Beoordelingen Autobedrijf W. Bouman BV

9,1
265 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 265 beoordelingen

Sufyan uit Amsterdam

09-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een originele cruise control laten inbouwen voor een opel combo. Ik ben er zeer tevreden over. De cruise control werkt prima! Naast een goede dienstverlening een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

alex uit almere

05-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gevoel van zeer welkom. Had problemen met elektronica (A6). Helemaal weer o.k. Netjes, prijs/prestatie dik in orde. Verstand van zaken en als adoptie mogelijk is, doen ze geen dure nieuwe onderdelen. Kunnen Audio dealers wat van leren!


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Den Haag

30-01-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb in mijn Fiesta mk7 de originele cruise control laten plaatsen. Ik ben er helemaal blij mee. Het is uitstekend uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Bonaire

24-01-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: HIj doet 't weer!!!!
Na drie maanden stil te hebben gestaan, start mijn autootje weer!
Dank aan Iwan, voor zijn geduld om mij elke keer weer via de email alles uit te leggen!
Ik woon op Bonaire,dus geen kans dat ik een nieuwe auto zou kopen bij hen, toch elke keer uiterst deskundig, adequaat en snel antwoord!! Super service!!!!

IWAN IS MIJ HELD!!!

Warme groet vanaf Bonaire


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Bonaire

22-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topervaring!! Super service!! IK woon in het buitenland, heb eeb Renault Kangoo naar hier geïmporteerd en hier is geen Renaultdealer. Maar ik heb wel een groot probleem! Een auto die dan wel,/dan niet wil starten. Erg vervelend! Schijnt electronisch probleem te zijn. Heb contact opgenomen met Wout Bouman, probleem voorgelegd en zij denken echt mee en verlenen topservice. Het bestelde onderdeel is nu hier inmiddels op 't eiland, morgen wordt het ingebouwd (gelukkig iemand gevonden die daar verstand van heeft). En dan hoop ik dat mn geliefde autootje weer gaan snorren!! spannend dus morgen, ik hou jullie hier even op de hoogte. Bedankt Iwan, voor het inlevingsvermogen van je klant, voor het meedenken en voor het super snelle antwoorden van mijn vele emails!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Nieuwegein

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

henk uit leek(gron)

19-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tevreden over de aankoop van een bmw 325.
betrouwbaar bedryf. gemaakte afspraken met ruud zyn in het geheel nagekomen.
een goed 2017 toegewenst.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Schijndel

18-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Sliedrecht

18-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Den haag

15-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan