Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
317 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 317 beoordelingen

H uit Steenwijk

18-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super. Mijn zoon Wesley heeft zijn eerst auto gekocht op de dag dat hij de audi kwam halen stond hij blinkend en wel in de showroom. Een ervaring om nooit te vergeten Vossenstein had alles uit de kast gehaald, top. Corne bedankt voor deze geweldig positieve ervaring. Jammer dat jullie niet wat dichter bij Steenwijk zitten.


Ja, ik beveel dit aan

Peter

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Smart ForFour gevonden om mijn vrouw te verassen voor onze trouwdag. Toen Corne dit hoorde stelde hij direct voor de auto met een mooie strik klaar te zetten. Het ophalen van de auto was een leuke ervaring. Heel klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia

28-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zet mijn zoontje van één jaar in de leenauto. Zet onderwijl per ongeluk met de centrale vergrendeling de auto op slot en laat de sleutel in de auto achter. Stom, stom, stom. Recept voor paniek. Maar niet voor de medewerkers van Vossestein. Ze waren razend snel bij me met de reservesleutel. Mijn auto APK gekeurd en al. Top mensen!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ede

21-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de aanschaf van onze ford s-max waren er een paar kleine defecten welke in goede orde zijn opgelost. Super geregeld👍


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Bergen op Zoom

12-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en de service achteraf verdient een enorme pluim!!


Ja, ik beveel dit aan

Dinette uit Maartensdijk

09-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf om een auto te kopen. Komen afsprake n netjes na. En de polo voor een nette prijs gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit loenersloot

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel goed bedrijf voor onderhoud en als een ander auto of nieuwe auto of twee hands dus ik heb mijn 4 auto gekocht op 25-8-2017


Ja, ik beveel dit aan

Rainer uit Hoofddorp

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Mercedes E400 Cabriolet bij Vossestein gekocht. Corné den Boer had alles prima geregeld. Van Proefrit tot aflevering een inruil was alles netjes een volgens afspraak. Bij de oplevering nog minheer Vossestein ontmoet.
De enkele klein minput is de lokatie qua bereikbaarheid. Toch een bedtje in the middle of nowhere mar met de aanbod en deskundigheid is dat geen problem.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Haaften

13-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een BMW Z4 gekocht uit 2006. Na uitgebreide testrit werden een aantal mankementen geconstateerd. Maar ook de verkoper gaf nog 2 mankementen op die verholpen zouden worden. Geen druk op de verkoop maar rust en vertrouwen. Auto is prima opgeleverd en enkele lakbeschadigingen zijn ongevraagd hersteld. Prima service. Alles verloopt zeer persoonlijk en plezierig en geeft veel vertrouwen in dit bedrijf. Ik zou dit bedrijf dan ook iedereen willen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ede

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een 7 persoons Ford S-Max. Uiteindelijk uitgekomen bij Vossestein waarbij wij goed zijn ontvangen, en na een proefrit onze vorige auto hebben ingeruild voor de S-Max. Wij bedanken Vossestein en medewerkers voor de snelle afhandeling en zeer goede en nette aflevering.

Wij hopen dat wij er weer jaren plezier van hebben.


Ja, ik beveel dit aan