Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,8
338 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
321 t/m 330 van 338 beoordelingen

Joost uit Elst

04-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Men word vriendelijk te woord gestaan, en serieus genomen. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald en ik ben zeer te spreken over de service.
Auto is keurig naar wens klaar gezet in de showroom, ruim binnen de afgesproken tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Breukelen

02-07-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Vossesteijn. Vriendelijk en deskundig personeel, goede en snelle service. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nunspeet

30-06-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren werd mijn Porsche na een garantieafhandeling die buiten de schuld van Vossestein erg lang heeft geduurd (wet van Murphy ging volledig op) keurig thuis gebracht, binnen en buiten in showroomconditie en ook nog eens keurig afgetankt. Zoiets maak je zelden mee. Vossestein heeft er ALLES aan gedaan om het lastige probleem perfect op te lossen en dat zonder enig gezeur. Goed bezig zou ik zeggen. Een super adres voor een gebruikte Porsche!


Ja, ik beveel dit aan

yolanda uit nieuwer ter aa

25-06-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend, zeer persoonlijk en toegewijd.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Huizen

20-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik hen het niet zo op autoverkopers maar nadat onze dochter de Smart van mijn vrouw in de prak had gereden moest ik op zoek naar vervanging.
Met dit bedrijf wilde ik meteen zaken doen, prettig in de omgang en goudeerlijk. complimenten voor Jan Vossestein en zijn mannen, voortaan ga ik als eerste hier kijken.


Ja, ik beveel dit aan

B.E.

18-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werd bij de aankoop van mijn auto geholpen door vriendelijk personeel en kreeg een zeer scherp aanbod. Binnen korte tijd was de koop gesloten. Zodra mijn auto aan vervanging toe is zal ik zeker weer bij Autobedrijf Vossestein langs gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Corne uit Vleuten

29-05-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kas uit Benschop

25-05-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was er nog nooit geweest, maar vanaf het moment dat ik het bedrijf binnen kwam straalde het zekerheid en professionaliteit uit zodat het vanzelfsprekend was dat ik hier mijn auto ging kopen.
Over de service weet ik nog niet veel omdat ik de auto gisteren pas gehaald heb.


Ja, ik beveel dit aan

jarno uit lelystad

17-05-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: positief klantvriendelijk onze 3de auto er nu vandaan en de service is geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Helmond

14-05-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan