Beoordelingen Autobedrijf W. Bouman BV

9,0
572 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
551 t/m 560 van 572 beoordelingen

Arjan uit ZW Nederland

30-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een nette Volkswagen Polo in een bepaalde kleur en die heb ik bij Bouman BV gevonden. Wij hebben de auto nu 2 weken en ongeveer 1500 KM gereden en geen bijzonderheden meegemaakt, hij bevalt uitstekend!

Wij wonen bijna 2 uur rijden van Bouman BV vandaan maar dat was het zeker waard en nog geen moment spijt van gehad. Vinden het een zeer vriendelijk familie bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn en hopen er nog vaak te komen.










Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

20-09-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2011
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit wijk en aalburg

24-04-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ik er mijn nieuwe auto heb gekocht en er super goed ben geholpen


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Wijk en Aalburg

18-04-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het een fantastische garage is. Goede kwaliteit, redelijke prijzen en een uitmuntende service.


Ja, ik beveel dit aan

Hesther uit Wijk en Aalburg

10-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zij zowel een goede service als prijs hanteren. Al het personeel is vakbekwaam en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Andr? uit Zuilichem

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De service is heel goed en ze staan altijd voor ons klaar.


Ja, ik beveel dit aan

jerry uit heiloo

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Woudrichem

28-03-2011
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik hier altijd heel goed wordt behandeld, men altijd vriendelijk is en de service heel erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Gijsbert uit Wijk en Aalburg

24-03-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het een deskundig en gezellig familie bedrijf is en zeer vakkundig en zeer sevice gericht.


Ja, ik beveel dit aan