Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
334 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 334 beoordelingen

Rene uit Den Bosch

25-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier begin oktober een auto gekocht tot volle tevredenheid. De inruil en verkoop kwam tot stand op basis van wederzijds respect en vertrouwen! Mijns inziens nog steeds een van de belangrijkste ingrediënten bij aanschaf van een auto. Hartelijk dank Jan, ik geniet nog iedere dag van mijn nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

cees uit KOCKENGEN

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Ik ben al meer dan 30 jaar met plezier klant. Een topper!!!!


Ja, ik beveel dit aan

WIM uit Loenen aan de Vecht

26-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkelijk zonder overdrijving een geweldig bedrijf waar je voor aankoop en onderhoud het best op je plek bent. Vriendelijke mensen die altijd onder alle omstandigheden paraat staan. Zij krijgen van mij het predicaat EERLIJK en BETROUWBAAR en mijn advies ervaar het zelf!


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit loenen aan de vecht

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom weer een mooie en betrouwbare auto gekocht bij auto bedrijf Vossestein onder deskundige leiding van Jan Vossestein en Roelof Lagerweij.
Het service niveau is van ongekende klasse, de auto bevalt prima, de medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.Kortom wij bevelen dit bedrijf van harte aan om Uw auto te kopen en te onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit HILVERSUM

22-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professionele en prettige medewerkers. Als klant voel je je koning. Keurige afhandeling van mijn aankoop van auto. Kan de heer Vossestein en collega's zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Bijvoet

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Vossestein wordt je nog echt als een klant behandeld.
Ze zijn vriendelijk nemen de tijd dringen zich niet op. Ik ben al jaren klant. Als je klant bent en je hebt een probleem, dan doen ze er alles aan om het zo snel als mogelijk op te lossen. Ik heb vandaag een VW Beetle cabrio gekocht en mocht hem als direct meenemen.
Top Service. Bedankt Corné. Kunnen vandaag al lekker rijden en genieten van het mooie weer.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nieuwer ter Aa

11-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van een bestelauto om onze complexe verhuizing te kunnen versnellen en te kunnen voltooien en dat nog GRATIS ook Heel mooi gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit Hoofddorp

02-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag een Volvo V60 gekocht. Super service, klantvriendelijk en een top auto in top conditie afgeleverd. Team Vossenstein, ontzettend bedankt voor hete arm welkom en de top service.

Gr Fam Bent


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Genemuiden

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Vossestein een 2e hands Golf gekocht. Na 6 maand problemen met de koppeling en de ketting, en dit is zeer netjes opgelost!!
Terwijl ik eigenlijk geen garantie meer had.

Hier vindt je een betrouwbaar en nette service!


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Vinkeveen

30-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand voor de tweede keer een tweedehands auto aangeschaft bij Vossestein.

Ik was op zoek naar een auto die aan bepaalde voorwaarde moest voldoen en had dan ook een auto gezien die mij wel aan stond. Na een kort gesprek, mijn situatie, eisen en wensen uitgelegd te hebben en aangegeven dat ik interesse had in een Renault Megane werd dit mij sterk afgeraden. Dit omdat naar de mening van de verkoper mijn eisen en wensen niet aansloten bij die auto.

Aan de hand van mijn eisen en wensen heeft de verkoper mij een andere auto laten proefrijden waarvan hij dacht dat dit beter bij mij zou passen(volkswagen golf variant). In eerste instantie was ik wat terughoudend want ik kwam toch voor een andere auto dan waarin ik een proefrit ging maken.

Inmiddels rij ik al enkele weken in mijn nieuwe auto ( ja ik heb de voorgestelde auto gekocht!) kan ik zeggen dat de verkoper mijn eisen en wensen perfect heeft kunnen omzetten tot de auto waar ik naar op zoek was. Letterlijk alle eisen en wensen worden voldaan met deze auto.

Zelfs een klein mankement is door Vossestein direct opgelost binnen een zeer strak tijds bestek aangezien ik de auto bijzonder snel weer nodig had.

Om de boven genoemde redenen zou ik Vossestein aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een auto garage waar je op kan vertrouwen. Dit voor zowel onderhoud als voor het aankopen van een gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan