Beoordelingen Autobedrijf W. Janssen

9,0
9 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Ron en Liesbeth uit Venray

24-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 20 jaar hebben wij onze beide auto's bij dit bedrijf in onderhoud. Wij zijn altijd goed geïnformeerd en problemen werden adequaat en in goed overleg besproken en opgelost. Bedrijf is betrouwbaar en service staat hoog in het vaandel. Al bij al zijn wij erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Will en Marja uit Haps

04-02-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al jarenlang een positieve ervaring met dit bedrijf.
In onderling overleg is er heel veel mogelijk ook buiten de gebruikelijke kantooruren.
Wij hopen nog vele jaren van deze service gebruik te kunnen maken, succes daarbij gewenst aan de garagehouder, partner en werknemers.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Boxmeer

11-01-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb mijn auto hier in onderhoud, sinds jaren en ben daar uitermate tevreden over. Garage denkt mee en adviseert op betrouwbare wijze.
Service is top, ook buiten de gangbare bedrijfsuren.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Lelystad

17-12-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel zakelijk als prive maken wij gebruik van de services van Autobedrijf Janssen. Goed advies bij aankoop. En ook onderhoud en reparaties zijn altijd prima in orde. En ALTIJD bereikbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Nijmegen

15-12-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: behulpzaam igv pech/schade. Gemotiveerd personeel en duidelijke prijsafspraken. reeds 15 jaar een uiterst tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Haps

15-12-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een eerlijk bedrijf die open en transparant onderbouwen wat men heeft geleverd voor welke prijs. Daarnaast garandeert het vakmanschap, kwalitatief gedegen reparaties. Een voorbeeld voor de branche.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Haps

11-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ondanks de tegenvallers die niet aan het bedrijf lag, zijn we geweldig geholpen.
Dank je.


Ja, ik beveel dit aan

tom uit veghel

07-12-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen met onze reparatie!!
Erg snelle en goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heel tevreden ben over de service en kwaliteit van de reparaties. Ook worden we altijd zeer goed te woord gestaan door de eigenaar of het personeel. Zeker een aanrader om hiernaar toe te gaan.


Ja, ik beveel dit aan