Beoordelingen Autobedrijf W. Bouman BV

9,1
296 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 296 beoordelingen

Piet uit Gouda

20-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ingmar uit Mijnsheerenland

19-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Advies gevraagd en gekregen m.b.t. het vervangen en inleren van autosleutel van van een Opel corsa c met transponder. Dank voor de snelle reactie en advies.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben net onze nieuwe VW Polo mee naar huis genomen, gekocht bij Autobedrijf Wout Bouman. We zijn professioneel en erg vriendelijk geholpen door Ruud. Alle tijd voor onze vragen. Gastvrije ontvangst met een kopje koffie en de auto is superschoon afgeleverd met als verrassing nog een presentje. We komen hier graag weer terug! (Hoewel we natuurlijk hopen dat dit nog even duurt 😉)


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Spijkenisse

29-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is een aanrader!!!! Zeer warm ontvangst met een kopje koffie. Na een zeer snelle diagnose was het probleem van mijn Volkswagen eos (cabriolet/achterklep) bekend en binnen een uur verholpen zoals afgesproken. Ik ben zeer te vreden over de prijs en kwaliteit. Als het nodig is kom ik bij jullie terug. Autobedrijf Wout Bouman........Bedankt !!!!

Groetjes Bryan uit Spijkenisse


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Roermond

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een maand geleden een Opel Astra er gekocht. Ik kwam in contact met Ruud bouman een zeer vriendelijke man en kwam zeer vertrouwbaar over. Heel snel waren we over de prijs eens de auto hebben ze netjes afgeleverd zoals afgesproken. Na een paar dagen rijden en even ermee bij de garage mee zijn geweest bleek dat de auto olie lekte tussen het motorblok en de versnellingsbak.. Ik heb toen contact met Ruud over opgenomen ik heb de auto de zelfde dag de auto nog kunnen terug brengen en het werd opgelost. ( kapotte kering ). Ik heb vaker auto s gekocht bij bedrijven maar ik heb nog nooit zo n goed en eerlijk bedrijf gezien als dit bedrijf!!! Ze denken teminste ook aan hun klanten.. Petje af su6 verder met de verkoop van jullie auto s..

Groet Kevin


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Koog aan de Zaan

10-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op 16 juni hebben wij een VWGolf 16 TDI gekocht in een garagebedrijf te Zaandam. De auto is van 2011 en ingevoerd in 2014. Na een proefrit waren wij er over uit. Prima auto. Omdat wij al verschillende keren onze oude golf van 1997 daar hebben laten repareren besloten wij om de auto te kopen. De verkoper gaf aan dat er 1 sleutel bij de auto was maar dat hij een 2e sleutel had die alleen nog ingelezen moest worden en dat ging hij regelen. Dat lukte niet dus wij met de auto naar de VW dealer. Ook daar lukte inlezen niet. Foute boel de auto starte wel met de 1e sleutelaar je kon er het portier niet mee openen. Als er nu storing in de auto zou zijn zou alles uitvallen en is het portier niet meer te openen. In dat geval gaf de dealer aan dat er dan een nieuwe identiteit in moest komen. Alles vervangen en de kosten € 3250,-. Op internet zo'n zelfde verhaal gelezen daar is hetzelfde probleem opgelost bij Autobedrijf Wout Bouman. Na een zeer deskundig en vriendelijk gesprek auto gebracht. Het probleem is daar opgelost. Wij hebben nu 2 goed werkende sleutels. Ook kunnen wij het portier gewoon weer met de sleutel open maken. Alle lof voor Iwan Kennis van Autobedrijf Wout Bouman !!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Koog aan de Zaan

10-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op 16 juni hebben wij een VWGolf 16 TDI gekocht in een garagebedrijf te Zaandam. De auto is van 2011 en ingevoerd in 2014. Na een proefrit waren wij er over uit. Prima auto. Omdat wij al verschillende keren onze oude golf van 1997 daar hebben laten repareren besloten wij om de auto te kopen. De verkoper gaf aan dat er 1 sleutel bij de auto was maar dat hij een 2e sleutel had die alleen nog ingelezen moest worden en dat ging hij regelen. Dat lukte niet dus wij met de auto naar de VW dealer. Ook daar lukte inlezen niet. Foute boel de auto starte wel met de 1e sleutelaar je kon er het portier niet mee openen. Als er nu storing in de auto zou zijn zou alles uitvallen en is het portier niet meer te openen. In dat geval gaf de dealer aan dat er dan een nieuwe identiteit in moest komen. Alles vervangen en de kosten € 3250,-. Op internet zo'n zelfde verhaal gelezen daar is hetzelfde probleem opgelost bij Autobedrijf Wout Bouman. Na een zeer deskundig en vriendelijk gesprek auto gebracht. Het probleem is daar opgelost. Wij hebben nu 2 goed werkende sleutels. Ook kunnen wij het portier gewoon weer met de sleutel open maken. Alle lof voor Iwan Kennis van Autobedrijf Wout Bouman !!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Koog aan de Zaan

08-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 16 juni 2017 hebben wij een VW Golf 16 TDI gekocht in een garagebedrijf te Zaandam. De auto is van 2011 en ingevoerd in 2014. Na een proefrit waren wij erover uit. Prima auto. Omdat wij al verschillende keren onze oude Golf van 1997 daar hebben laten repareren. Besloten wij de auto te kopen. De verkoper gaf aan dat er 1 sleutel bij de auto was maar dat hij een 2e sleutel had die alleen nog ingelezen moest worden en dat ging hij regelen. Dat lukte niet dus wij met de auto naar de VW dealer. Foute boel de auto starte wel met de 1e sleutel maar de deur gewoon met het deurslot open doen ging niet. In de auto zaten onderdelen die niet herkent werden bij de dealer.Als er storing in de auto zou zijn zou alles uitvallen en is de deur ook niet meer te openen. In dat geval gaf de dealer aan moest er een nieuwe identiteit in komen dat betekent alles vervangen en de kosten zouden zijn € 3350,--.Op internet door toeval een bericht gelezen met ongeveer hetzelfde probleem. Dat probleem werd door autobedrijf Wout Bouman opgelost. Na een zeer vriendelijk en deskundig gesprek de auto daar gebracht. Het probleem is nu opgelost. Wij hebben nu 2 goedwerkende sleutels die perfect werken. Ook kunnen wij de deur weer gewoon als dat nodig is met de sleutel open maken. Alle lof voor Iwan Kettis van Autobedrijf Wout Bouman. Super bedankt voor alles !!!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Rosmalen

06-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik doorgestuurd was door een erkende dealer, die pas de motor had uitgelezen en mij vertelde dat de BSI die de airco aanstuurde kapot was.
Kon ik nog eens de motor laten uitlezen door Wout Bouman (was ik niet zo blij mee) maar achteraf was dit ook de juiste keuze.
Want de BSI bleek helemaal niet stuk te zijn, moet je toch eens voorstellen als ik het had laten vervangen bij de dealer voor bijna 700 euro plus maak kosten terwijl het niet hoefde.
Bleek achteraf dat het de airco compressor was.
Ik kan aan alle mensen vertellen dat ze beter het uitlezen door Wout Bouman kunnen laten doen.
Want ze lezen en testte mijn auto grondiger dan welke dealer bedrijf dan ook, wat weer resulteerde in de juiste diagnose en mij duidelijk werd uitgelegd wat er gemaakt moest worden, met een duidelijk prijs opgave.
Ik ben dan ook zeer tevreden over Wout Bouman en de service was uitstekend.
Ik kan alleen maar zeggen wanneer ik weer problemen heb met mijn auto.
Ik meteen naar Wout Bouman ga in plaats van naar een dealer, die de de verkeerde of onjuiste diagnose stelt. Wat weer resulteert in hoger kosten terwijl het onnodig is
Dus bij deze wil ik alle medewerkers van Wout Bouman bedanken voor al hun medewerking en service
DANK JE WEL :-)


Ja, ik beveel dit aan