Beoordelingen Autobedrijf W.Karzijn

9,1
41 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Tom uit Lelystad

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij toeval bij Autobedrijf Karzijn terecht gekomen en een goed gebruikte auto gekocht. Ondanks de kilometerstand en leeftijd toch keurig geholpen, goed geïnformeerd en bij aanschaf ook een nieuwe APK, grote beurt en 6 maanden garantie gekregen.

Ondanks dat er met de auto toch een aantal dingen kapot gingen (niet door nalatigheid van onderhoud of werkzaamheden) alles keurig en onder garantie verholpen. Snelle service, vriendelijk en duidelijk personeel. Transparante dienstverlening. Prima bedrijf dus! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

RICHARD uit NUNSPEET

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Errit uit Harderwijk

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Men staat altijd klaar om zo mogelijk direct te helpen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een koplamp.


Ja, ik beveel dit aan

Klaaa uit Nunspeet

13-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijke hardwerkende mensen met verstand van zaken. Staan altijd klaar voor hun klant, hoe laat het ook is!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Nunspeet

13-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer positief. Klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Nunspeet

13-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en professioneel bedrijf welke altijd klaar staan voor je


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Hattemerbroek

12-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Elburg

12-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. Zowel priv├ę als met onze stichting voertuigen. Altijd eerlijk en altijd eerst bespreken alvorens te starten met iets. Dat is erg fijn. Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Biddinghuizen

12-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en oplossingsgericht.


Ja, ik beveel dit aan