Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
315 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 315 beoordelingen

Lydia

28-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zet mijn zoontje van één jaar in de leenauto. Zet onderwijl per ongeluk met de centrale vergrendeling de auto op slot en laat de sleutel in de auto achter. Stom, stom, stom. Recept voor paniek. Maar niet voor de medewerkers van Vossestein. Ze waren razend snel bij me met de reservesleutel. Mijn auto APK gekeurd en al. Top mensen!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ede

21-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de aanschaf van onze ford s-max waren er een paar kleine defecten welke in goede orde zijn opgelost. Super geregeld👍


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Bergen op Zoom

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en de service achteraf verdient een enorme pluim!!


Ja, ik beveel dit aan

Dinette uit Maartensdijk

09-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf om een auto te kopen. Komen afsprake n netjes na. En de polo voor een nette prijs gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit loenersloot

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel goed bedrijf voor onderhoud en als een ander auto of nieuwe auto of twee hands dus ik heb mijn 4 auto gekocht op 25-8-2017


Ja, ik beveel dit aan

Rainer uit Hoofddorp

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Mercedes E400 Cabriolet bij Vossestein gekocht. Corné den Boer had alles prima geregeld. Van Proefrit tot aflevering een inruil was alles netjes een volgens afspraak. Bij de oplevering nog minheer Vossestein ontmoet.
De enkele klein minput is de lokatie qua bereikbaarheid. Toch een bedtje in the middle of nowhere mar met de aanbod en deskundigheid is dat geen problem.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Haaften

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een BMW Z4 gekocht uit 2006. Na uitgebreide testrit werden een aantal mankementen geconstateerd. Maar ook de verkoper gaf nog 2 mankementen op die verholpen zouden worden. Geen druk op de verkoop maar rust en vertrouwen. Auto is prima opgeleverd en enkele lakbeschadigingen zijn ongevraagd hersteld. Prima service. Alles verloopt zeer persoonlijk en plezierig en geeft veel vertrouwen in dit bedrijf. Ik zou dit bedrijf dan ook iedereen willen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ede

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een 7 persoons Ford S-Max. Uiteindelijk uitgekomen bij Vossestein waarbij wij goed zijn ontvangen, en na een proefrit onze vorige auto hebben ingeruild voor de S-Max. Wij bedanken Vossestein en medewerkers voor de snelle afhandeling en zeer goede en nette aflevering.

Wij hopen dat wij er weer jaren plezier van hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Siem uit Barneveld

01-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze Auto voor APK bij Vossestein. Voor 08.00u staat het hek al uitnodigend open. Keurig ontvangen bij receptie met een vriendelijk goedemorgen. 11.45u werd ik al gebeld dat de auto opgehaald kon worden. Hij stond al weer glimmend aan de weg en nog eens mooi gewassen ook!
Verbazing wordt nog groter als ik na de sleutels opgehaald te hebben instap…alles keurig gestofzuigd! Garage Vossestein, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Gin uit Hoofddorp

15-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken ben ik bij Vossestein een SC 430 gevonden.
Inruil, proefrit en after sales en service in de garage tot op heden zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan