Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
338 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 338 beoordelingen

Kees uit Nieuwer ter Aa

11-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van een bestelauto om onze complexe verhuizing te kunnen versnellen en te kunnen voltooien en dat nog GRATIS ook Heel mooi gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit Hoofddorp

02-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag een Volvo V60 gekocht. Super service, klantvriendelijk en een top auto in top conditie afgeleverd. Team Vossenstein, ontzettend bedankt voor hete arm welkom en de top service.

Gr Fam Bent


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Genemuiden

04-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Vossestein een 2e hands Golf gekocht. Na 6 maand problemen met de koppeling en de ketting, en dit is zeer netjes opgelost!!
Terwijl ik eigenlijk geen garantie meer had.

Hier vindt je een betrouwbaar en nette service!


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Vinkeveen

30-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen maand voor de tweede keer een tweedehands auto aangeschaft bij Vossestein.

Ik was op zoek naar een auto die aan bepaalde voorwaarde moest voldoen en had dan ook een auto gezien die mij wel aan stond. Na een kort gesprek, mijn situatie, eisen en wensen uitgelegd te hebben en aangegeven dat ik interesse had in een Renault Megane werd dit mij sterk afgeraden. Dit omdat naar de mening van de verkoper mijn eisen en wensen niet aansloten bij die auto.

Aan de hand van mijn eisen en wensen heeft de verkoper mij een andere auto laten proefrijden waarvan hij dacht dat dit beter bij mij zou passen(volkswagen golf variant). In eerste instantie was ik wat terughoudend want ik kwam toch voor een andere auto dan waarin ik een proefrit ging maken.

Inmiddels rij ik al enkele weken in mijn nieuwe auto ( ja ik heb de voorgestelde auto gekocht!) kan ik zeggen dat de verkoper mijn eisen en wensen perfect heeft kunnen omzetten tot de auto waar ik naar op zoek was. Letterlijk alle eisen en wensen worden voldaan met deze auto.

Zelfs een klein mankement is door Vossestein direct opgelost binnen een zeer strak tijds bestek aangezien ik de auto bijzonder snel weer nodig had.

Om de boven genoemde redenen zou ik Vossestein aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een auto garage waar je op kan vertrouwen. Dit voor zowel onderhoud als voor het aankopen van een gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Loeky uit Breukelen

02-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Amerongen

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij vossestein stond een Kia Magentis (2002) te koop. Gaan kijken en mee gereden. De auto uiteindelijk voor weinig geld gekocht. Desondanks werd de tijd genomen en alles is keurig afgehandeld volgens afspraak. Bij dit bedrijf had ik een goed gevoel. 'Gewoon' open en eerlijk over de auto. Aardige mensen. Corné en collega's bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dita

09-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de hulp na de schade aan onze auto. Als leek lukte het ons niet om de verzekeraar te overtuigen over de onbedoelde opgelopen motorische schade. Heel blij zijn wij dat Roelof voor ons contact heeft gezocht met de verzekering, hij kon de opgelopen schade technisch onderbouwen waardoor wij de dagwaarde terug hebben gekregen. Wij hebben zijn hulp erg gewaardeerd. Enorm bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit Geertruidenberg

03-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk hier mijn droomauto gevonden, een Saab 9-3 Aero XWD 2.8T V6. Echt een beest van een auto. Bij ons eerste bezoek voor een proefrit heel erg goed ontvangen door de heer Corne den Boer, waar aan wij konden merken dat dit niet alleen maar een verkoper van auto's is maar bovenal een LIEFHEBBER, en ja die hoofdletter kloppen. Na een proefrit en wat onderhandelingen en een goede bak koffie werd de deal besloten. We zouden onze trouwe 9-3 SS inruilen en een redelijk bedrag wat deze XWD waard is bij betalen. Ook hadden wij het over service ed omdat we er geen extra garantie bij kochten. De week er na de nieuwe Saab opgehaald en de oude met een traantje toch achter gelaten. Vanuit Nieuwer ter Aa over de provinciale weg naar Hilversum naar mijn vader. Werkelijk een big smile. Helaas toen we de snelweg op moesten naar Brabant een alarmerend lampje die aanschoot, Oil Pressure Low, try to make a safe stop. Hele weg naar huis billenknijpen want olie bijvullen was niet de oplossing. Toen we thuis waren was Vossestein al gesloten dus dan maar een mail aan de heer den Boer. Redelijk snel daarbij belde hij al, op zaterdagavond en zegde toe dit op te lossen. Op de maandag kwam er een oprijwagen om de Saab op te halen en hadden ze een Auris mee, automaat wat de Saab ook is, zelfs daar had Corne aan gedacht. Op de woensdag kwam ze zelf weer terug rijden en werd e Auris weer mee genomen. Dank je wel Corne den Boer en Vossestein voor deze geweldige service en de meer dan geweldige Saab. Een autobedrijf van liefhebbers voor liefhebbers!


Ja, ik beveel dit aan

piet uit leerdam

04-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf, ik moet zeggen; wat een aangename ervaring. Eerlijk, transparant en niet alleen aardig als ze iets willen verkopen. top!!


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Wassenaar

29-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had interesse in een Jaquar f-Type die te koop werd aangeboden, 1 uur later gebeld dat we een deal hadden en ik de auto morgen zou komen ophalen word ik een half uur later gebeld dat de auto verkocht is aan een andere klant.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf waar eerlijk zaken doen niet van toepassing is!!!