Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
337 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 337 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Maartensdijk

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zochten een kleine 2e auto en gaven onze wensen door aan Vossestein. Binnen een half uur werden we gebeld over het aanbod. Meteen wezen kijken. Hartelijke ontvangst, goede uitleg, prima contact. Auto gekocht en later opgehaald. Blinkende occasion voor een mooie prijs! We genieten er ondertussen al weken van!


Ja, ik beveel dit aan

Arie en lia uit Nederhorst den berg

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december aan de verkoop gevraagd,of ze willen uitkijken naar een gebruikte Renault espace van 2015,eind december werden we gebeld door Jan Vossestein
Dat hij er een op het oog had proefrit gemaakt was prima
Inruil oude espace prima geregeld,aflevering was perfect,
Gelijk de auto verzekerd via Vossestein ook dat kan daar!
Dus geen gein voor een gebruikte auto naar Vossestein


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De auto van mijn echtgenote en mijn eigen auto hier gekocht. En allebei hier in onderhoud. Top service, een warm welkom, een goed gesprek en een gezellige sfeer is hier gegarandeerd. Wat een mooi bedrijf is dit, met prachtige auto,s.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Bosch

25-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier begin oktober een auto gekocht tot volle tevredenheid. De inruil en verkoop kwam tot stand op basis van wederzijds respect en vertrouwen! Mijns inziens nog steeds een van de belangrijkste ingrediënten bij aanschaf van een auto. Hartelijk dank Jan, ik geniet nog iedere dag van mijn nieuwe aanwinst!


Ja, ik beveel dit aan

cees uit KOCKENGEN

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Ik ben al meer dan 30 jaar met plezier klant. Een topper!!!!


Ja, ik beveel dit aan

WIM uit Loenen aan de Vecht

26-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkelijk zonder overdrijving een geweldig bedrijf waar je voor aankoop en onderhoud het best op je plek bent. Vriendelijke mensen die altijd onder alle omstandigheden paraat staan. Zij krijgen van mij het predicaat EERLIJK en BETROUWBAAR en mijn advies ervaar het zelf!


Ja, ik beveel dit aan

A.W. uit loenen aan de vecht

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wederom weer een mooie en betrouwbare auto gekocht bij auto bedrijf Vossestein onder deskundige leiding van Jan Vossestein en Roelof Lagerweij.
Het service niveau is van ongekende klasse, de auto bevalt prima, de medewerkers zijn deskundig en vriendelijk.Kortom wij bevelen dit bedrijf van harte aan om Uw auto te kopen en te onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit HILVERSUM

22-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professionele en prettige medewerkers. Als klant voel je je koning. Keurige afhandeling van mijn aankoop van auto. Kan de heer Vossestein en collega's zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Bijvoet

03-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Vossestein wordt je nog echt als een klant behandeld.
Ze zijn vriendelijk nemen de tijd dringen zich niet op. Ik ben al jaren klant. Als je klant bent en je hebt een probleem, dan doen ze er alles aan om het zo snel als mogelijk op te lossen. Ik heb vandaag een VW Beetle cabrio gekocht en mocht hem als direct meenemen.
Top Service. Bedankt Corné. Kunnen vandaag al lekker rijden en genieten van het mooie weer.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nieuwer ter Aa

11-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van een bestelauto om onze complexe verhuizing te kunnen versnellen en te kunnen voltooien en dat nog GRATIS ook Heel mooi gedaan


Ja, ik beveel dit aan