deskundigheid is dat geen problem.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Haaften

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een BMW Z4 gekocht uit 2006. Na uitgebreide testrit werden een aantal mankementen geconstateerd. Maar ook de verkoper gaf nog 2 mankementen op die verholpen zouden worden. Geen druk op de verkoop maar rust en vertrouwen. Auto is prima opgeleverd en enkele lakbeschadigingen zijn ongevraagd hersteld. Prima service. Alles verloopt zeer persoonlijk en plezierig en geeft veel vertrouwen in dit bedrijf. Ik zou dit bedrijf dan ook iedereen willen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ede

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een 7 persoons Ford S-Max. Uiteindelijk uitgekomen bij Vossestein waarbij wij goed zijn ontvangen, en na een proefrit onze vorige auto hebben ingeruild voor de S-Max. Wij bedanken Vossestein en medewerkers voor de snelle afhandeling en zeer goede en nette aflevering.

Wij hopen dat wij er weer jaren plezier van hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Siem uit Barneveld

01-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze Auto voor APK bij Vossestein. Voor 08.00u staat het hek al uitnodigend open. Keurig ontvangen bij receptie met een vriendelijk goedemorgen. 11.45u werd ik al gebeld dat de auto opgehaald kon worden. Hij stond al weer glimmend aan de weg en nog eens mooi gewassen ook!
Verbazing wordt nog groter als ik na de sleutels opgehaald te hebben instap…alles keurig gestofzuigd! Garage Vossestein, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Gin uit Hoofddorp

15-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken ben ik bij Vossestein een SC 430 gevonden.
Inruil, proefrit en after sales en service in de garage tot op heden zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Davey

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na op zoek te zijn geweest naar een Kia Cee'd, uitgekomen bij Vossestein. Vervolgens per mail een afspraak gemaakt en al snel een reactie terug dat we langs konden komen om de auto te komen bekijken. We zijn erg vriendelijk, professioneel en netjes geholpen door Jan. Uiteindelijk besloten de auto te kopen, wel met een paar puntjes van aandacht (waaronder een gat in de bestuurdersmat). Een week later stond de auto helemaal gepoetst en met nieuwe, originele Kia matten klaar in de showroom.

Direct na aankoop gemerkt dat de auto toch redelijk wat bandenlawaai maakte. Direct gebeld en vervolgens kosteloos 2 nieuwe banden gekregen waarna het probleem ook verdwenen is. Top service dus!

Klantvriendelijk staat bij Vossestein bovenaan en dat is in alles te merken (meedenkend en vriendelijk personeel en heerlijke koffie!). Erg aan te raden als je op zoek bent naar een occasion!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank jullie wel voor de prima service.

Nogmaals dank voor de snelle en fijne afhandeling.

Verder nog veel succes en goede zaken gewenst, maar op de wijze hoe jullie de zaken behartigen, komt dat zeker goed.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Breukelen

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In mijn beroep als business en executive coach kom in in aanraking met veel bedrijven. Velen kunnen een voorbeeld nemen aan hoe Vossestein het doet.

Al sinds 2007 tevreden klant bij dit bedrijf. Voor onderhoud van onze beide auto's en aankoop van een tweedehands auto. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik het bij de merkdealer te groot, te onpersoonlijk en te duur vond worden.

Vossestein is op alle vlakken het positieve tegendeel. Heel prettig contact, nette prijzen en een klantenservice waar je U tegen zegt. En als als er wat is lossen ze dat op een keurige klantgerichte manier op. Ze zetten echt dat stapje meer waar je als klant heel blij van wordt (Ik in ieder geval wel).

Ik breng mijn auto hier naartoe met een gerust hart en het volste vertrouwen dat het goed komt en dat er een nette prijs berekend wordt. Een heel fijn gevoel wat ik voorheen nooit had.

Ik kan dan ook geen negatief punt bedenken. Zelfs de lokatie niet. Erg goed te doen, zeker als je in Breukelen woont. Geen garage hiervoor kon aan hun tippen. Daarom voor alles een 10.

Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden. Voor koop en onderhoud. Ik hoop alleen dat het niet te druk wordt... :O)


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Steenderen

11-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gastvrij, deskundig, veelzijdig, juiste autosfeer, servicegericht en een instelling van "we komen er altijd wel uit samen", prettig team van liefhebbers waar je altijd welkom bent! "Goed volluk" zeggen wij dan in de Achterhoek dus op naar Nieuwer ter Aa(nrader)


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Amstelveen

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen bij de inruil en aankoop van mijn occasion. Dat alles in
een hartelijke en vriendelijke sfeer en zeer
professioneel.


Ja, ik beveel dit aan