Beoordelingen Autobedrijf Vruggink

8,9
766 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 766 beoordelingen

Arjan uit Westendorp

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Snel , correct, vakkundig , vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Eddie uit Zelhem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk.
Gewoon een goede garage !!


Ja, ik beveel dit aan

bennie uit Doetinchem

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Halle

15-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Terborg

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Harreveld

15-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je word er eerlijk behandeld. Vakkundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

S.R. uit Varsselder

15-11-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kan helaas geen oordeel over het bedrijf geven. Ben door een andere Bosch garage naar Vruggink door verwezen. Deze hadden goede relaties en ervaringen met Vr. Ik wilde graag een Skoda Roomster kopen en mijn auto inruilen. Zeer positieve reacties "overall" van dit bedrijf ingewonnen. Echter een zeer kwalijke "verkoopleider" getroffen. Ongeïnteresseerd en weinig bekend met historie van de auto's en het merk. Totaal niet empathisch naar de evt. koper en zeker geen klantenbinder. Eerder een klanten wegjager. Ik heb daardoor ook besloten geen auto te kopen. Ik heb dit per E-mail doorgegeven. MM, geen snoepje van choco, maar "verkoopleider", nam niet de moeite te reageren.
Echter, een paar dagen later kreeg ik bericht van de eigenaar van Vruggink. Verontschuldigde zich voor de behandeling die ik van de man had gehad. Ben later terug geweest om eea. nog eens te bespreken. Sneu voor beide partijen dat ik de Roomster niet gekocht heb.
Wel begreep ik dat meerdere mensen een negatieve ervaring met betreffende "verkoper" hadden gehad.
In het gesprek met de heer Vruggink bespeurde ik duidelijk de info die ik over het bedrijf had ingewonnen.
Positief!! Echt 8erhoekse degelijkheid. No nonsense behandeling, vriendelijk en gastvrij. Jammer dat één persoon zoveel kwaad kan doen.
Bij deze wil ik dit bedrijf toch bij de mensen die ook een negatieve ervaring met "verkoper" MM hebben gehad aan bevelen. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een Skoda! Ondanks dat ik een andere auto heb gekocht, heb ik mijn bezoek aan dit bedrijf als erg positief ervaren.
Echt 8erhoek. SRZ.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Vorden

14-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al lange tijd vaste en tevreden klant, goeie service en flexibel. Mocht de auto zondag al brengen buiten de openingstijden om zodat ze maandag gelijk konden beginnen, goeie service vind ik dat.


Ja, ik beveel dit aan

Lidy uit Toldijk

13-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Doetinchem

11-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: "Degelijke" garage met aandacht voor service en klantgerichtheid.


Ja, ik beveel dit aan