Beoordelingen Autobedrijf W. Bouman BV

9,0
583 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
571 t/m 580 van 583 beoordelingen

Gijsbert uit Wijk en Aalburg

24-03-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het een deskundig en gezellig familie bedrijf is en zeer vakkundig en zeer sevice gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Nieuwkuijk

17-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze een topservice verlenen!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Den Dungen

17-03-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ze uitblinken in service,deskundigheid,flexibiliteit maar vooral in vriendelijkheid !!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Elshout

16-03-2011
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: het bedrijf je persoonlijk aandacht geeft, vriendelijk blijft en topservice biedt!


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Wijk en Aalburg

16-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wout Bouman een uitstekend autobedrijf is dat altijd behulpzaam is en een goede service biedt. Ze hebben veel deskundigheid in huis!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik er laatst een occasion heb gekocht. Ik ben erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Noortje uit Waalwijk

16-03-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze bij Bouman altijd klaarstaan, goede service verlenen ?n je auto pico bello in orde maken!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben

16-03-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Wijk en Aalburg

15-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het een perfecte service heeft en altijd klaar staat voor zijn klanten, deskundig zijn en de prijs kwaliteit verhouding goed is! Warme gastvrijheid!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie

15-03-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en ze zijn erg deskundig!


Ja, ik beveel dit aan