Beoordelingen Autobedrijf W. Bouman BV

9,0
558 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 558 beoordelingen

Kees uit Wijk en Aalburg

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage. Ze doen wat je vraagt en geven prima informatie en begeleiding tijdens en over de reparatie. Top geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

stef uit Arnhem

04-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb er een auto gekocht met garantie ik heb een keer een reparatie aan de auto gehad.
dit is direct vakkundig verholpen.
een prima bedrijf vooral rud bouman een rustige man die altijd netjes is en een vakman is.

ga zo door top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

stef uit Arnhem

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: dit bedrijf is zeer goed
zes maanden geleden een Mercedes gekocht zeer netjes afgeleverd door Rud Bouman een zeer vriendelijke en rustig persoon.
afgelopen week wat problemen met de mercedes heb contact opgenomen met Rud die zij dat ik de volgende dag direct kon komen om het op te lossen is die dag direct verholpen zeer netjes onderdelen vernieuwd
daarom wil ik graag rud boumans nogmaals bedanken voor de goede service ga zo door

met vriendelijke groet
s.van der meijde
arnhem


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Rijswijk

28-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Wijk en aalburg

22-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb al jarenlang goede ervaringen met autobedrijf Wout Bouman. Zeer deskundige monteurs, klantvriendelijke en correcte behandeling zowel door personeel als de eigenaars.


Ja, ik beveel dit aan

Antonio uit Gemonde

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Wijk en aalburg

19-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig super service netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Wijchen

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij veel autobedrijven binnen geweest maar nog nooit met zo een prettige indruk huiswaarts gekeerd. Eerlijke voorlichting, supervroendelijk en mooie showroom. Auto gekocht. Zeer aan te bevelen en mooie occassions ! Wout en zusje bedankt 👍


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Bleiswijk

14-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan